- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Biker
veterán
-
kchris78
veterán
-
söncö
tag
-
OCTAMD
őstag
-
somogyib
őstag
A képen nem is az S9 van, hanem az S8.
-
Fryskitt
addikt
-
galaxys80
veterán
-
OCTAMD
őstag
-
Fryskitt
addikt
-
OCTAMD
őstag
-
Fryskitt
addikt
Az csak nekem fura, hogy az iPhone kijelzője már leesés előtt hosszanti csíkos?

És vegyen már fel egy másik pólót. Ez a Samsung egy ilyen tesztben nem kellene.
-
cezarlacrone
aktív tag
-
Fecogame
veterán
-
.Szaki.
addikt
Az kemény, ezek nekem valahogy kimaradtak pedig figyelem az ő csatornáját, meg a haverjáét is.
Ezt mivel a Tekbetyár FB oldalán láttam így azt hittem, hogy a másik srác dobta el a telefont, neki nem tudom a nevét, mert állandóan elhadarja a videó elején..Csoda, hogy még kapnak telefonokat.. 
-
törölt tag

Izgalmasan hangzik, tudsz ezekhez linket mutatni? Kerestem gyorsan, de nem találtam.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ja, most már leesett, Te a Gál Balázsra gondoltál!
Igen, a testvércsatornája, csak elsőre nem esett le, hogy ki az a Balázs.
Akkor tulajdonképpen a tok gyártójának kell vállalnia a felelősséget, mert sérült a telefon? Mondjuk ez logikus, ettől függetlenül azért érdekelne, hogy akkor tokon keresztül is hogy sikerült összetörnie szerencsétlen mobilt.Ez a Gálbalázs egy hatalmas tehetség. Ő dobta vizbe a forró s7e-t, aztán csodálkozott, hogy elrepedt a hátlap. Az s9 unboxing videójában meg egy ikszpériát tett az asztalra diszletként, majd később észre sem vette, hogy leesett az asztalról.

-
törölt tag
-
törölt tag
-
szekra
addikt
-
.Szaki.
addikt
Ja, most már leesett, Te a Gál Balázsra gondoltál!
Igen, a testvércsatornája, csak elsőre nem esett le, hogy ki az a Balázs.
Akkor tulajdonképpen a tok gyártójának kell vállalnia a felelősséget, mert sérült a telefon? Mondjuk ez logikus, ettől függetlenül azért érdekelne, hogy akkor tokon keresztül is hogy sikerült összetörnie szerencsétlen mobilt. -
törölt tag
"Pláne ilyen drága telóra úgy vigyáz az ember, mint a szeme fényére."
Ilyenkor szokott összetörni.

Tényleg lehetnek balesetek abból, hogy ráfeszül és "túlfélti" az ember, ahelyett, hogy ösztönösen csak hasznáná a készüléket. -
Fecogame
veterán
Sajnos nem mindenki. Van, aki csak megkapja (valakitől
) a telefont, aztán nem vigyáz rá, mert soha nem dolgozott meg érte. Na, ő nem fog rá vigyázni. -
ghiottone
nagyúr
A Tekbetyáros srácra gondoltam, Facebookon osztotta meg az S9 képét, gondolom a sarkára eshetett, mert ott tört meg ha jól emlékszem.
Egyébként a félreértések elkerülésére ezzel nem a telefont akartam bírálni, azzal biztosan nincsen semmi gond, csak arra utaltam, hogy volt már egy ügyes tesztelő.

Aha a testvércsatornája. Tokban volt benne, leejtették és úgy tört össze, így megy a reklamálás a tokgyártó felé.
-
Probert75
addikt
Mi értelme az ilyen teszteknek? Soha nem ér ilyen behatás egyetlen egy telefont sem. Pláne ilyen drága telóra úgy vigyáz az ember, mint a szeme fényére.
-
.Szaki.
addikt
A Tekbetyáros srácra gondoltam, Facebookon osztotta meg az S9 képét, gondolom a sarkára eshetett, mert ott tört meg ha jól emlékszem.
Egyébként a félreértések elkerülésére ezzel nem a telefont akartam bírálni, azzal biztosan nincsen semmi gond, csak arra utaltam, hogy volt már egy ügyes tesztelő.

-
ghiottone
nagyúr
-
törölt tag
-
.Szaki.
addikt
Ez semmi, van már magyar tesztelő is, aki kipróbálta az S9 ütésállóságát, ugyanis sikerült eldobnia egyet..

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

) a telefont, aztán nem vigyáz rá, mert soha nem dolgozott meg érte. Na, ő nem fog rá vigyázni.