Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nacsat

újonc

Sziasztok! Nekem 3 hete van egy vodás fehér mini prom.Nekem apn problémáim vanak sajnos és nagyon fontos lenne hogy megjavuljon. Ugyan az a probléma mint a telenoros hiba , viszont egy galaxy mini minden kérdezés nélkül felismert mindent ugyan ezzel a simmel és indult is a netezés... 2 hétig volt szarvizbe azt mondták semmi baja . megpróbáltam másik simmel hozzáadni nem sikerült sőtt még sim nélkül sem. leszedtem rengeteg apn programot az apn manager tünt volna hasznosnak... ott kiadta azt amit kell de hiába jelöltem ki nem jelent meg fenn a net két nyilacskája. leszedtem a quick settingset is azzal viszont nem tudom kiválsztani azt amit az atn manager felismert csak azt ami hozzá van adva a hozzáférési pontokhoz. Böngésztem a telefonon és a telefon adataiban találtam furcsaságot. Pl hiába van engedélyezve a barangolás a hálozatokban itt azt irja ki nincs barangolás , illetve hogy a mobilhálózat állapota. átnéztem vagy 5x minden beállitást és nem találtam semmi olyat ami tiltaná. már vagy 5x ujraraktam aszoftvert. ugyan ezek a gondok. Amugy én meg vok elégedve a telóval egyedül csak ez a probléma bánt , igaz hogy nekem is ciripel de számomra nem zavaró hisz hiáttérzajnál nem is hallatszódik , és amugy is ki lesz javitva. Szval valaki tudna nekem segiteni?

Új hozzászólás Aktív témák