- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Én sem szerettem sosem a QWERTY-t. Gyorsabban, kényelmesebben gépelek a kijelzőn.
Idén még egy gyártó sem jelentett be QWERTY-s modellt amennyire én tudom.
Pedig a Sonynak a korábbi években mindig volt egy. Mondjuk ez alá felesleges QWERTY. Mert 1Ghz-s QWERTY-s modellnek ott az Xperia pro.
Aminek értelme volna esetleg egy 2magos QWERTY-s. De ahogy elnézem a keresletet az ilyen cuccokra, nem hiszem hogy bármelyik gyártónak is megérné gyártani... -
hurrikan
addikt
Rengeteg helyen olcsóbb az LWW mint a Mini
Sőt az LWW ára az utóbbi 2-3hónapban több mint 10ezret emelkedett. Öcsémnek 38ezerért vettem az XXL-nél ahol most ugyan ez a csomag 47ezer.Vagy ott a T-mobile
Hugom 32ezerért vette Dominósan most 40ezer felett van. Árukeresőn a legolcsóbb független ára 36500volt, most 47400tény, hogy vitték mint a cukrot.... szerintem Miniből jóval több van készleten mint LWW-ből....
-
hurrikan
addikt
Amikorra ez a piacra ér, addigra bőven fullos ICS lesz az U-n.
Meg az hogy nem sikerült elsőre az S ICS-je tökéletesen nem azt jelenti hogy a többi sem fog elsőre jól sikerülni.
Ezt a telefont meg Szeptember elején bejelentik, október előtt nem kerül piacra. Addigra meg itt lesz az ICS az első félévi 2012-es modellekre is.Rhino666:
Egy 2012-es Xperia sem jött ki 2.3.3-al.
Sőt azon már a 2011-esek is egy éve túl vannak. Mivel tavaly ilyentájt kapták meg a 2.3.4-et.Brutális eb:
Persze hogy vicc, de annyi lesz.
Konkurensek hasonló modelljei is annyiba fájnak... sőt drágábban. Az alsó kategória mostanában túl van árazva minden gyártónál. (DesireC, Galaxy Mini2, LG L5-L7 stb) -
hurrikan
addikt
35ért még Kínai sincs ennyiért
azért maradjunk reálisak
45-50 Minimum lesz.Egyébként szerintem nem a Miro és Tipo között lesz, hanem a Miro és neoL között. Mivel a Miro-nál jobb a hardver meg a kijelző is nagyobb +felbontás is. Valamint nem VGA hanem HD videó képes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Goddess of Victory: Nikke
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest