Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz #16820480 #45 üzenetére
"a témázós topikba megy egy csomó átlagos felhasználó is"
ha a világ összes fórumának összes témázós topicjába beíró összes usert vesszük, az még mindig elhanyagolható szám ahhoz, hogy kijelenthessük, "az átlaguser nem akar témázni". ezzel te is pontosan tisztában vagy, csak hasogatod itt a szőröket.
-
törölt tag
ismerem a mondást, és szerintem elég nagy marhaság, dehát ha eleget mondják még igaz lesz
és teljesen részletkérdés, de a témázós topikba megy egy csomó átlagos felhasználó is, akik meglátva egy-két screenshotot kapnak kedvet maguk is megcsinálni. de ha mondjuk előre gyártott témákkal két kattintásra lehetne cserélgetni a dolgokat, akkor nem kéne sok idő, hogy az emberek nagy része váltson az alapértelmezettekről.
-
moonman
titán
válasz #16820480 #43 üzenetére
"technikailag ha már egy kivétel van, akkor is borul a szabály."
gondolom, ismered azt a mondást, hogy a kivétel erősíti a szabályt? meg ugye nem azzal akarunk megcáfolni egy általánosítást, hogy de tízmillióból egy nem úgy van.
mint mondtam, ide nem átlaguserek járnak, főleg nem a témázgatós topicba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ezzel tisztában vagyok, de technikailag ha már egy kivétel van, akkor is borul a szabály. amúgy (nem tudom az mennyire számít) érdemes benézni a kinek milyen desktopja van topikba, ott elég széles skálán témáznak az emberek.
erdoke: oké, rendben. de attól, hogy az androidosok szeretik mókolni a gui-t, még nem azt jelenti, hogy akinek wp7 van, az nem szeretné. nem rossz vs. jó gui van, hanem két teljesen más felépítésű cucc.
-
törölt tag
hát, nem tudom, nekem első dolgom volt vistára annó feltenni a témázós hacket. win7 alatt nem tudom milyen lehetőségek vannak, mert nem érdekel annyira a rendszer, amikor bekapcsolom, akkor is játékra csak.
ellenben például androidon meg az alap launchert használom, mert teljesen jó, és tetszik... ennyit a "jól van megcsinálva, akkor mindenkinek jó" elvről. -
-
törölt tag
az emberek igénye nem feltétlenül attól függ, hogy mit mondanak modernnek. pont a napokban láttam egy olyan szifont, amire wimo6.1 jellegű gui-t húzott rá a gazdája, start menüvel, meg mindennel. van, akinek ez kell.
aki csak hazsnálja a telefonját, annak tök mindegy milyen gui-t tolsz elé, ha meg tudja szokni, akkor használja. aki meg buherálni akar, annak meg adhatsz aranymetszéses világmegváltó metró-ui felületet, akkor is addig szórakozik, ami feltöri, és szétcincálja az egészet. jailbreak már van, majd lesz még több dolog is biztosan. annyi a különbség, hogy az egyik rendszeren ehhez két kattintással felteszel egy teljesen legális programot, a másikat meg a macgyver tutorial alapján kell megoldani.egyébként én is használtam másik billentyűzetet androidon, illetve csak azt használtam, mert az tudott olyat, ami nekem kellett. és ha wp7 telefonom lenne, akkor azon is akarnám hazsnálni, csak az a különbség, hogy ott ilyet nem lehet. de megoldom, nem kell aggódni, nem veszek wp7-es készüléket
-
erdoke
titán
válasz #16820480 #33 üzenetére
Az nem meglepő, hogy a 2003-as eredetű WinMo UI-ra kifizették az emberek az Spb Mobile Shell-t, de hogy egy modernnek mondott, új OS-re a legnépszerűbb fizetős progja ilyen, az annál inkább. A többi meg nagy részt olyan barkács alkalmazás, amivel tipikusan az OS-ben gyengén megoldott dolgokat szokták javítani, pl. Office, Backup, billentyűzet, energia gazdálkodás, stb.
A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
miért olyan meglepő, ha az emberek használják az ilyesmiket? két kattintás telepíteni, semmivel nem ütközik a működésük, és - most figyelj, mert ilyen még nem volt - mások az emberek igényei. azért van 20 féle homescreen replacement, meg billentyűzet, mert mindneki mást szeret használni, mást tart szépnek. merész dolgok ezek, ugye?
-
erdoke
titán
Ez nyilván nem így van, az alap okostelefonos dolgokra kiválóan alkalmas. Mindenesetre számomra meglepő a dolgok ilyetén alakulása. Persze UI módosító dolgokat nem várhatunk a WP7 listára, mert nem léteznek, de hogy Androidon a topban csupa UI, billentyűzet és egyéb buhera progi van, az meglepő. Mindenki főleg csak bütyköl?
-
erdoke
titán
Mekkora poén (persze csak részigazság, de jól hangzik):
While Android owners pay to fix their phones, Windows Phone users have all the fun
-
Ezzel megtámogatva legalább fejleszteni lehet account nélkül.
“All nothings are not equal.”
-
válasz Lotusomega #27 üzenetére
Jó a kérdés. Badára úgy megy, hogy bárhonnan (azaz itthonról is) regisztrálhatsz, és akár fizetős appokat is lehet feltölteni, amit bár itthon nem, de nyugaton és távol-keleten is meg lehet vásárolni, Te meg banki átutalással kapod a lóvét. A 70-30 osztás ott is megy.
Egyébként egyes régiókban még emelt díjas SMS-sel is lehet appot venni ott.
[ Szerkesztve ]
-
*facepalm*
Ne kezd már Te is ezt, mert kiszaladok a világból.
Támogatott országok listája, ahonnan fizetős alkalmazást lehet árulni.Magyarország mintha nem lenne ott.
[ Szerkesztve ]
-
Igen, Te ezt mondtad, de volt két másik vélemény is ()
Még nem tudom egyébként, de így elég gyorsan elvágták az érdeklődésemet is.Mert pl. az Androidnál se lehet pénzt kérni az alkalmazásokért, amit fejlesztesz. De legalább regisztrálni regisztrálhatsz bárhonnan. Az Apple meg az Ovi meg két teljesen más világ látszólag...
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
be fog ez indulni, nem kell félni
-
bolondember
MODERÁTOR
ahhoz képest, hogy egy hete egy angol tanulmány szerint az okostelefon tulajok java része nem nagyon használja a marketeket...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
ge.k.ko
tag
Csak a tisztánlátás végett:
1. A fizetős Market nem érhető el itthonról, mint fejlesztő simán csinálhatsz prg-t, és értékesítheted. A feltételek mindenki számára adottak / azonosak.
2. Nem nehéz WP7-re fejleszteni, max aki ezt mondja nem tud. Ami a gond, mint a cikk is írta, az MS az oprendszer jópár built-in resource-ához nem enged hozzáférni, ami miatt értelmes alkalmazást nehéz írni. Mondjuk játékot nem:-)
Ja, és nem tudom, hogy sikeres lesz-e. Az MS-t mindig divat volt fikázni, bukására fogadni, főleg itthon. Na mindegy. Én azért szeretném utánuk csinálni:-)
By,
G.
-
Zoz
őstag
A Windows Mobile legnagyobb előnye volt a bőséges program ellátottság volt (igaz nem volt központi alkalmazásbolt, de googléval bármire lehetett programot találni, ami csak eszedbe jutott ), és a kompatibilitás volt, így az évek során megszokott, megkedvelt programjaidat mindig tudtad vinni a következő telefonra. Így nem is volt kétséges, hogy következőnek is Windowsos telefont választott az ember.
Mindezt a 7-essel lenullázta a Microsoft. Ha viszont nulláról kell indulnia az embernek, akkor nyugodtan körülnézhet más rendszerek felé az ember, nem muszáj a Microsoftnál maradni... (és akkor itt jön még az, hogy a WP7 ronda, és kötöttségekkel teli...) -
hemaka
nagyúr
majd csak beindul, vagy nem. ez még a jövő zenéje
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Spancho
senior tag
Nem is gondoltam hogy ilyen nehéz átirni a minőségi alkalmazásokat
Egy darabig nem tudnak majd kamufingani ,kamu sört inni ,és kamu fegyverrel lövöldözni winmovalA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
moonman
titán
lehetni mindent lehet, csak mivel egyelőre nincs hivatalos támogatás itthon, ezért usákos, vagy UK accounttal tudod kitenni. gondolom azért, hogy nem ezen fog elbukni a dolog.
egyébként iPhone-ra hány app volt 5 héttel a megjelenés után? Androidnak közel 5 hónap kellett ehhez a számhoz. szóval annyira azért nem kéne aggódni.
-
plus44
veterán
Ohh, nyugi. Lesz ez még 1000x is jobb.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Most akkor hogy van? Magyarországról lehet fejleszteni a Marketplace-re?
-
erdoke
titán
Az alkalmazások számával nincs gond, 5 hét után közel 3000-nél jár, inkább azzal, hogy bizonyos hozzáférési korlátok miatt néhány népszerű alkalmazás típus teljesen hiányzik.
-
gombsadi
aktív tag
Nem gondoltam, hogy fejlesztői szemmel is ennyire zárt. Azt gondoltam user szemszögéből zárt csak ennyire.
-
szaki42
tag
Be fog indulni a WP7 szekere is, a többi rendszer sem volt tökéletes az elején, sőt...
-
FRENK1988
veterán
Ez az egyéges felület a MS felől nagy hiba volt, de meg is lehet őket érteni
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA VI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest