- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Nagy marketinget kap a teló. Kiváncsi leszek januárban hány potenciális vevő áll majd kígyózó sorokban a tré előtt.
-
Tyren
aktív tag
válasz
hitvanyalak #17 üzenetére
Ez idehaza mikor várható? Lehet már tudni valamit?
(kerestem a hírek között, de nem találtam konkrétumot, csak hogy majd jövőre)Amúgy a Facebook oldal tényleg elég borzalmas. Mármint mindig demókat indít el és nem engedi, hogy beavatkozz. Azt hittem, hogy kb majd lehet használni a teló alap funkcióit szabadon. Úgy kicsit szórakoztatóbb lenne...
-
hitvanyalak
senior tag
átkozottul tetszik ez a telefon...
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #10 üzenetére
Én már egyszer megkaptam, hogy jobb, mert testreszabhatóbb , mint az eredeti wp7...
-
mrhitoshi
veterán
Ezt a demot viszont nagyon eltalálták. Android és iOS telefonokon lehet kipróbálni a WP7-t. Megnéztem egy 3GS-en és nagyon jó lett.
-
Dsert
tag
válasz
Oppenheimer #1 üzenetére
Miért, milyen ?
Azért kérdezem mer én nem tudom.
Mindenesetre nekem tetszik ez a megoldás, az meg hogy nem kell lájkolgatni meg megosztani az külön jó! Ha már nem biirom megnézni élőben... -
varga.balazs
aktív tag
válasz
Oppenheimer #1 üzenetére
többre megyek vele ha az omnia 7-esem nyomkodom
-
3XV
tag
válasz
Oppenheimer #1 üzenetére
Végig se bírtam nézni a demót, tényleg elég messze van a valóságtól... szerencsére
-
Oppenheimer
nagyúr
Ezzel csak lejáratják szegény telefont... Még a végén valaki elhiszi, hogy tényleg ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest