- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
#07538176 #17549 üzenetére
Nem igazán szükséges, mert hasonló lehet, mint:
Huawei telefon, felkapcsolódva a SBH20 BT headsetre, a play zene lejátszó háttérben futtatva (tesztként némi PetShopBoys)
A kutya ott lehet elásva, mint amit DarthFader itt írt
A hüvelyen is a 2,4-es sávon megy a BT/Wifi kettős.
... mondjuk, hogy a feltöltési sebességre miért nincs hatással az tényleg rejtély
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
grafnet #17537 üzenetére
Kikapcsolt BT mellett. Sokkal jobb, de mi az összefüggés? A BT mi az istenért zavarhatja be úgy a wifi vevőt, hogy az lassabban megy?
Érdekes mit ne mondjak.Így a romolást akár skippelhetném is, de a kékfogat napi szinten használom két audioeszközre is.
Ha a stabil globállal nyugodtan tudnám használni az xy eszközzel kapcsolódott bluetootht wifivel egyszerre már elégedett lennék -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
kidnou #17534 üzenetére
Vagy olyat is tudnék esetleg, hogy zárt BL-en keresztül a stabil devről átmegyek a Stabil Globalra?
Bár ez szinte biztos, hogy teljesen legyalulna mindent a telefonról, így elötte ajánlatos egy biztonsági mentés.
És a telefon frissítőjén keresztül végre is hajthatnámFrissítések/hárompötty/rom telepítés kiválasztása/a fentebbi link fájlja.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Kezd egyre jobban kiborítani a wifi.
Az alábbi két kép alapján a letöltési sebesség jelentősen lassabb, mint a Huawei régebbi készülékén.
Ami érdekes, hogy a feltöltési sebesség szinte megegyezik a készülékeken, még a letöltési k...ra nem
A két teszt ugyanarról a wifi hálózatról lett futtatva, és az "External IP adress is egyezik.Selejtes Wifi vevő kerülhetett a készülékembe, vagy nektek is előfordul hasonló?
Fel lehet valahogy "zárkóztatni" a letöltési sebességet, hogy gyorsabb wifi sebességet kapjak?
Custom rom segíthet? Ha igen, akkor nyittatom is a BL-t meg minden, legyen már életképes wifi rajta, ami ~1.5 mb/s-nél gyorsabban tud play áruházból frissíteni appokat.Elgondolkodok ilyenkor telefoncserén, mert sokkal jobb wifi sebességet kéne produkálnia, mint amiket kapok
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #16663 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
A root mentes WLD tényleg ilyen buzi lett? Szedj le azt, szedj le amazt, és talán tádám.
A legfrissebb dev 40% android system fogyasztást csinál nekem, és meglesném mely app ébresztheti fel esetleg millió meg egyszer a telefont.
Új program nem lett egy ideje telepítve a mai WLD-n kívül, lehet valamely programok frissítése is nagyon bekavar. -
LyonnaisFan1
őstag
Nektek is összeomlanak bizonyos programok a legújabb dev verzión?
Crashel az OGYouTube, A poweramp, és még néhány app.
A zenelejátszóra régóta nincs update, tehát új kiadás nem okozhatja az összeomlásokat.
Itt a rommal van némi bibi. Még egyik eszközön sem omlott így össze a poweramp, mint fentebb a képen. -
LyonnaisFan1
őstag
Másnak is 26% körül van az "android rendszer fogyasztása, aki a 12.28.-as dev romot használja?
Ilyen magas nem igazán volt. Bár azóta megérkezett a januári heti frissítés -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Black_Raven #14559 üzenetére
Úgy tűnik működik. Erre az életbe nem jöttem volna rá -
-
LyonnaisFan1
őstag
Ilyen bug (ha nevezhetem annak) csak nálam létezhet?
Két zenelejátszó alkalmazás van a telefonon. A gyári és a Poweramp. (Illetve az OGYouTube, de az nem minősül only zenelejátszónak.)
A Poweramp van elsődlegesként használva, a gyári számomra nem is létezik istenigazából.... mégis olyat csinál a gyári app poweramp használat közben, amit nem is lehetne neki. A Sony headseten megnyomom a számváltó gombot, és az ember várná, hogy a poweramp lejátszó aktuális zenelistájának újabb számára menjen. Errefel a gyári app zenéjét indítgatja el, és további számváltásnál újabbat. (és akár újabbat és újabbat)
Minden engedély meg van vonva már csak azért is a gyári apptól, mégis valahogy még hozzáfér a tárhely(ek)hez.
Legszívesebben megint legyalulnám a halál f.....ra a gyári appot, mert egy nagy hulladék. Teljesen bezavarja a külső alkalmazás(oka)t
Nehezen kezelhető, nincs rendes EQ, a BT-on történő lejátszás olyan amilyen.
De amikor hülyét kap a poweramp, akkor jól jöhet. Azt is hónapok óta nem tudják egy frissítéssel javítani.Dev 12.28 van a készüléken.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Black_Raven #14357 üzenetére
A legújabb fejlesztői van neked? ... mert nekem is érezhetően jobban megy a 12.28-as kiadással.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
kidnou #13624 üzenetére
A net csak azért volt, hogy leszedjem azt a 48kb-nyi licencefilet, alapból 4G sem megy feszt, mert felesleges.
Nézve a playes kommenteket az utóbbi időkben számos panasz van hasonlóról, mint nekem. A M9 bugja így ki is zárható.
Az unlocker szarakodik, ami a fejlesztőktől gáz. Megveszed legálisan az egyik legjobb zeneprogramot, és offline nem tudod szabadon használni, mert X időközönként bekattan. -
LyonnaisFan1
őstag
A jelen felhasználók közül még ki használ PowerAMP-t?
Mostanság egyre gyakrabban csinálja, hogy a fentebbi programnál a licence ellenőrzés sikertelen, és az alábbi hibát kapom:
Lehet a MIUI-nak ehhez köze?
... érdekes, hogy a még mindig működőképes hadirokkant Huawei telefonon sosem futottam bele ilyenbe. Mert ott a szoftver vélhetőleg tudta, hogy a program megvásárlásra került.
Itt meg úgy tudom "kiküszöbölni", hogy Unlocker uninstall, majd reinstall. És akkor némi huzavona után észheztér. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Black_Raven #12743 üzenetére
Kár, hogy Telenoros vagyok. Igaz ők is adnak az ünnepekre korlátlan hipernetet
-
LyonnaisFan1
őstag
Kinek milyen tapasztalatai vannak a legújabb fejlesztőivel (7.11.6) kapcsolatban?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Viktor0610 #8661 üzenetére
Meglett, kötönszem
Elöször a "dokumentumokat" akartam engedélyezni, de olyan app már nincs 7.1.2.-nél. Hátha az kavar be, de nem.
DarthFader
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Black_Raven #8456 üzenetére
Lett pedig használva, vagy 3 órát tokkal vonóval. Bár sztem te többet használod és azért is magasabb az amúgy is falánk opera fogyasztása. De legalább kevesebb adatforgalmat generál. Valamit, valamiért
Más: Akinek eme kiadás van, mint nekem annak sem jelez értesítő leden keresztül 10% alatt a telefon, hogy ideje lenne megetetni? Most van 3%-on, és nem jön semmi fényjelzés, hogy halálán van. Pedig kéne. Bug, vagy beállítást kell eszközölni?
-
LyonnaisFan1
őstag
Eddig nekem nagyon beválós az 7.1-es alapú M9 7.10.19 Beta kiadás.
Üzemidő szempontjából jó eredmények születtek, bár hozzátéve, hogy az alábbi adatok folyamatos 2G mellett születtek, ami azért nagyban befolyásol mindent.
7.5 óra SOT, több, mint 2 óra aktív BT kapcsolat bizonyos eszközökkel (auto audiorendszer és bt füles), 18,5% android rendszer használat, 2 nap és 16 óra akksiról, és alig volt valami miatt felébredése a készüléknek.
Jó ez a Nougat. -
LyonnaisFan1
őstag
Van, aki rajtam kívül a M9 7.10.12 BETA kiadást használja?
Észrevettem, hogy a widgetek sorából a MI távvezérlő widgete eltűnt, másnál is?
Pedig volt egy 2X4 widget, ami nekem pont arra elég volt, hogy egy régi philips tv-t bekapcsoljak vele. -
LyonnaisFan1
őstag
Sikerült feldobni a MIUI9-es Nougatot
Nekem csak úgy működött, ahogy egopista az alábbi kommentjében említette:
8.5.2 MIUI8 >> 7.9.22 MIUI9
Kiváncsiságból antutuztam, kiadott egy 45k eredményt
Kicsit pörgősebb a rendszer, bár még nem raktam be. A szűz MIUI9 bekapcsolás után kb 1.7GB szabadon használható rammal rendelkezik.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Black_Raven #7011 üzenetére
Nem hajlandó
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Black_Raven #7011 üzenetére
Az a 3rd party alkialmazások adatait is lementi?
A Carmagedonban már több órám van, azt pláne nem akarom elbukni -
LyonnaisFan1
őstag
Miután lehet mindenféle BL nyitás, és egyéb mókolgatások nélkül átpattanni 6.0-ról Nougatra én is megteszem.
Viszont az adatok appjainak mentésénél léket kaptam, és a heliummal sehogy sem akar sikerülni.
Az ugrás minden adatot legyalulna a telefonról le kell menteni minden fontosat nekem, de ezt a hibát kapom:Valami okosság, hogy ez a hiba megszűnjön? Tudom másik topic lehet többet segítene, de hátha ti is
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
hroberto #6532 üzenetére
Jó kérdés.
Viszont az eustockon lévő 100102313% B20-as, viszont per pillanat csak feketében van 40 darab ezredesért. Aranyba nincs jelenleg.
Mindenképpen arany kell, hogy legyen a célkészülék? Feketében is szép, bár a három érintésérzékeny fukciógomb nem igazán látható, világítást meg nem kaptak.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sikerült egy egész szép kijelzőidőt produkálni a legújabb 8.5.2.-vel.
Eddig eme verzióval bírta a legtovább a telefonom. Bár azt teszem hozzá, hogy szinte folyamat 2G hálózaton volt a telefon, de így is szép sztem.
Az "Android rendszer" 14% körüli fogyasztása nagyon tetszik, végre nem az a legmagasabb. Ha az Opera nem lenne olyan falánk, amilyen még többet kihozhatnék a dolgokból. -
LyonnaisFan1
őstag
Nekem is felkínálta az update lehetőségét, de még ki kell várnom vele.
A telep kapacitása nem elegendő a művelethez, és semmi kedvem téglásítani
Meg egy két felhasználó tapasztalata is segítene.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
kaposznyak #5711 üzenetére
Nem feltétlenül muszály. Annyit kéne a Xiaominak, hogy az egykezes módra integráljanak 4.5 colos kijelzőmódot is.
Az pedig egy kisebb manccsal is jól használható.
Most ugye a 3.5 és 4.0 van, de azok nem esnek annyira kézre. Nekem azok kicsik
-
LyonnaisFan1
őstag
Arra van megoldás, hogy az alkalmazások lezárása opcióban ne minta legyen a második opció, amivel feloldható egy alkalmazás zárolása? Hanem négy darab szám? PIN kód?
Mivel flipes tokom van, így nehézkesebben tudnám az ujjaimmal feloldani az esetleges zárolást, és a minta néha már bassza a csőröm.
Néztem a beállításokat, de érdemlegeset nem találtam.3rd party appot, mondjuk az applockot felnyomhatnám, az segítene. De memória és akksizabáló alkalmazást a személyében nem akarnék.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
user112 #5300 üzenetére
Nekem ilyen van, mégha eseglet pontosan nem is tőle rendeltem.
Már vagy 4 hónapja ebben lakik a telefon, igaz csodát nem kell várni tőle. De teljesen jó. Így legalább nem karcolódik a kijelző. Nekem feketében van, bár a zsinórját nem tettem fel.
A gombok nyomásérzéke megfelelő, és az ujjlenyomatolvasó is picit védetebbé válik, mert kicsit mélyebben van.
Egy dolog zavaró benne, hogy a három pötty alá nem pakoltak egy lyukacskát, amivel még többször hozzáférhetnél az ujjlenyomatolvasóhoz. -
LyonnaisFan1
őstag
Másnak is visszavonódott a 8.5.2 frissítés lehetősége?
Nem mintha annyira frissíteni akarnám a 8.2.12-őt, de a rendszerfrissítésnél már nincs elérhető frissítést jelez, holott napokkal ezelött kínált fel alternatívát.
De jó ez. Jöjjön egy igazi normális stable nougat, ami a ledhibákat is orvosolja.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
J.Hetfield #5078 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
Kézzel is fel lehet nyomni, angolul a menet:
A linken szereplő "Step 1" lépésben található download here linkre kattintva leszedhető a legfrissebb miui, miután a megnyíló oldalról kiválasztottad a telefont.
Egyébként ide kéne érkezned:A két választás közül ugye a stabil kell. Azt leszeded, és a legfelső sorban lévő angol utasításokat követed.
Legyen kellően megtöltve az akksi, olyan 30
óraperc tokkal vonóval a folyamat.Érdemes sztem felfrissíteni, az üzemidőben nálam van javulás, és a BT gondokat is elhárította. Már ami nekem egyedi esetként felmerült.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az hogyan lehetséges, hogy egy fájlkezelő FTP funkciója csak akkor működik megfelelően a számítógép és a telefon között, hogy a telefon végig aktív?
Ha lezáródik a képernyő egyből megszakad a kapcsolat, és ha feloldom a képernyőt megy minden tovább. Programhiba kizárva, mert egyikkel és másikkal is fennvan a jelenség.Ami azért érdekes, mert a "Tartsa bekapcsolva a Wifit alvó üzemmódban opció [Soha]" választásra van pipálva, tehát a wifit folyamatosan fenn kellene tartania a telefonnak, még zárt képernyő esetén is.Most úgy tudom megoldani a fájl transfert a gép és atelefon között ha az alvó módot sohára teszem.Nothing, szövegértés plízs.
Már sikerült.
-
LyonnaisFan1
őstag
A saját tapasztalataim alapján nekem csak akkor kúszik a telefon hőmérsékelete 45 fok köré, amikor majdnem max fényerőn tolom a Carmageddont, hogy azért lássak is belőle valamit a tűző napon
Mondjuk az a játék megdolgoztatja a CPU-GPU párost. Cserébe legalább jól fut a telefonon, semmi akadás. Stabil 30+ FPS. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
emerzee #4582 üzenetére
Annyira azért nem kuka a gyári miremote
Nekem a régi hphilips tv-t sikerült működésre bírni vele. És miután jófogásról úgy vettem, hogy a hozzámellékelt távvezérlő semmit sem ér, így sokat segít.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az edititalnál most 50k, bár lehet ennél kedvezőbb áron is kapni. Bár ahogy más is írta, az eustock pillanatnyilag offos.
Arany színben is van ugyanazon árért, és a célszemélynek eme szín még jobb is lehet.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
trebrona #3897 üzenetére
Az még megoldás lehet, hogy megy folyamat 2G-re a telefon, és e-robot alkalmazással csinálni egy parancssort, miszerint ha az adatforgalom bekapcsolásra kerül, akkor a hálózat váltson 4G módra. És ha a mobiladat kikapcsolódik akkor váltson vissza 2G-re.
Külön topicja van az erobotnak, valahogy csak össze tudnám ollózni a fentebbit. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
trebrona #3800 üzenetére
A több mint 2 éves simtől lehetnek ezek a jelerősségingadozások? Nézve más képeket tiszta zöld szinte, nálam meg több szín is fellelhető.
Vagy inkább ahol a hétköznapjaim egy részét töltöm. Egy multinacionális cég gyáregységéné (Bosch @Miskolc), ahol a telenoros lefedettség nem a legtökéletesebb,Javasolnál Sim cserét?
-
LyonnaisFan1
őstag
A Bluetooth-al kapcsolatban lehet valami. Ugye a RM4X 4.2-es. Az SBH20 3.0-ás BT-vel rendelkezik.
A Ford Audioról nem tudok ilyet. Az sem, hogy pontosan milyen modell egyáltalán. Valami haszongépjármű. De mivel 2015 vagy 16-os modell lehet, biztos, hogy 4.0 alatt az nincs.A régi sim. Mintha olvastam volna még itt is, hogy régebbi sim kártyák is okozhatnak erőteljesebb akksimerülést. Az enyém vagy 2.5 éves lehet perpillanat. Mivel a 4G megy rajta, így nem érezném szükségesnek a lecserélését egy újabbra.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
fzoli86 #3693 üzenetére
Megtörtént az első számú béta mérés, amit majdnem el is csesztem, mert majdnem csutkára merítettem le az eszközt
Hat képet lőttem, ami alapján vannak hiányérzeteim, és csalódás inkább.
Összesen olyan 35 órát tudott akksiról futni, a Screen on Time épphogy elérte az 5 órát, az android rendszer 24%-ot ért el. Mondjuk az jónak számít.
A BT sokat ment, mondjuk az volt is használva rendesen. A bekapcsolva töltött idő azt jelentheti, hogy azon időben volt kapcsolatban bizonyos eszközökkel. És volt kettővel is. Egy Ford Transit audiorendszerével és a Sony BT fülesemmel.Ami észre vehető, és másnál is, hogy a BT és a Wi-fi nagyon szereti zabálni az akkumulátort.
A kijelző fényereje sosem volt 50%-nál magasabban, és folyamatosan 4G hálózaton lógott. Adatkapcsolat kevésszer volt alkalmazva. Csak pár percekre hébe hóba.Nagyjából ennyi.
-
A többieket megkérhetném, hogy ti is elemezzétek? Ez a 8.2.12-es MIUI verzióval készítve.
-
LyonnaisFan1
őstag
Úgy tűnik, hogy a BT problémám megoldódni látszik
8.2.12 MIUI verzióval eddig megy a zeneváltás oda vissza és a playpause poweramp programmal.
A tekerést viszont még nem akarjaNem akarom elkiabálni, remélhetőleg hosszú távon is működni fog. De így is megérte frissíteni.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az első kettő semmi, most a harmadikat figyelembe nem véve egy alternatív 3. lépés.
A 2061-es komment linkjét már most szedem le, igaz kicsit lassan. Ha megvan kézzel feltolom.
-
LyonnaisFan1
őstag
Valahogy sikerült lencsevégre kapnom mindkettő készüléken a dolgokat. Lessétek már meg
Kicsit gyenge lett a videók minősége, de a lényeg bőven kivehető. Valahogy nekem nem áll össze az egész
Másnak ugyanúgy megy minden a 8.2.10-en, nekem nem. Fingom sincs mi lehet a ludas. -
LyonnaisFan1
őstag
(#3581) Bambuszpro (#3583) DJGABI
Akkor én itt már elakadtam. Nektek is a legfrissebb van fent, mégsincsenek hasonló gondok mint nálam. Ezzel a szoftverhiba is kihúzható.Gabi a Downgrades írásért
Mégvalami: Az official nuogat ide mikor jöhet? A 7.1.2-es vagy hanyas. Az hozhat javulást. -
LyonnaisFan1
őstag
Poweramp. A MI musicplayerrel sem tudom működésre vinni a sony gombjait.
Tehát a poweramp hibája ezzel kizárva.Neked a legfrissebb MM van? Mert inkább arra gyanakodok. Ha jól emlékszem, akkor a 8.2.9 verzióban még tudtam szabályozni mindent. A frissítés elött az futott.
Most két dolgot csinálhatok: Visszatolom a 8.2.9 verziót, ami nem egy perc, de választ adhat a sejtésemre, vagy elfogadom így a dolgot. Mondjuk ez így zavaró, hogy számváltáshoz elő kell vennem a telefont, mert eddig elég volt a kis gombot eltalálni az ipod shuffle kinézetű eszközön. Ugyanez igaz a playpausera is.
Ha már downgrade: Azt mi módon tudnám? Hogyan varázsolható vissza a 8.2.9?
-
LyonnaisFan1
őstag
(OFF)Kicsit elcsesztem az előző írást, és már kifutottam a szerkezstési időből.(/OFF)
Hiába nyomom meg mondjuk a play-pause gombot a
telefononsonyn a zene nem állítódik meg, és a zenelelejátszás sem folytatódik.Így akartam volna. Bocsesz
-
LyonnaisFan1
őstag
Van aki rajtam kívül használ folyamatosan bluetooth eszközt a telefonhoz? Mondjuk BT hangszóró?
Olyan problémám van, hogy van egy Sony SBH20 BT fülhallgatóm. Rendesen össze tudtam párosítani, és működik a zenelejátszás is gond nélkül.
Viszont a sonyn lévő gombokat nem érzékeli a telefonom, amik a zeneváltás (hosszan nyomva tekerés oda/vissza), és a play-pause gomb. A hangerőszabályzás megy.
Hiába nyomom meg mondjuk a play-pause gombot a telefonon a zene nem állítódik meg, és a zenelelejátszás sem folytatódik.A fentieket szoftveres hibának vélem, mert az előző telefonon ment rendesen minden.
Gyári beállítások visszaállítása hozhat javulást? 8.2.10 van rajta. Vagy megvárom a Nougatot hátha hoz valamit. Vagy kell még valamit a fejlesztői beállításoknál eszközölnöm?
-
LyonnaisFan1
őstag
Ha számít valamit:
Én egy G630 Huaweiről váltottam erre. Az még a mai napig teljesen üzemképes, csak a kijelzőüveg már annyit kapott, hogy inkább cseréltem eme telefonra.
A sebesség ég és föld ennek a javára, a felhasználói élmény is sokkal jobb. Villámgyors alkalmazás megnyitás, és jó multitasking.
4.3-as android azon, szemben ezzel, ami bár most még csak hatos, de lesz hetes (és akár nyolcas is)A beállítások rész kicsit szokatlan volt az elején, számos furcsa menüpont, de hasznosságok.
Egykezes üzemmód (nekem néha ez az öt col is nagy, hasznos lehet. Bár hiányolom a 4.5-ös képernyőméretet, ezt beledobhatnák a nougatos rendszerbe.)
Alkalmazások klónozásának lehetősége, -
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Ezekben a nagy nyári melegekben csak nálam hülyül meg az ujjlenyomatolvasó?
Nehezebben olvassa le a mintát, és többször is felrezeg mire felismeri.Gyaníthatóan az izzadt mancs is nagyban közrejátszik, a legkisebb nedvet sem tolerálja a szenzor,
ami rákerül. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Viktor0610 #3233 üzenetére
Akkor nem én vagyok amatőr. Amúgy érdekes találmány a miuitól.
Ráadásul általalam kiválasztott alkalmazásoknál el lehet tüntetni a golyót, és nem zavar az adott alkalmazás használata közben.
Ez nekem mondjuk a Bouncy Ball vagy a Tomb Raider 2 közben jól jön. Mindkettőnél zavaró lenne a laszti. -
LyonnaisFan1
őstag
Ezt a lebegő labda nevezetű hasznosságot nem lehet valahogyan az alsó sávra helyezni? Ahol a play áruház és társai vannak. Akárhogy csinálom odáig nem hajlandó elmenni.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
lócitrom #3011 üzenetére
Idővel kipróbálom, ha hajlandó végre feltöltődni
A gyári töltővel nem adódik le a 2A, örülök ha a felét kiírja az ampere alkalmazás.
Másik 2A töltőfejem nincsen, hogy azzal meglessem. Bár egyszerűbb berendelni aliról egy blitzwolfot vagy egy ugreent. Azok elég megbízhatóak is. Azzal biztos menni fog a töltés rendesen. -
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Van aki használja a készüléken az otp smartbank alkalmazást?
Olyanokat olvasni, hogy MIUI rendszereket nem igazán szereti a hárombetűs bank androidos appja.Az ujjlenyomatolvasós belépés mennyire kivitelezhető? Tudtommal már ilyet is tud, hogy egy rögzített ujjlenyomatot kér a belépéshez, és nem kell sms és más kódokkal szórakozni. Gyors és biztonságos.
-
LyonnaisFan1
őstag
A 3G folyamatos használata mennyire növelheti meg az akkumulátor használatának idejét a folyamatos 4G használathoz képest? Tehát mennyit nyerhetek ha csak a harmadik generációs hálózatot veszem igénybe.
A 4G folyamatos használata (még mobilnet nélkül is) zabálja azért az akkumulátort, és ahogy láttam a 3G-s H+ adatkapcsolat esetén is gyorsan pörög a mobilinternet. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
szpeti40 #1963 üzenetére
A Set Top Box kiválasztása lehetőségek között nincs a márka? Ami sztem philips, bár nem tudom, hogy a upc milyen márkájú boxokat alkalmaz manapság.
Alternatívaként 3rd party app eseglet.Nekem a linken található alkalmazással sikerült a digi tv hyundaios boxát párosítanom egymással.
Hátránya, hogy csak 1 távvezérlő ingyenes, a továbbiakért egy borsosabb árú pro kiadást kell vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged