Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Várható teszt valamelyik modellről? Kifejezetten a Lite érdekelne, mert abban van GPS, illetve vásárolható is.
Kíváncsi lennék milyen pontosan méri az aktivitásokat, a pulzust egy ilyen olcsóbb eszköz. -
kapal
tag
Valamelyikben van esés érzékelő?
-
robipecs
újonc
Harmadik hete használom a Lite-ot. Összességében nagyon szeretem.
-pulzus. Nem ellenőriztem, de érzésre túl magasat mér edzés közben.
-alvás. Előfordult már, hogy ültem a kanapén, és az órás kezemmel nyomkodtam a tabletet. Tehát mozgott. Mégis alvasidonek számolta. Ahogy azt is mindig, ha már ébren vagy de még nem kelsz fel. Azt sem mindig veszi észre, ha felebredtél, és nem mindig írja be az ébredések számához.
-oralap. A Xiaomitol már ciki, hogy a napok neveit képtelen magyarul kiirni, a drágább óráin is
-Töltés. Azt ígérik, hogy 45 perc, ez az én toltofejeimmel inkább a két órához van közelebb. És fejre kell állítani az órát a tolteshez amitől karcolodhat
-Hívás. Tökéletes. De nekem a telefonkönyv így a hívók nevei nem jönnek át, lehet, hogy állítgatni kell csak.
-SMS. Teljesen jól átjön.
-Telefon kameravezérles. Tökéletes.
-Amazon Alexa. WIFIrol nem megy, mobilnetrol igen. -
Micsurin
nagyúr
Huawei Fit3 árban nagyon hasonló és alapvetően jól hozza az alvás kezdetét - végét - éjjeli felébredéseket.
Volt nálam Active és Light is, mentek vissza Alzába... inkább egy Band 9 ha már HyperOS.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
robipecs
újonc
A pulzust szerintem kicsit tulméri néha. A GPS tökéletes.
Van automatikus edzesfelismerő, ami többnyire észleli pl a gyaloglást, de csak 2-300 méter után. Néha viszont nem. Ami idegesítő, hogy ha megallasz 2 másodpercre máris rezeg, hogy lekapcsolná. Ha tovabb mész akkor visszakapcsol csak ezert megint rezeg. -
őstag
Köszi az infókat.
Wear OS-ről váltanék, nem használom ki a funkcióit, a hosszabb üzemidőt preferálnám.
Annyi lenne a lényeg számomra, hogy pontos legyen a következő eszközöm. Lépések, pulzus, GPS.Néztem a Xiaomi Watch S3-at, a Redmi Watch-okat, illetve az említett Huawei Fit 3-at.
Nehéz eldönteni, hogy melyik lenne a tökéletes számomra. -
robipecs
újonc
Ha a pulzus annyira nem érdekel minden percben precízen, akkor jó a Lite is. Azóta figyeltem, hogy átlagban azt is jól mérheti, persze csak kozelitoen.
Ha már drágább is szóba jön inkább watch 2, vagy watch 2 pro leginkább. Én azért nem a prot vettem mert alvás ellenőrzésre is akarom használni, és mégse 70-80 ezrest verjek a falhoz éjszaka ha úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3868
- Google Pixel watch 2 ÚJ 2 év német MM jótállás
- Apple Watch 10 46mm Használt/2025.10.02.Apple mar./Akku 100%/p3861
- Apple watch Series 7 45mm Stainless steel megkímélt kiváló akku 91%
- Apple Watch SE 2022 40mm Hibátlan/2025.10.03. Apple Gar. /p3859
- Apple Watch 9, Midnight , 45mm, újszerű, 99% akku, 1,5 év Media Markt garancia
- Apple Watch 9, Startlight ( Csillagfény ) 41mm, karcmentes, garanciális, GPs, 96% akku
- Apple Watch Ultra 2 Titán 49mm, makulátlan, új, 100% akku, Gps+ Cellular , 2,5 év garancia
- Samsung Galaxy Watch Active
- Samsung Watch 4 Classic 46mm e-sim fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest