Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Egyszerű. Ezek az alap ikonok az Androidban már lassan 5 éve. A legtöbb custom ROM-ban pedig vizuális változtatások nincsenek, vagy csak nagyon kis mértékben (akinek más téma kell, használjon Substratum témákat). A szépség pedig szubjektív. Annyi biztos, hogy nagyon minimalista ikonok, első blikkre nekem sem tetszettek anno, de aztán az első ezekkel "felszerelt" custom ROM-nál megbarátkoztam velük. Illik a dizájn többi részéhez, nyilván MIUI-hoz nem illenének (próbáltam olyan témát is).
Más: úgy tűnik, nálunk is lassabb lett az új globál stabil frissítés, ezek szerint nem egyedi probléma. Bár már egy clean install is időszerű lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest