- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Megjött a pite
[ Szerkesztve ]
-
BLC
tag
Egy kis segítséget kérnék. A Gearbesten akcióban van a Global. Ez a típus ugyan az mint az EuStockban kapható? (-nem a garanciára gondoltam-)
Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
walakyb
aktív tag
Bocsi, de nem értem, miért kell ennyit küszködni ezekkel. Ha BL nyitott/nyitható, fel kell tenni az EU romot, és a legtöbb nyűg megszűnik. Eleve nincs lehetőség régiót váltani, mellé minden elérhető (már ami értéket képvisel). 0 reklámmal találkoztam eddig, gondolom még jó sokáig ugyanez a szám marad.
Mindezek mellett sokszor van, hogy gyorsabban kijavítanak 1-1 bugot, mint a gyári csapat, sőt értelmes új cuccokat is beletesznek, vagy értelmetlen tiltásokat is feloldanak.
Az egyik legkomolyabb ilyen pl az MI5S-nél volt, amit eleve úgy hirdetett mindenhol a Xiaomi, hogy CSAK a legnagyobb verziót látták el 3D nyomásérzékeny kijelzővel. Érdekes módon a 4/32-esemen EU rommal ugyanúgy működött. -
K82
őstag
Még nem merültem el a Xiaomi/MIUI lelki világában, így számomra adódik a kérdés:
(még) zárt a bootloader, stable kiadás van, hogy lehet átállni betára? Lehet-e egyáltalán zárt BL mellett beta ROM-ot flashelni saját update-eren kesresztül vagy kell hozzá MI Flash?Nagyon elkényelmesedtem a Pixel 2-vel, ott pár adb-s parancs kellett aztán ment is fel a legújabb verzió.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
CactuS
Arcképgyáros
Azt nem is tudtam, hogy ennyire jó az eu rom. Lehet én is teszek majd vele egy próbát, bár nem vagyok egy rom guru. Ez is frissül simán vagy külön kell flashelni mindig?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
walakyb
aktív tag
Ez is jön otán (nagyritkán előfordul, hogy magadnak kell megcsinálni, de az is megy a frissítés appból), de mivel ez is béta, érdemes várni vele 1-2 napot, és figyelni, mások mit jeleznek, vagy esetleg visszavonják.
Ja, és ami még poén, ennek a china rom az alapja. Ugyanúgy kigyomlálnak minden szutykot (sőt, jobban is), mint a globalban, viszont vannak dolgok, amik a china romban elérhetőek, a globalban nem (legalábbis régebben nem ritkán voltak ilyenek, már egy jó ideje nem nézem a különbségeket), így értelemszerűen az EU-ban is benne van. -
zsoltiz
aktív tag
Biztos jó ez az EU rom, de egyelőre - főleg a gari miatt - nem akarok blt nyitni. Kedvem sem sok van ezzel szórakozni. (régen mindent nyitottam, rootoltam, romoltam amit csak lehetett, de már unom). Meg ha akarnék is úgy olvasom, hogy elég sokat kell várni az unlock kódra. Úgyhogy egyelőre maradok a gyári stabil romon.
-
walakyb
aktív tag
Nem a kódra kell sokat várni, az mostmár minden accounton elvileg rajta van. A fiókhoz csatolástól kell 30 nap (pecheseknek 60...), hogy nyitni lehessen a telefont. Emiatt (is) érdemes csatlakoztatni MI fiókhoz, addig is telik az idő, ettől még nem kötelező nyitni, ha letelik.
A gari meg szerintem csak pár magyar boltban ugrik, hozzáteszem, az ilyen boltokban 1 skatulya gyufát se vennék, tippre mindent meg fognak tenni, hogy ne kelljen garival foglalkozzanak... Csak gondold végig a dolgot. Eleve a cég csinálna egy olyan dolgot, és közkinccsé tenné, mindenki számára elérhetővé, ha ezzel buknák az emberek a garit? -
V.Dave
senior tag
Mikor kapunk 1080p 60 fpst mint az A2? Miért kell mindig ezzel elrontani egy jó telefont?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
Griff55
senior tag
Kíváncsi vagyok, mikor jön stabilra is a pie
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
rwbag2012
tag
Vajon az OTP banki alkalmazása működik a készüléken?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest