- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz enginev3.0 #1195 üzenetére
Azért ezt ne mond túl hangosan!
A gcam bizonyos esetekben készít csak jobb fotókat. Ha már egymás után 3 képet készítesz akkor lefagy.
Ha telefonzár felnyítása után indítod több esetben szintén lefagy, használhatatlan.
Jelen esetben több bosszúságot okoz mint hasznot. Ha a legutóbbi azaz a mai dev romot használod a gyári kamera sokkal jobb mint korábban, és szerintem van olyan jó mint a gcam.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
enginev3.0
félisten
válasz VANESSZA1 #1202 üzenetére
Igen, szoftveresen elég sok gond van vele, nálam is fekete képernyővel indult ma egyszer
De a képek magukért beszélnek, nem kicsit több a részlet amit megtart
Egyik képnél sem fókuszáltam sehova, csak elindítottam és kattintottam
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
őstag
válasz enginev3.0 #1203 üzenetére
Melyik ROM van a készülékeden?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Griff55
senior tag
Észrevette valaki, hogy gépen kevesebb szabad tárhelyet mutat a fájlkezelő a telefonon, mintha a telefonon nézem meg a beállításoknál. Ez miért van? Most melyik a helyes? Kb 4-5 Gb a differencia ami azért nem kevés.
Hol vannak az elveszett gigabyte-ok?PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
retesz147
addikt
válasz enginev3.0 #1203 üzenetére
Melyik Gcam, milyen beállításokat használsz?
A padlónál brutál...Xiaomi 13 eu dev...
-
Steve1207
veterán
válasz HUTCHDB #1200 üzenetére
HTC-nél így volt (imei alapján egyből tolta fel a rendszerükbe és úgy kaptad az unlockos generálást). Onnantól kezdve az ott kapott kóddal tudtad nyitni, ha esetleg később visszazártad akkor is. Újabb kérési lehetőségre nem volt ezáltal mód, mert már kaptál unlockot arra az imei-re.
De Xiaominál, ha belépsz egy másik accounttal újra tudod kérni a nyitási kérelmet ugyebár. Szerintem, ha esetleg fel is jegyzik valahova, ahhoz nincs hozzáférésük a szerviznek se. De Xiaominál inkább arra megy ki az egész, hogy ne mindenki nyissa egyből, mint az őrült, ezért kötik acc-hoz.Nekem pl nem kellett várni az ősrégi accountommal, egyből tudtam nyitni az új telót, csak lestem. Szóval inkább úgy vélem a progi csak annyit tesz lehetővé, hogy lecsekkolja az acc-ot és ha szabad nyitnia akkor kinyitja és csókolom.
Amúgy nagyon egyszerű, fel kell hívni a szervizt: "szeretnék egy telefont vásárolni, elméletileg garanciális önökhöz, le tudnák ellenőrizni imei alapján, hogy nyitva volt-e vagy hogy tudnál ennek utána járni?" Ha azt mondják nem, akkor nincs rá mód, ha igen akkor meg kérik az imei-t
Más: GCam: valaki próbálat a legújabb Arnova8G2 10-26-os debug-ot? Még a Redmi 5 Plus-on is egész jó ez a Google Night Sight, valaki próbálkozhatna vele lőni pár képet. Minimális fény kell hozzá, de a hosszabb záridő miatt meglepően jó eredményeket lőtt még ez az f2.2-es telóm is.
[ Szerkesztve ]
.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steve1207 #1209 üzenetére
Koszi a kommentedet, lehet ugy lesz, hogy felkeressuk a wayteq-et, hogy mondjanak valamit.
Ha lesz fejlemeny, beirom ide, hogy kesobb mas is tudja, hogy mi a szerviz allaspontja." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
lilla8625
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy másik romot szeretnék felrakni, bootloader nyitva, twrp 3.2.3-0908 fennt, telepitésnél mikor a multi szeretném felrakni a twrp végi csinálja de mikor a miumi menne fel csak mennek a csikok alol és nem történik semmi, visszaraktam a global stabilt és gond nélkül felmegy. Mit nem veszek észre? hol hibázhatok?
-
őstag
válasz lilla8625 #1213 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem a készülékednek megfelelő ROM-ot akarod feltenni, vagy még az lehet, hogy nem szedted le 100%-ig a ROM-ot.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Olvasom a fórumokat, és nem csak itt, másik készülékeknél is, sokan belebabrálnak úgymond rootolják, másik romot tesznek rá. Mi értelme van, miben lesz jobb, mért nem jó a gyári? Olvasom hogy elveszti a garanciát, vissza tudom e zárni? Én csak felhasználó vagyok, használom, ha fel ad egy frissítést, frissítem és nincs gondom a telefonnal, eddig minden telefonom tökéletesem működött, nem is nagyon tudnék írni mit hogy mi a gondom.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz vlesi69 #1215 üzenetére
Sokan vannak így mint te, hogy használják megelégedéssel a gyári (Global) ROM-mal.
Nem kell váltani ha meg vagy elégedve vele.
De vannak akiknek fontosak lehetnek olyan dolgok (apróságok) amiket pl. EU rom-ban talál meg (reklám mentesség a menüben, felesleges kínai cuccok eltávolítása).
A ROOT is fontos lehet esetleg, nekem például a reklámblokkoló AdAway használata miatt.Kb. 1.5 hónapig használtam a Global ROM-ot és nincs vele semmi komolyabb baj, teljesen használható.
[ Szerkesztve ]
-
Fefe66
tag
Üdv
Egy 3 éves Redmi Note 2 telót szeretnék lecserélni , és a MI 8 és a Mate 10 Pro között (a fiamnak ez van és nagyon dicséri) gondolkozom .A Xiaomi telefonok gyengeségei között említik a kamerát és a hangot , a Note 2 is ilyen , a tesztek alapján a MI 8-nál a kamera nagyon jó lett de a hangról nem sok szó esik.Én sokat használom kihangosítva a telefont és a mostani viszonylag halk és sokszor érthetetlen ,videó lejátszáskor is problémás . Akinek van MI 8 milyen a hangszóró használat közben ? Például híváskihangosításkor viber videó lejátszáskor hangerő s érthetőség milyen?
Előre is kösziXiaomi Mi 8 ,HiMedia Q5 Pro,Sony STR-DR1060,EPSON_EH-TW5210
-
őstag
Én nem sok reklámmal találkozok ami zavarna. De amit te használsz az minden reklámot blokkol? Én ha veszek egy telefont kitörlöm vagy letiltom ami nem kell, és letöltöm amiket használok. Az akkut is kb két éve vett 2A töltővel töltöm minden telefonomat, lassabb de kíméletesebb mint a gyors töltők.
-
-
Vencel88
csendes tag
válasz Griff55 #1220 üzenetére
Igen, jól működik. Megkérdeztem már pár embert és senkinél nem volt ilyen. A kernel verziója- ötszöri megnyomása után a vibrator test-nél próbáltam még ki, ha elindul a rezgés 1-2 másodpercen belül elkezdi azt a rezonálós hangot. De ha megnyomom a hátlapot, vagy a hangszóróknál megfogom 2 újjal akkor normális rezgési hangja van.
-
Fefe66
tag
Köszi
Nem akartam összehasonlítani az enyémhez ,de különböző Xiaomi telefon teszteknél ezeket mindig felhozták gyengeségnek még a közép és felső kategóriában is .Válaszodnak örülök mert maradnék ennél a márkánál ,
csak már lehetne kapni de sehol sincs raktáron.Hazai forgalmazókra gondoltam[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 8 ,HiMedia Q5 Pro,Sony STR-DR1060,EPSON_EH-TW5210
-
őstag
válasz enginev3.0 #1212 üzenetére
Ezekkel a beállításokkal ilyen képet készít, ami messze nem valóságoshű https://photos.app.goo.gl/PMod7T3SDSR2pnU78
Egy kis állítás után el lehet érni vele, hogy jobb legyen:
https://photos.app.goo.gl/RtEY96hf4S3MTPbi6[ Szerkesztve ]
-
V.Dave
senior tag
Akik vásárlás előtt állnak, Győri árkád ban is árulnak hivatalosan mi 8-at keddtől.
Xiaomi mi 8 6/128
-
g_g_g
Topikgazda
EU fejlesztői ROM-ot használok, de az automata fényerő szabályozással nem vagyok megelégedve. Sokszor túl sötétre veszi.
Letöltöttem ezt, tesztelgetem, elsőre jónak tűnik, de majd egy hosszabb teszt után kiderül, hogy jó lesz-e.
Velis auto brightness -
hubertus33
tag
Sziasztok!
Milyen régióra érdemes állítani a telefont hogy reklámentes és működő arc azonosítást kapjak..
Eddig hon-kong on volt de ott voltak reklámok most olaszon van itt nincs reklám de pl az antunut nem tudom lefuttatni mert azt írja nem kompatibilis a telefonnal.
köszi.
Xbox Series S, Redmi Note 13pro+
-
zsocy
őstag
válasz hubertus33 #1229 üzenetére
Hong Kong a jó, csak ki kell kapcsolni a reklámokat a leírás szerint. Itt is linkelték többen, keress rá.
Ezt a reklám mentesítést amúgy is érdemes végigcsinálni bármilyen régión is vagy. Az én telóm jelenleg HK és teljesen reklámmentes. Van témaázás és arcfelismerés is, nincs viszont 5ghz wifi a wifi hotspot megosztásnál. Indiában lehet hogy lenne az is, de oda elvből nem megyek -
lilla8625
csendes tag
Ma felraktam az új pixel 3 romot! Hát gyorsan le is töröltem! Viszont ami tetszett az a képernyőzár. Hát a multiba igazán megcsinálhatnák normálisra ezt a részt. Most az új multi van már fent de ez a képernyőzár nagyon profi volt!
-
enginev3.0
félisten
Eddig az EU rom nagyon gyenge, fele annyit nem bír ki akksiban
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
arty
veterán
lehet 16:9 keparanyu fotokat loni? (mate20proban pl nem, ezert erdekel)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
szmyky
aktív tag
válasz enginev3.0 #1235 üzenetére
Tényleg?
Pedig elvileg ebből van kipakolva minden felesleges dolog.
Na akkor ne is váltsak?
Nekem a Global rom simán hozza a napi 8-10óra kijelzőidőt.arty - természetesen lehet 16:9 képeket lőni.
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Nekem eddig max 7 óra volt a rekord de még csak 3 napja használom!
Ha 4g be van kapcsolva azt vettem észre h ha nem is használom a telot akkor is óránkét min 2 százalékot lekap az akksibol...cellakészenlét is duplája min ill az androidrendszer is az akkustatisztikában mint amit te küldtél nekem privibe!Fényerő legtöbször automatán volt max akkor huztam picit feljebb mikor ugy éreztem h tul sötétre veszi vissza nem tudom miert lehet ez...Google Pixel 6a+iPad 2021
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
válasz enginev3.0 #1243 üzenetére
Utolsó eu dev-et (10.25) sokan dicsérik mix2s-nél... Én még várok BL nyitásra...
Xiaomi 13 eu dev...
-
enginev3.0
félisten
-
őstag
válasz enginev3.0 #1243 üzenetére
Ezt nem tudom elhinni. Mindenki más fórumokon a Stabil Rom-al 7,5-8-9 órát ér el. Sokan nem értik meg, hogy bár kényelmes a Stable Eu rom, de a legjobban a Dev-el jár mindenki, és azt se kell hetente frissítgetni. Frissíted amikor akarod, amikor betallózod, és semmi kellemetlenség nincs, mert mindent megcsinál automatikusan az összes beállítások megmaradnak, minden ikon, App ott lesz ahol volt, és onnan folytatod ahonnan abbahagytad. De ha nálad ilyen drasztikusan viselkedik akkor ez készülék probléma lesz.
Felesleges ez a hiszti a dev körül.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz enginev3.0 #1249 üzenetére
Csak azért írtam, hogy készülék hiba lehet, mert ha átlagot veszünk 8 óra SOT időt és ahogy Te írtad fele annyit bír azaz 4 órát, és ilyen keveset semelyik fórumon nem olvastam akkor nagy valószínűséggel a hiba a készülékben van mert 4 óra nagyon- nagyon kevés
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...