- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Persze, nem idegen a gép, már teszteltem.
-
z0d1AK
nagyúr
Én még a 16 Gbájtot sem használom ki, így a 32 bőven elég. Persze felhasználástól függ, nem akarok rátenni 15 HD filmet.
A 16 Gbájtból lecsíp még valamennyit, de alap esetben szerintem elég lehet az is, sok az a plusz 20 ezer még ennyiért.
A dokkolós transformer amúgy is érdekes masina, hiszen két 32 gbájtos kártyát is tudsz bele tenni, tehát a 32 gbájtos verzió akár 96 gbájtig bővíthető. Arról nem beszélve, hogy 1 évig ingyen használható az ASUS webstorage korlátlanul, viszont ehhez net kell folyamatosan.Sokat nem gyorsult. Viszont ez annak köszönhető, hogy már a 3.0 is piszok gyors volt.
-
z0d1AK
nagyúr
A másik az, hogy ugye az optimalizálás sem mindegy.
Érdekes, hogy gyári ROM esetében a Quadrant pontszámai 1600-1900 között alakultak, a Galaxy Tab romjával viszont felugrott ez az érték 2700-ig is.(#4) baluka26 : USB-s hangkártyához már driver is kéne, így azt nem támogatja. Emellett amit tudok, hogy pendrive, külső vinyó (megfelelő tápellátás mellett) rádugható. De az már a 3.0-nál is adott volt.
-
z0d1AK
nagyúr
Néhány finomhangolás van a rendszeren, emellett megjelent pár újdonság.
3.0-ban az utolsó 6 megnyitott alkalmazást láttam, viszont 3.1 esetében már görgethető és látok elég sok ablakot. Pontosat nem tudok mondani, hogy ennek mennyi a maximuma, de minimum 15 van.
Emellett az USB is kapott egy kis támogatást, hiszen mostantól használható a billentyűzet mellett egér is, valamint támogatottak az Xbox360 és PS3 USB-s gamepadjei is, feltételezem, hogy akár egy kormányt is rá lehet kötni.Sokaknak nagy szó, hogy elérhetővé vált az Iconián a magyar nyelv is a 3.1-gyel. emellett van előre telepítve videó vágó szoftver is. Semmi komoly, de jól használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest