Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
somogyib
őstag
A képen nem is az S9 van, hanem az S8.
-
Fryskitt
addikt
Az csak nekem fura, hogy az iPhone kijelzője már leesés előtt hosszanti csíkos?
És vegyen már fel egy másik pólót. Ez a Samsung egy ilyen tesztben nem kellene.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz
#67656192 #13 üzenetére
Az kemény, ezek nekem valahogy kimaradtak pedig figyelem az ő csatornáját, meg a haverjáét is.
Ezt mivel a Tekbetyár FB oldalán láttam így azt hittem, hogy a másik srác dobta el a telefont, neki nem tudom a nevét, mert állandóan elhadarja a videó elején..Csoda, hogy még kapnak telefonokat..
-
-
.Szaki.
addikt
Ja, most már leesett, Te a Gál Balázsra gondoltál!
Igen, a testvércsatornája, csak elsőre nem esett le, hogy ki az a Balázs.
Akkor tulajdonképpen a tok gyártójának kell vállalnia a felelősséget, mert sérült a telefon? Mondjuk ez logikus, ettől függetlenül azért érdekelne, hogy akkor tokon keresztül is hogy sikerült összetörnie szerencsétlen mobilt.
-
Probert75
addikt
Mi értelme az ilyen teszteknek? Soha nem ér ilyen behatás egyetlen egy telefont sem. Pláne ilyen drága telóra úgy vigyáz az ember, mint a szeme fényére.
-
.Szaki.
addikt
A Tekbetyáros srácra gondoltam, Facebookon osztotta meg az S9 képét, gondolom a sarkára eshetett, mert ott tört meg ha jól emlékszem.
Egyébként a félreértések elkerülésére ezzel nem a telefont akartam bírálni, azzal biztosan nincsen semmi gond, csak arra utaltam, hogy volt már egy ügyes tesztelő.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Ez semmi, van már magyar tesztelő is, aki kipróbálta az S9 ütésállóságát, ugyanis sikerült eldobnia egyet..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Papíron ellenállóbb alumíniumváz és vastagabb üveg hivatott a Galaxy S9 páros szívósságát magasabb szintre emelni. A JerryRigEverything csatorna élőben kipróbálta a dolgot.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Beadja a derekát az EU, tényleg túl sok a szabályozás?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...