Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Nagy marketinget kap a teló. Kiváncsi leszek januárban hány potenciális vevő áll majd kígyózó sorokban a tré előtt.
-
Tyren
aktív tag
válasz
hitvanyalak #17 üzenetére
Ez idehaza mikor várható? Lehet már tudni valamit?
(kerestem a hírek között, de nem találtam konkrétumot, csak hogy majd jövőre)Amúgy a Facebook oldal tényleg elég borzalmas. Mármint mindig demókat indít el és nem engedi, hogy beavatkozz. Azt hittem, hogy kb majd lehet használni a teló alap funkcióit szabadon. Úgy kicsit szórakoztatóbb lenne...
-
hitvanyalak
senior tag
átkozottul tetszik ez a telefon...
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #10 üzenetére
Én már egyszer megkaptam, hogy jobb, mert testreszabhatóbb , mint az eredeti wp7...
-
mrhitoshi
veterán
Ezt a demot viszont nagyon eltalálták. Android és iOS telefonokon lehet kipróbálni a WP7-t. Megnéztem egy 3GS-en és nagyon jó lett.
-
Dsert
tag
válasz
Oppenheimer #1 üzenetére
Miért, milyen ?
Azért kérdezem mer én nem tudom.
Mindenesetre nekem tetszik ez a megoldás, az meg hogy nem kell lájkolgatni meg megosztani az külön jó! Ha már nem biirom megnézni élőben... -
varga.balazs
aktív tag
válasz
Oppenheimer #1 üzenetére
többre megyek vele ha az omnia 7-esem nyomkodom
-
3XV
tag
válasz
Oppenheimer #1 üzenetére
Végig se bírtam nézni a demót, tényleg elég messze van a valóságtól... szerencsére
-
Oppenheimer
nagyúr
Ezzel csak lejáratják szegény telefont... Még a végén valaki elhiszi, hogy tényleg ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest