- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
ra^ven #10438 üzenetére
Hello!
Most elindítottam, és mivel már nincs fent így megnéztem a GooglePlay-ben. Keresni sem kellett, mert a népszerű alkalmazások ajánlóban az első volt.
Telepítettem is. Aztán utána: vagy felül az appok rész alatt mutatja, vagy fogaskerék, összes alkalmazások megjelenítése.
Mind a két helyen látom. -
DarkChild
senior tag
Én most vettem egy ilyet hozzá.
Teljesen jól működik a MiBox-szal, LAN-on Samban keresztül adja neki a tartalmat egy Synology router.A YouTube sajnos nálam is rakás sz*r az esetek nagy részében
Gyakran el sem indul a kiválasztott videó lejátszása - tízből jó ha egyszer indul el. Viszont máskor meg hibátlanul képes lejátszani többet is egymás után. Nem jöttem még rá, mi okozhatja...
-
gyugyo79
addikt
Az asztali gépen nem tudod megosztani a mappákat? Mert akkor felraksz egy Kodi-t és felcsatolod direktbe.
Persze kezeli a DLNA -t is meg sok program amit még felrakhatsz rá csak szerintem nem olyan jó megoldás.A wifi hálózat terheltsége a router - box távolság használt wifi sáv stb. stb mind befolyásolják, hogy milyen.
Nálam ac -n gyorsabb a kapcsolat mint az usb -s hálókártyával (Ha vissza keresel látod, hogy a gigabitesel az USB 2.0 miatt olyan 200 Mbit/s hozható) és olyan közel vannak + nincs zavaró behatás, hogy atom stabil az egész .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- OTP Bank topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest