- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos: Lesz Asus Zenfone 12 Ultra, csak nem itthon
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Sziasztok!Piszok érdekes problémáim vannak már jó néhány hete!Már kezd tőle ingadozni a bioritmusom.
Mindig az aktuális és legfrisebb Eu.Dev.romon vagyok.
A böngésző nagyon sokszor nem tölt be képeket!Teszem azt,belépek a Mobilarénára és olvasgatok egy tesztet de hiányoznak belőle a képek.Ráfrissítek az oldalra.Pár képet betölt de még így is egy csomó hiányzik.Olyan oldalon ami csak képekből áll még rosszabb a helyzet!Opera böngészőt használok de már kipróbáltam a gyárit.Chromot-Firefoxot stb stb.Tehát nem böngésző függő.
A másik gond,hogy ha valamit letöltenék telóval akkor egyből megszakad vagy el sem indul "Hálózati hiba,vagy"Szerver hiba"üzenettel.Az adott link letöltése pedig másik telefonról vagy számítógépről szépen elindul és megy.Mindegy,hogy mobilnetről vagy Wifiről próbálom.
Már legyalultam az Adblockot.Visszaállítottam a hálózati kapcsolatot.Pár napja csináltam egy teljes és tiszta újratelepítést.Semmi változás.
Tapasztalt valaki hasonlót az adott Romon vagy csak nálam van a gebasz?Minden ötletet és javaslatot nagyon szépen megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó