- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
WhiteWalker #33 üzenetére
"... "wifi 5ghz support" , miközben meg nem tudja... Kihagyják szoftveresen ???"
Muszáj. Gondolj bele, hogy egy Mi6 megvétele már így is nehezen indokolható. Ha lenne benne ac-s wifi esetleg FHD kijelző, akkor pedig még annyira se.(#40) margithid
" ... kb semmi előrelépés nincs a 3S-hez képest."
Igen, utóbb ez a baj a Xiaomi-val. "Szőnyegbombáz". Értsd.: egy csomó - néha tök felesleges, máskor korai - modellt ad ki, ahelyett., hogy az sw.-t csiszolná. Persze tudom, utóbbiban nincs nagy pénz, ill. max. csak hosszabb távon (elégedett felhasználók még több felhasználót vonzanak be).(#51) Csapoati
"Csak fehér, ami érthetetlen visszalépés." - hmm, ez tuti? Annyira kíváncsi lennék egy ilyen döntés indoklására. Egyébként lehet hálát kéne adni az égnek, hogy még egyáltalán van. Amilyen tempóban és "minőségben" másolja a Xiaomi az almát ...
Szóval - ne legyen igazam, de - a jack eltüntetése után (Mi6) az értesítési led lesz a következő. -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker #23 üzenetére
Sajnos a hivatalos 4X termékoldal nem tünteti fel az 5 GHz-et, ahogy a maximális 4G átviteli rátát sem.
Szerk: de megnéztem, és az arénás 5 GHz-es hálózatot nem látja.
-
Matada2.3
veterán
válasz
WhiteWalker #33 üzenetére
Gondolom az, hogy az SoC támogatja, nem jelenti azt, hogy ki van a lapon köré építve az a fajta antenna rendszer vagy ahogy mondtad a szoftver. Valaki aki jobban hozzá mint én, majd levezeti ezt nekünk, remélem.
-
Matada2.3
veterán
válasz
WhiteWalker #23 üzenetére
Amúgy ez szerintem is nagyon gáz, bezzeg iPhone-nál már a 5-től támogatták az 5Ghz-t azaz 2012-től. Nem vagyok képes felfogni, hogy azidő alatt miért nem vált alappá az ilyen készülékekben is.
-
válasz
WhiteWalker #17 üzenetére
Hardveresen kell tudnia.
-
Matada2.3
veterán
válasz
WhiteWalker #15 üzenetére
A tesztben azt írták, hogy nem tudja sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest