- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
#06658560 #44 üzenetére
én ezt értem hogy kevés, sőt azt is hogy ez odakint kevés. A hivatalos munkahelyek viszont nnek a többszörösét adják. Egyetemi diplomával átlagos melóhelyre ha elmész nettó 3000EUR-t simán megkeresel. Kezdőként is akár. Kicsit többet félre tudsz rakni belőle mint idehaza...
-
pzstm
titán
válasz
#06658560 #36 üzenetére
hmmm...abból következtettem erre, hogy németországban, pizzériában konyhai kisegítő munkával (igaz napi 8-10óra) de 1200EUR-t tud megkapni egy ismerősöm....bár szerintem ezen felesleges vitatkoznunk.
Nincs törvényileg szabályozva, de érdemes a táblázatra egy pillantást vetni.
http://www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=528 -
pzstm
titán
namost ha belegondolok, hogy szeptemberben lesz 4éves a laptopom, amit anno 330ezerért vettem, és egy ilyen, vagy ehhez hasonló eszközre cserélhetném, akkor lehet hogy simán lecserélném 300ezerért ha újabb 3évre tervezek (és ha nem kishazánkba gondolkodunk akkor ez 1000-1100EUR, ami tőlünk nyugatabbra egy havi minimálbér...)
Olyan pletykát is hallottam, hogy összesen 32 Win8-as tablettel készülnek a nagy OEM partnerek év végéig. Szóval szerintem lesz miből válogatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest