- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Sziasztok!Piszok érdekes problémáim vannak már jó néhány hete!Már kezd tőle ingadozni a bioritmusom.
Mindig az aktuális és legfrisebb Eu.Dev.romon vagyok.
A böngésző nagyon sokszor nem tölt be képeket!Teszem azt,belépek a Mobilarénára és olvasgatok egy tesztet de hiányoznak belőle a képek.Ráfrissítek az oldalra.Pár képet betölt de még így is egy csomó hiányzik.Olyan oldalon ami csak képekből áll még rosszabb a helyzet!Opera böngészőt használok de már kipróbáltam a gyárit.Chromot-Firefoxot stb stb.Tehát nem böngésző függő.
A másik gond,hogy ha valamit letöltenék telóval akkor egyből megszakad vagy el sem indul "Hálózati hiba,vagy"Szerver hiba"üzenettel.Az adott link letöltése pedig másik telefonról vagy számítógépről szépen elindul és megy.Mindegy,hogy mobilnetről vagy Wifiről próbálom.
Már legyalultam az Adblockot.Visszaállítottam a hálózati kapcsolatot.Pár napja csináltam egy teljes és tiszta újratelepítést.Semmi változás.
Tapasztalt valaki hasonlót az adott Romon vagy csak nálam van a gebasz?Minden ötletet és javaslatot nagyon szépen megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged