- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Yettel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Sziasztok!Piszok érdekes problémáim vannak már jó néhány hete!Már kezd tőle ingadozni a bioritmusom.
Mindig az aktuális és legfrisebb Eu.Dev.romon vagyok.
A böngésző nagyon sokszor nem tölt be képeket!Teszem azt,belépek a Mobilarénára és olvasgatok egy tesztet de hiányoznak belőle a képek.Ráfrissítek az oldalra.Pár képet betölt de még így is egy csomó hiányzik.Olyan oldalon ami csak képekből áll még rosszabb a helyzet!Opera böngészőt használok de már kipróbáltam a gyárit.Chromot-Firefoxot stb stb.Tehát nem böngésző függő.
A másik gond,hogy ha valamit letöltenék telóval akkor egyből megszakad vagy el sem indul "Hálózati hiba,vagy"Szerver hiba"üzenettel.Az adott link letöltése pedig másik telefonról vagy számítógépről szépen elindul és megy.Mindegy,hogy mobilnetről vagy Wifiről próbálom.
Már legyalultam az Adblockot.Visszaállítottam a hálózati kapcsolatot.Pár napja csináltam egy teljes és tiszta újratelepítést.Semmi változás.
Tapasztalt valaki hasonlót az adott Romon vagy csak nálam van a gebasz?Minden ötletet és javaslatot nagyon szépen megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Monitor hiba topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest