- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végül csak megvettem újra a Mi Box S-t, mert nagyon bejött.
Ami korábban nálam volt, annak a távirányítóján feketével volt rajta a Netflix és Prime videó, nekem most fehérrel van ráírva illetve gumírozottak a nyilak.. Nem tudom miért másabbak( lehet az enyém már egy picit újabb??)Apropó, A Netflix és a Prime video gombokat lehet valahogy módosítani? Nekem értelmesebb lenne pl Youtube illetve Kodi gomb
-
Az otthoni 2. tv-hez kaptam kölcsön egy MI Box S-t, de sajnos vissza kell szolgáltatnom a tulajának.
Maximálisan elégedett voltam a box-al. Okosított Youtube-al illetve Kodi-t használtam főkánt alatta. Szeretnék vásárolni valamit helyette, csak lemaradtam, hogy van-e újabb termék tőle. (A stick mennyire ajánlott?)
-
válasz
SzabóTamàs90 #6655 üzenetére
Huu hallod nagyon régi emlékeket szakitottál fel bennem
-
Letöltöttem egy smartyoutube app-ot, de baromira szaggat a kép es a hang.
Ti melyik verziót használjátok belőle?
Milyen appokat hasznaltok még a mi box s-en? -
Vettem ma egy Strong Str 2022 -t próbaképp hogy milyen is ez az android tv. Nagyon megtetszett a cucc, igy lehet vennék egy komolyabbat mint pl a mi box 3.( a strongot 3 napon belül visszaviszem a media marktba)
A strong sajnos 1gb memoriaval rendelkezik es már a full hd youtube videonal egy hangyanyit akad, nem folyamatos... Illetve lassúnak találomOlvasom hogy 1-2 embernek problémás lett a frissítése a napokban. Ajanlott még ez a típus? Mire lehet számítani a használat során? Böngészőből is le tudja jatszani a tartalmakat akadás nélkül? Gondolok pl dmdmedia stb oldalakra
Milyen magyar forrást ajánlotok a vásárlásra ? Szeretném ha 7vegere már tudnám tesztelni
A stronghoz kaptam egy air mouse/keyboard-ot. Valaki hasznal közületek ilyen beviteli eszközt? Milyen tipust ajánlotok szintén magyar forrásból...
Köszönöm előre is a valaszokat
Bocs ha hosszu lett a poszt.
-
Adott egy Samsung 40D5500 tv, ami hozzávetőleg már 8 éves. Valamilyen szinten okostévé, de nincs már támogatottsága illetve nem wifi-s, de a processzora sem egy egetverő. Azt esetleg tudni kell, hogy a tv-m nem tudja a régi oprendszer miatt kitenni a képet teljes képernyőre és alul-felül levág belőle.
Szeretnék vásárolni hozzá egy android box-ot.Elvárásaim:
- Youtube, Internet, rá tudjam tenni a hdd-m, vagy esetleg a pc-m tartalmát osszam meg vele
- ki tudjam tenni a képet teljes képernyőre!!!Amit kinéztem eddig, az a XIAOMI Mi Box 3. Tegnap jártam a MédiaMarkt-ban és az eladó majdnem rábeszélt egy Strong 2022 ( azt se tudtam mi az...) box-ra. Elég meggyőző volt így elsőre a cucc az airmouse illetve beépített billentyűzettel, bevallom ilyet még életemben nem láttam és nagyon bejött az ötlet. Természetesen nem vettem meg a Strong-ot, mivel szeretek picit tájékozódni ,hogy mit is veszek pontosan.
Mit ajánlotok a számomra? Köszönöm előre is!
-
Agyalok egy ilyen cucc beszerzésén... jó lenne a régi Samsung D5500 tv-m egy kicsit felokosítani.
Nincs semmi tv előfizetésem, jelenleg a földi digitális jelet tudom venni . Van lehetőség android alatt valamivel magyar adókat nézni? tv2 rtlklub stb...
Ti mire használjátok főként a boxot?
Ha töltök majd le Chrome-ot akkor gondolom kell hozzá egy billentyűzet is?Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged