- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
nacsat
újonc
Sziasztok! Nekem 3 hete van egy vodás fehér mini prom.Nekem apn problémáim vanak sajnos és nagyon fontos lenne hogy megjavuljon. Ugyan az a probléma mint a telenoros hiba , viszont egy galaxy mini minden kérdezés nélkül felismert mindent ugyan ezzel a simmel és indult is a netezés... 2 hétig volt szarvizbe azt mondták semmi baja . megpróbáltam másik simmel hozzáadni nem sikerült sőtt még sim nélkül sem. leszedtem rengeteg apn programot az apn manager tünt volna hasznosnak... ott kiadta azt amit kell de hiába jelöltem ki nem jelent meg fenn a net két nyilacskája. leszedtem a quick settingset is azzal viszont nem tudom kiválsztani azt amit az atn manager felismert csak azt ami hozzá van adva a hozzáférési pontokhoz. Böngésztem a telefonon és a telefon adataiban találtam furcsaságot. Pl hiába van engedélyezve a barangolás a hálozatokban itt azt irja ki nincs barangolás , illetve hogy a mobilhálózat állapota. átnéztem vagy 5x minden beállitást és nem találtam semmi olyat ami tiltaná. már vagy 5x ujraraktam aszoftvert. ugyan ezek a gondok. Amugy én meg vok elégedve a telóval egyedül csak ez a probléma bánt , igaz hogy nekem is ciripel de számomra nem zavaró hisz hiáttérzajnál nem is hallatszódik , és amugy is ki lesz javitva. Szval valaki tudna nekem segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő