- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icetee
aktív tag
válasz Sondi1986 #1550 üzenetére
Samsung S szériát szerintem sose fogja behozni a Xiaomi
Én anno S7-ról váltottam Mi6-ra. Nem bántam meg, de a kamera azért eléggé visszalépés volt azután. De már megszoktam, hogy átlagos képeket csinálok telefonnal, nem átlagon felülit
De kompromisszumot kell kötni. Az S9+ biztos mérföldekkel jobb a Mi8-tól, de árban is a duplája...
[ Szerkesztve ]
-
lilla8625
csendes tag
Sziasztok egy okos kérdés!
A dev rom alatt a fejlesztői 8.11.8 romra gondoltok? -
lilla8625
csendes tag
Én látom csak hogy a dev be nincs arcfelismerés és odp se? sehol nem találtam a menübe
-
lilla8625
csendes tag
Találkozott már valaki azzal a problémával hogy nem enged régiót választani se tabil alatt se dev alatt? Minden más működik de igy nem tudok arcfelismerést állitani semelyik rom alatt. Format , wipe minden meg volt de változatlan a szitu :-(
-
WolfLenny
aktív tag
Sziasztok!
Végül én is beneveztem egyre...
Ismerkedem a MIUI-val.. egyelőre még "idegen" nekem.
Kérdésem:
A notifi bar alapból nem mutat semmi app ikon jelzést? Tehát ha pl. e-mailem jön, azt csak akkor látom ha lehúzom? Anélkül nincs semmi jelzés?
A bal oldali panelt hogy tudom kikapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
válasz WolfLenny #1562 üzenetére
Az értesítési ikonokat azért egy kis trükkel elő lehet varázsolni.
Itt a leírás:
Értesítési ikonokA cikkben lévő link már nem jó, de innen tudod letölteni:
LetöltésAzt kell tudni, hogy csak fejlesztői ROM-on használható.
Én EU fejlesztőin használom, tökéletesen működik -
balalev
tag
Sziasztok!
Szeretnék Stable-ről Global Beta-ra váltani a készüléken, de azt hallottam, hogy ez megöli a SafeNet hitelesítést, és pl Google Pay hez hasonló dolgokat nem fogok tudni használni. Elvileg bootloader unlockolás nélkül vissza lehet rakni a stabilt, ha ki jön a hivatalosan Miui 10 Pie féle rom, de nem tudom, akkor vissza áll-e a SafeNet.
Azért kérdezem ezeket, mert ha a jövőben el szeretném adni a készüléket, jó lenne, ha minden korrektül működne.ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
V.Dave
senior tag
Ez vicces, kínai másolja a kínait.
Vmobile XS MI 8 Global version Mobile Phone
Vmobile XS MI 8 Global version Unlocked Smartphone Android 7.0 3GB 32GB 5.85" 19:9 HD 13MP Camera 3800mAh Quad Core Mobile Phone
https://s.click.aliexpress.com/e/HgpYs0oAzért a név választásnál lehetett volna több gógyijuk, pl mate 20 note 10 mi8 XL extreme edition.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
st6969
őstag
11.11. akcióról tud esetleg valaki? Mi8 6/128. Külföld, belföld, mindegy, hol.
-
WolfLenny
aktív tag
Ki, milyen üvegfólát tett rá?
-
Kkromer
aktív tag
A telefon kamerája tényleg olyan jó, mint ahogy a dxomarkt tesztjén szerepel?
Kihangosítási hangminőség milyen?
220volt-tól a 6/64-es modellt berendeltem Kék szín, 129.900.Állítólag WayteQ gari.
-
őstag
Gcam:
Mi8:
Gcam:
link
Mi8:
[link]
Gcam:
[link]
Mi8:
[link]
Gcam:
[link]
Mi8:
[link]Valahogy még a Gcam nálam jobban bejön, bár azt látni, hogy a gyári is fejlődik.
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
krisztian07
tag
A Gearbesten 379,99 a Global 6/128 $ Én vettem egyet. Ezzel Csatlakozom a csapathoz.
[ Szerkesztve ]
Mondtam, hogy a droidot, ne rakjátok ki oda, Mert leviszi a buráját egy aszteroida!
-
nagyúr
válasz krisztian07 #1575 üzenetére
Nekem is épp úton van onnan, tegnap MM-ben végre élőben is megnyomogattam egy MI8-at.
Egy kérdésem lenne a tulajoktól: olvasgattam itt a régiókról, az olasznak a Hongkonghoz képest van hátránya? Melyiket érdemes majd választanom ha szeretnék arc feloldást de reklámokat meg nem?
Més que un club!
-
natë
nagyúr
válasz Napfénysüti #1576 üzenetére
Olaszt. Reklám nem lesz, arcfeloldás igen, témàk nem.
-
Bagoly01
senior tag
válasz krisztian07 #1575 üzenetére
Kár hogy tök amatőr vagyok a rendeléshez csomó mindent nem értek ugye az angolom is elég silány. Az itthoni ár meg nekem kicsit sok. Használtan sem látni nagyon, hát egyenlőre figyelgetek hátha összejön valami.
-
nikilauda
senior tag
válasz Napfénysüti #1576 üzenetére
Nekem Hong kong-ra állítva sincs reklám. Az arcfelismerést viszont nem használom. Nem olvastam róla jókat. A tesztekben néha megemlítik, hogy becsapható, más is fel tudja oldani. Tapasztalatom szerint én nem találtam senkit, aki feloldotta volna a telefonom, de biztos ami tuti, kikapcsoltam. A téma miatt viszont maradt a régió HK.
-
Charx
senior tag
Csak hogy meglegyen
-
zsocy
őstag
válasz nikilauda #1579 üzenetére
Nekem nem sikerült átvernem az arcfelismerést, pedig próbáltam. Kicsit túltolták a paranoiát a ph teszten, vagy az író doppelgangere a kollégája, vagy simán régi volt a szoftver és azóta lefrissült.
Hongkong régión nincs 5ghz wifi hotspot, minden más van. Reklám is ha nem kapcsolod ki. De nekem így megfelel.[ Szerkesztve ]
-
Fefe66
tag
Erre a problémámra a gcam is megoldást nyújt viszont viszont a camera könyvtárban csak akkor jelenik meg kép ha a PTP-t választjuk az USB kapcsolatoknál
Bocsi rossz hsz választottam a problémám a 1528 hozzászólásomba van[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 8 ,HiMedia Q5 Pro,Sony STR-DR1060,EPSON_EH-TW5210
-
ak76
senior tag
Ja, sose fogja behozni..
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Hétfőn érkezik a Telenortól egy Mi8, érdeklődnék honnan juthatok bővebb infókhoz magyar nyelven, pl. BL nyitás, melyik ROM mit tartalmaz, stb.
Eddig az összes telómról itt a prohardver.hu telefon topickjában az összefoglalókban bőséges infók voltak, de a Mi8 esetében egyikben sem találom. -
natë
nagyúr
Új gcam : link
-
natë
nagyúr
válasz enginev3.0 #1588 üzenetére
Nyilván.
-
őstag
-
őstag
válasz enginev3.0 #1590 üzenetére
Már ne is haragudj, de rohadt fárasztó, hogy minden második hozzászólásodban azon nyavalyogsz, hogy nem akarsz dev-et, nam akarsz BL-t nyitni.
Elfogadtuk, megértettük!
Kérlek ne szemeteld tele ezzel a fórumot!Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz enginev3.0 #1595 üzenetére
Engedélyezem ha a nyavalygást befejezed
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
HUTCHDB
nagyúr
Eus, beta rom van a vejem mi8-an 10.28.
Ota-n nem frissul, valamilyen szerver hibara hivatkozik.
Letoltottem a 11.8-as uj romot.
Twrp-bol feltennem.
Kell valamire figyelnem, vagy csak sima install es kesz?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
őstag
válasz HUTCHDB #1597 üzenetére
Beállításokból betallózod,
Beállítások-A telefonról-Felül a három pont-ROM telepítés kiválasztása,
és megcsinál mindent.
Az első indulás tovább tart ne ijedjetek meg, és jó ha az akkuszint 60% felett van mikor elkezdítek.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz HUTCHDB #1599 üzenetére
Biztos, hogy amit letöltöttetek az dev dipper ROM?
Biztos, hogy leszedted teljesen?
Melyik TWRP-van fent?Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest