- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krypton
senior tag
Sziasztok,
A telóm beragadt az EU 10.3.4 ROM-nál. A kérdésem az lenne, hogy szabad-e gyalulás nélkül a beállításokból belül frissíteni a 11.0.6 ROM-ra, vagy mindenképpen jobban járok ha TWRP-ből frissítek (és amúgy se menne)? Csak stabil EU ROM-ot szeretnék. A segítséget előre is köszönöm!
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Lassan egy hete én is a Mi 8 telefont használók táborához tartozok. Teljesen elégedett vagyok a telefonnal (bár az hogy nem lehet romolni azonnal kicsi szomorú, EU ROM jó lenne), azonban a kijelző kissé furcsa nekem. Sose volt korábban AMOLED kijelzős telefonom, de olyan jelenséget tapasztalok, hogy sötétebb képek, részletek görgetés során szemmel láthatóan "elfolynak" és olyan helyeken is sötét lesz ahol amúgy színes volt. Ez normális? Remélem érthetően írtam le a jelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Thunderbird
- Anime filmek és sorozatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest