- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Szép is lenne, ha a konzolhoz kellene igazítani a bútort.
Rendezzük át a szobát, mert nekik nem volt jó a megszokott fakvő forma, amit 10+ éve használt a Sony is, meg a MS is.
Ezt mondjuk én sem igazán tudnám esztétikusan elrendezni. A PS4 Pro simán elfér a TV alatt, mert magas a talpa. Állítva meg elfér a TV mellett.
Na ez pont nem férne el se alatta, se mellette.
Valahogy mégse az volt az első gondolatom, hogy egy Xbox miatt kidobom a szobabútort. -
Stauffenberg
nagyúr
Nekem sincs bajom a külsejével, sőt kifejezetten tetszik, bár én nem ilyen hasábra hagytam volna, hanem kicsit keskenyebbre, hogy fektetve polcba rakva is beférjen, így egyelőre (a kontrollerhez viszonyított dimenzióit nézve) szerintem sok polc lesz amibe egyszerűen nem fér majd be vagy a levegőzéssel lesz probléma.
Nekem One S-em van és ennek a kinézete (meg ha már innen nézzük, akkor a One X) a valaha készült legszebb, legmutatósabb konzolok. De azért aggódok a Series X praktikussága miatt...
Nekem a TV például nincs felfúrva a falra, ahol így van, ott egy alatta lévő polcon simán rendben lehet, de akkor meg a kábelezést nem tudod elegánsan megoldani ha nincs falban vezetett kábelrendeződ (és a felhasználók többségének gyanítom nem így van kialakítva). Ha a TV a TV-állványon van talpra szerelve és ha (ha!) ott van hely mellette állítva lerakni, akkor oké.
Szerintem a vásárlók még sok anyázásra fel kell, hogy készüljenek, mikor az első bekapcsolás előtt a fejüket vakarják hova lehet elhelyezni az új konzolt, de legalább az asszony is boldog lehet, hogy közlöd vele, itt az idő IKEA-ba menni új nappalibútorért (már ha nem valami egyedileg, méretre épített cuccod van, amit egy vagyon lecserélni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Wise (ex-TransferWise)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest