- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vencel88
csendes tag
Telefonhívásnál, mikor beszéltek, nektek nincs ilyen enyhe sistergő hang a beszédhangszórón keresztül? Magasabb frekvencia lehet mert a bal fülemnél nem hallom annyira mint a jobbnál. Bár nem csak hívásnál hallom, hanem ha odateszem csak úgy a fülemhez akkor is. Érdekes
-
kurtuzov
senior tag
A notch melletti részek eltüntetése (tkp fekete háttérrel kitöltése) menüpontban is megoldható, vagy csak téma váltással?
Keresek valami jó témát, ami igazán csak a tárcsázó, értesítések, névjegyek fehér részeit sötétíti, más nem kellene, de ilyet nem találtam. -
PioDVD
senior tag
válasz hroberto #1852 üzenetére
A gps-ről mi a tapasztalatotok? Valahol (talán épp itt) olvastam, hogy kicsit lassabban talál magára, de biztos pontosabb, mint az átlag. Ez lenne az egyik, amiért inkább mi 8, mint mi 8 lite. A mostani telóm SD 400-as soc-a kültéren pár mp alatt feláll, de a szokásos pár m-es tévedése megvan, gyalogos sétánál Bécs belvárosában nem feltétlenül tudta, éppen melyik utcában megyek. A galileo ezen segítene, ha minden igaz.
-
Istuu15
senior tag
válasz Vencel88 #1830 üzenetére
Az egyik fórumtárs már írt erről 1 hónapja kb, képet is küldött. Az én redmi note 2-m nek az előkapi kamerája teljesen poros és már kicsit fúrcsa homályos a kép. De ugye sosem szelfizek.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
PioDVD
senior tag
válasz mjani1172 #1855 üzenetére
Zte red bull. De ezt úgy értsd, hogy magas házak, zegzugos utcák, tömeg, aztán a pár méteres eltérés pont elég, hogy másik utcára tegyen. Pár m-es séta után persze rájön, hogy ez nem is az az utca, áttesz a jóra, én meg mászhatok vissza a kereszteződéshez.
Ott lehet még látni, ha navi-ban nincs bekapcsolva az útra illesztés, akkor pár m-rel az út mellett jelöl. (De ezt lehet, hogy a régi telómon láttam.) Normál navigációra teljesen jó. A galileo viszont spec. szerint pontosabb (lesz?), mint a "gps". (szóval az eredeti gps nem katonai célú verziója)[ Szerkesztve ]
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Melyik üzletek azok, ahol van rendes garancia a telefonra? Most szeretnénk venni, de nem ismerem nagyon az üzletek garanciáját.
Ha van olyan, ami futárt küld érte az lenne az igazi.
Köszi! -
zsocy
őstag
PioDVD : Nagyon jó a GPS-e, a gyári leírás szerint dual gps van benne, pontos és gyors.
Komolyan, még nem volt ilyen jól navigáló telóm. A teszteken is top készülékek és célhardverek közelébe hozzák többnyire, és az életben sem volt soha vele gondom. Mondjuk Bécsben nem jártam, de ott például szivesen el is tévedek ha végre kijutokkurtuzov : Igen, van ilyen menüpont
Vencel88 : Ha a sistergés csak az egyik fülednél van, és néha akkor is hallod ha nem is beszélsz a telefonon akkor szerinted ez készülékhiba vagy ideje felkeresni a fülészetet?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Köszi mindenkinek, VANESSZA1nek, aki anno csinált leírást és azoknak is, akik most is segítettek a rom cserében. Hasít a xiaomi.eu, pár dolog új benne, de eddig minden pozitív (notch alkalmazás ikonok, AOD időzítés, arcrfeloldás minden régióban, 5x7-es "gyári" theme, kevesebb gyári app, amit úgyse használok (meg google cucc) és biztos van még egy halom dolog, ami más, de elsőre ezek jöttek le kb. Ajánlom én is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
zsocy
őstag
Ez mind ok, de ő ezt írta : "Bár nem csak hívásnál hallom, hanem ha odateszem csak úgy a fülemhez akkor is."
Tehát nem szól semmi, odateszi és zúgást hall. Én ilyet tengeri kagylóval tudok csak, abban hallom az óceántPersze mindenkinek más a hallása, nekem pl semmi gondom a teló hangminőségével, én hallom őket, ők hallanak engem, semmi zúgás.
-
Vencel88
csendes tag
-
K82
őstag
A GPS hamar talál jelet és azt stabilan is tartja. Repülőn is kb. 15 mp alatt fogott pozíciót, míg a Pixel 2XL-nek ehhez átlagban kétszer ennyi idő kellett. Európai viszonylatban teljesen jó, Bp-en vagy Bécsben a kis utcácskákban sem volt vele baj, nagyjából ott voltam ahol lennem kellett.
Volt szerencsém az USA-ban is tesztelni, addig nem is volt baj amíg be nem értem a felhőkarcolók közé. Dual GPS ide vagy oda, driftelt rendesen a toronyházak közelében ha gyalogoltam. Amint "normál" magasságú épületek közé kerültem (5-10 emelet), visszatért a stabil vétel.A GPS-műholdak pontossága valahol 5m körül van napjainkban polgári célra. A Galileo erre segítene rá GPS-től független rendszerként nagyobb pontossággal, aminek 1m-nek kell(ene) lennie. A Dual-Band pedig ugyanazon műholdról két frekvencián is veszi a jelet (GPS esetén L1+L5, Galileo esetén E1+E5a), ezekkel lehetne a pontosság akár 30 cm is. Ehhez képest megáll 3.5m-es pontosságnál, ami nem rossz, de messze van az ígérttől - bár lehet h később javulni fog fw-frissítéssel.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
natë
nagyúr
Az új devvel megváltoztak az ikonok (nem jut eszembe a nevük, ott alul vannak hárman 😁)
-
PioDVD
senior tag
Kösz! Valójában nincs szükségem extra gps-re, csak annak idején úgy gondoltam, ha telót cserélek, lesz néhány elvárásom: 6 gb ram, galileo, nfc. Hogy az sd-ről le kell mondanom, azt nem gondoltam.
Az amoledet nem tudom, mennyire fenyeget a beégés, ha nem romlik el, én hosszú ideig használok egy telót.
-
zsocy
őstag
válasz enginev3.0 #1873 üzenetére
Nekem sem darabos, a legjobbak között van a Xiaomi gesztusvezérlése, annyira megszoktam hogy már alapból minden telón így kezdem el használni - aztán nézek miért nem megy
PioDVD : Az amoled beégés eléggé túl van misztifikálva, ha a gyári védelmeket nem bántod, és nem hagyod ott napokra (!) a telót bekapcsolt kijelzővel - vagyis normálisan használod - akkor ez nem ég már be.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz enginev3.0 #1873 üzenetére
Mert megszoktad. Válts vissza normál nézetre, használd kicsit úgy, üzenet megnyitásnál-zárásnál, vagy bármilyen alkalmazás megnyitás-zárásnál látszódik.
-
PioDVD
senior tag
Kösz! Nem értek hozzá, annyi rémlett, hogy régen volt, akinek a sokat használt állandó kép (pl. a 3 alsó gomb) ott maradt, mint régen egyes tv-knél az rtl-logó. Ha megoldották, az jó.
Annyit akartam még kérdezni, az amoled napsütésben jobban látszik, mint az ips? A kontrasztja jobb, tudom, de ez inkább fényerő kérdése lehet.
-
Istuu15
senior tag
-
zsocy
őstag
Megvan rá az elméleti esély a technológia miatt, de tényleg már direkt kell akarni hogy beégjen. Volt a PH-n nemrég egy jó cikk erről.
Napsütésben a fényerő számít,meg a kijelző tükröződő bevonata nem a paneltechnológia. Bár lehet a végtelen kontraszt miatt jobb az amoled, de nekem mindkettő elég sz@rnak tűnik (ips, oled) ha rásüt a nap.
-
zsocy
őstag
Én is fluidnak látom.
Amúgy dehogy mindenkinek ugyanolyan, nem is ugyanazon a romon vagyunk ha jól emlékszem.
Az enyém full stock, 10.0.0.3, még a BL is zárt. Te azt hiszem már Deven vagy, nem?Ezer dologtól lehet egy ilyen animáció darabos valakinek és smooth másnak, pl mennyi az uptime, mi ül a memóriában, hogy állnak a cachek, fut-e olyan process ami ezt a mozdulatot figyelheti, eleve milyen appok vannak telepítve. Tényleg sok mindentől függ.
Én elfogadom hogy neked darabos, de te is fogadd el hogy nekünk meg nem az
Istuu15 : Az meg hogy az apple gesztusa a legjobb, az tényleg jó hír, de 577 ezer forintért nekem legyen is az
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Csak nem bírtam ki, én is rendeltem egyet, holnap veszem át. Egy kék 64GB-verzióval, beszállok.
Milyen a hangminősége, telefonálásnál ?(#1887) Lacno
Extreme Digital-ban, kuponkóddal, állítólag 2.-év garancia van hozzá, amit én nem értek.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
veterán
-
lacuska74
tag
S7 edge- ről váltottam.Nagyjából meg vagyok elégedve a telefonnal, egy apró problémám van.
A kamera este vállalhatatlan képeket csinál, az S7 klasszisokkal jobb volt.Kikapcsoltam az intelligens módot, így egy kicsit jobb talán.Ez ennyit tud, vagy esetleg próbálkozzam külső appal?[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok!Csatlakozom a táborba egy 64 Gb os global verzioval.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
veterán
-
ShadowLac
addikt
válasz TheBikerider #1897 üzenetére
Feleségemnek az van majd összenézem kettőt. De bízom hogy az éjszakai módokkal javul.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest