Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
korrekt cikk.
-
David75
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Nekem nem tetszenek a htc-k. Meghát ár/érték arány ugye...
-
bobace
addikt
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
nincs
attól még az tetszik a legjobban.Kijelzős téma: szép a képe nagyon, de napfényben szerintem nem túl acélos az LG...
-
3XV
tag
Valóban tartalmazza az előzőeket.
Már kint volt a frissítés, amikor hozzájutottam az Optimusomhoz, előbb a preNoDo települt, aztán egyből a 7392-es. -
gaben88
őstag
Remélem, hogy ezen javítás és frissítési mizéria után már az Omnia 7-ekre is rendesen fognak jönni a frissítések és a Mango-ra már nem kell ennyit várni! Ha igen, akkor veszek egy független Optimus 7-et! A DLNA miatt amúgy is tetszik, csak hát LCD...

-
redmonk'
tag
válasz
kaloczidev
üzenetére
nyugi nem kezdődik semmi
leírtam az én véleményem aztán ennyi... -
kaloczidev
csendes tag
kezdőődiik..

nekem külsőre és kijelző jobban tetszik, ennyi. -
redmonk'
tag
Hát szerintem is jobban néz ki. Szerintem sokkal pofásabb, hogy nem olyan szögletes, a kamerát övező"panel" is jól néz ki. A fizikai gombok mérete és távolsága pont jó. A 3,7" tökéletes, mondjuk 4" fölé nem is mennék.
Nem Amoled a kijelzője, de nekem semmi bajom nincs ezzel a TFT-vel, utcán is ragyogó napsütésben olvasható mindent tudok vele csinálni ugyanúgy. A színekkel nincs gáz.
Cserébe van 16GB tárhely, DLNA ami számomra nagyon jó itthon. És persze a frissítések
-
Hát csak ügyködjenek azon a javításon. Remélem, a szolgáltató nem fog még hetekig ülni az Omnai 7 javításon pluszban...
bobace:
"Nem lehet tukmálni a jobbat, ha nekik a rosszabb kell"Jó az az Omnia 7 is. Nekem tökéletesen megfelel. Az, hogy a firmware-ben elkeféltek valamit, nem jelent működésbeli hátrányt.

-
redmonk'
tag
válasz
kaloczidev
üzenetére
Vegyél LG Optimus 7. Vagy ennyire más az ízlésünk a designra értem?
-
David75
őstag
válasz
kaloczidev
üzenetére
lesz rá frissítés csak már a nodo-t használhatnám rég igazából. Mondjuk ha az a speciális javító csomag kijön utána nem lesz baj a frissítéssel többet.
-
David75
őstag
A telefon vásárlást körülbelül az aknakeresőhöz hasonlítanám. Nem elég hogy pl én fél évig variáltam mire döntöttem melyik platformot válasszam utána még azon belül választani kell telefont aminek meg kell felelnie külsőre,hardverre és ár/érték arányra így számomra csak az omnia 7 maradt mert az összes többit kihúzhattam valamelyik miatt. Arra viszont szerencsétlenkedhetek a frissítéssel...
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC NP-PA550W projektor- 5500 Ansi - távirányitóval
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

attól még az tetszik a legjobban.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem a WP7 telók közül az LG Optimus 7 tetszik a legjobban, és a 3,7 kijelző meg külön előny, így még emberi mérete van a telónak. Nem lehet tukmálni a jobbat, ha nekik a rosszabb kell