- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
korrekt cikk.
-
David75
őstag
válasz
Dr.Anonymus #17 üzenetére
Nekem nem tetszenek a htc-k. Meghát ár/érték arány ugye...
-
bobace
addikt
válasz
Dr.Anonymus #13 üzenetére
nincs
attól még az tetszik a legjobban.
Kijelzős téma: szép a képe nagyon, de napfényben szerintem nem túl acélos az LG...
-
3XV
tag
Valóban tartalmazza az előzőeket.
Már kint volt a frissítés, amikor hozzájutottam az Optimusomhoz, előbb a preNoDo települt, aztán egyből a 7392-es. -
gaben88
őstag
Remélem, hogy ezen javítás és frissítési mizéria után már az Omnia 7-ekre is rendesen fognak jönni a frissítések és a Mango-ra már nem kell ennyit várni! Ha igen, akkor veszek egy független Optimus 7-et! A DLNA miatt amúgy is tetszik, csak hát LCD...
-
redmonk'
tag
válasz
kaloczidev #10 üzenetére
nyugi nem kezdődik semmi
leírtam az én véleményem aztán ennyi... -
kaloczidev
csendes tag
kezdőődiik..
nekem külsőre és kijelző jobban tetszik, ennyi. -
redmonk'
tag
Hát szerintem is jobban néz ki. Szerintem sokkal pofásabb, hogy nem olyan szögletes, a kamerát övező"panel" is jól néz ki. A fizikai gombok mérete és távolsága pont jó. A 3,7" tökéletes, mondjuk 4" fölé nem is mennék.
Nem Amoled a kijelzője, de nekem semmi bajom nincs ezzel a TFT-vel, utcán is ragyogó napsütésben olvasható mindent tudok vele csinálni ugyanúgy. A színekkel nincs gáz.
Cserébe van 16GB tárhely, DLNA ami számomra nagyon jó itthon. És persze a frissítések -
Hát csak ügyködjenek azon a javításon. Remélem, a szolgáltató nem fog még hetekig ülni az Omnai 7 javításon pluszban...
bobace:
"Nem lehet tukmálni a jobbat, ha nekik a rosszabb kell"Jó az az Omnia 7 is. Nekem tökéletesen megfelel. Az, hogy a firmware-ben elkeféltek valamit, nem jelent működésbeli hátrányt.
-
redmonk'
tag
válasz
kaloczidev #2 üzenetére
Vegyél LG Optimus 7. Vagy ennyire más az ízlésünk a designra értem?
-
David75
őstag
válasz
kaloczidev #2 üzenetére
lesz rá frissítés csak már a nodo-t használhatnám rég igazából. Mondjuk ha az a speciális javító csomag kijön utána nem lesz baj a frissítéssel többet.
-
David75
őstag
A telefon vásárlást körülbelül az aknakeresőhöz hasonlítanám. Nem elég hogy pl én fél évig variáltam mire döntöttem melyik platformot válasszam utána még azon belül választani kell telefont aminek meg kell felelnie külsőre,hardverre és ár/érték arányra így számomra csak az omnia 7 maradt mert az összes többit kihúzhattam valamelyik miatt. Arra viszont szerencsétlenkedhetek a frissítéssel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest