- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis-attila
tag
válasz
Brain75 #10662 üzenetére
Valójában Tanix de ahogy láttam, szeretik.
Beszéltünk róla máshol de te vagy szinte az első aki vett is. ( Vagy aki vett és le is írta, hogy " vettem ilyet. 😀 )
Nem tudtam, hogy itt lehet más gyártót is említeni. Homatics 4K R lite ... de Ugoos SK2? Ez utóbbi azért gonosz lehet. -
kis-attila
tag
Sziasztok!
Pár napja van nálam is egy Gen3.
Videómegosztón, tesztekben minden benne van, egyetértek. Távirányító kemény + van hangja, wi-fi sem a legerősebb de talán ez a két negatívum amit le tudok írni. ( 250-es net mellett a 100M azért meglett 5GHz-en. Okés más dobozoknál ez 100-ról indul. Elégegyébként,
4K youtube videó 30 Mbit simán ment vp9-ben nulla framedrop. )AISR miatt vettem meg ugyanis egy elég olcsó OTT szolgáltatással nézek tévécsatornákat, van benne 720*576 is.
Működik, érezhetően jobb, igaz " a tudjátokmiből nem lehet várat építeni ". Dettó de tényleg érezhetően jobb lett.
AFR KODI és YouTube alatt működik, hangot nem tudok tesztelni mert 15 éves régi tévén megy, stereo.
Az elmúlt egy évben különböző gyártótól volt nálam TV Box, ez se rosszabb.( ne csináljak reklámot... 2nd.Gen, G1, S3, W2 ) Jelenleg jó, ez marad.
-
kis-attila
tag
Szia!
Nekem is gen2 lett, még nincs három hónapos.
45 elmúltam, szóval többet tudtok már nálam. Netflix + ilyenekért nem fizetek. Tévém egy Samu 32B460, 15 éves, 250-es netem van, az is 2,4 GHz + semmi ilyen,hogy Wi-Fi 6. ( Arra szeretnék utalni,hogy nem is értek hozzá, tévém is öreg, netem se erős, szóval nálam aztán ...YouTube megy. PR Telekom alkalmazásból, a DigiTV böngészőből. Videólejátszás,Media Player valóban leáll, VLC és köszöni,jól van. VPN-nel az amerikai republikánus-jelölti kamányt ezzel néztem vagy két hétig ... stb.
Nincs ennek semmi baja,ahogy Te is írtad,csak megerősíteni tudom.
Véleményem szerint lehetnek jobb cuccok de azok a gen2 árának kétszerese körül vannak. Amire nekem kell,ez is elég. ( 21 ezerért vettem postával együtt )
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Yamaha RX 485RDS
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest