Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gretzky77 #519 üzenetére
Én nem írtam olyat, hogy ne értettem volna bármit is. Én mindent értettem, tehát nem rajtam kívül értette bárki is. Te nem akarod érteni. De ha úgy érzed, hogy megkaptad a választ, és elégedett vagy vele, akkor öröm és boldogság.
(#520) Charx: Ha komolyan veszed a nyilvánvalóan vicc eredetű irányszámot, akkor komolyan mondom, hogy be lehet úgy is állítani-programozni azt a rendszert, hogy ne egyen 1GB-ot, hanem csak egytized GB-ot egyen. De ugyebár ez most mindegy.
-
törölt tag
válasz
gretzky77 #515 üzenetére
Akkor még didaktikusabb leszek.
A telefonnak egytized GB is elég. Mi az, hogy elég-e a telefonnak? Persze hogy elég, másképp nem működne.
Az a kérdés, hogy te mire és hogyan használod és mire nem használod, erről az első mondatot most adtad meg TpS-nek. És egyáltalán, mi az hogy elég? Neked mi az hogy elég? És miből elég? Nem tettél fel kérdést, ezért nem válaszolt senki. -
prolad
addikt
-
TpS
őstag
válasz
gretzky77 #512 üzenetére
Szerintem attól is függ, hogy mire használod. Nálam a 3GB-ból 1,4 szabad, ha kitakaríttatok mindent a taszkkezelőben. Ebbe belejátszhat még a téma is valamennyivel. Ha nagyméretű játékokat akarsz futtatni, akkor lehet hogy kevésnek fogod érezni. Amikor lg flex-em volt, abban is 2 GB volt, és elég volt, nem éreztem sose, hogy gond lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest