- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Dehogy tenném vissza MIUI-ra, bár azzal se volt gondom, ami meg Hyper-ből kimaradt, olyan apróságok, hogy nem különösebben zavarnak. Mondjuk OS-nél is mindig frissítem az új fő és alverziókra minden notebookomat.
Azzal se nagyon tudok mit kezdeni, ha valaki írja, hogy rosszabb lett az üzemidő, mert lehet előtte nem is figyelte, de az frissítés után meg nagyon és ugye én is nyekereghetnék, hogy kevesebb üzemidőm van Hyperen, mint anno Android 12-n. Persze, csak akkor két hónapos volt a telóm akksija, most meg két éves.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
a_tesz
Korrektor
Én is így voltam az eddigi telóimmal, ha működtek szépen, nem frissítgettem. Erre viszont valahogy megérkezett a legutóbbi frissítés, épp tegnap indítottam újra, és meglepve tapasztaltam, hogy fel is rakta. Viszont rossz tapasztalatom még nekem sincsen vele, egyedül a váltakozó háttérképek app kezdett el nyomulni, de az már az előző verzióval is csinálta, arra meg nem volt szükségem, úgyhogy letöröltem. De máskülönben nekem sincs vele rossz tapasztalatom.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest