- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Sziasztok!Piszok érdekes problémáim vannak már jó néhány hete!Már kezd tőle ingadozni a bioritmusom.
Mindig az aktuális és legfrisebb Eu.Dev.romon vagyok.
A böngésző nagyon sokszor nem tölt be képeket!Teszem azt,belépek a Mobilarénára és olvasgatok egy tesztet de hiányoznak belőle a képek.Ráfrissítek az oldalra.Pár képet betölt de még így is egy csomó hiányzik.Olyan oldalon ami csak képekből áll még rosszabb a helyzet!Opera böngészőt használok de már kipróbáltam a gyárit.Chromot-Firefoxot stb stb.Tehát nem böngésző függő.
A másik gond,hogy ha valamit letöltenék telóval akkor egyből megszakad vagy el sem indul "Hálózati hiba,vagy"Szerver hiba"üzenettel.Az adott link letöltése pedig másik telefonról vagy számítógépről szépen elindul és megy.Mindegy,hogy mobilnetről vagy Wifiről próbálom.
Már legyalultam az Adblockot.Visszaállítottam a hálózati kapcsolatot.Pár napja csináltam egy teljes és tiszta újratelepítést.Semmi változás.
Tapasztalt valaki hasonlót az adott Romon vagy csak nálam van a gebasz?Minden ötletet és javaslatot nagyon szépen megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged