Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz
Brutális eb #19 üzenetére
Igazad van, de nem tudom, hova illik leginkább, mert nekem ez WP7 hibának tűnik nem telefonhibának, kifejezetten WP7 topikot meg nem találtam..
-
feliks
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni..?
Most vettem egy Optimus 7-est, és a marketplace-be nem enged be.
Minden működik, de ha bejelentkeznék a hotmail-es fiókba(Xboxon is össze van kötve) akkor közli 0 idő után, hogy "something went wrong" és lépjek ki. a cím okés, próbáltam külföldiként regisztrált accounttal is elírás ellen 5x próbálva legalább minden variációt, de sehogysem megy. Wifin lógva próbáltam regelni, mivel nincs mobilnetem. Ez esetleg lehet baj..?elsőre is köszi, ha tudtok segíteni..
-
Ricardo
titán
Saját csengőhangról tudni valamit ?
-
caizzz
senior tag
es? attol meg van a metronak par alappilere. hatteret csak kemeny tipo moge rakunk, pl alkalmazasok, dashboardo. a tileok mas temak, ott a fo szempont a kontraszt es a mocskos egyszeruseg => navigacios szempontok, lathatosag, etc miatt. no meg mert igy is jol nez ki. sot.
amit el tudok kepzelni, hogy a tileok atalakulnak valamennyire, de ez az aranymetszes marad szerintem mobil vonalon biztosan, es igy epp az a lenyeg, hogy nincs wallpaper. a fokusz igy lesz csak 100%
amit en el tudok kepzelni a jovoben, az egy szinkevero a tileokhoz.
-
caizzz
senior tag
válasz
Quasi_modo #10 üzenetére
ha a csempék mögé opcionálisan lehetne rakni hátteret, azzal szembemennének a saját design guidelinejukkal. ez kizárt, hogy megvalósul.
-
daniel909
addikt
offline navi jön a nokiával szerintem! csak gondolom nokiára lesz ingyen...
hátteret lehet már beállítani ha már itt tartunk?
-
Zirowe
nagyúr
Offline navigáció van már?
-
-=Ghost=-
őstag
A két hónapos csúszás simán faszság. Az első hivatalos dátum a márc. első hete volt.
-
BossBoss
őstag
válasz
Quasi_modo #2 üzenetére
+1!
Legyen csak verseny! Így tovább!
-
Quasi_modo
nagyúr
A többi alkalmazás boltban is van egy halom xar, ez nem egyedi jelenség. De a növekedés nem árt. Legyen csak ez is egy életképes platform.
-
gabor85
őstag
A szoftverek minősége azonban néha "kifogásolható"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged