2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Szponzorunk

WP7 blog: Próbáld ki a Lumia 800-at a Facebookon!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Nokia egy közösségi oldalon reklámozza a Windows Phone 7-es zászlóshajóját; a speciális alkalmazás segítségével virtuális túrát tehetünk a telefon körül..

A napokban egy érdekes marketingfogással állt elő a Nokia. Egy Facebook-alkalmazásról van szó, amelyben egy virtuális túrát tehetünk a finnek legerősebb WP7-es mobilja körül. A Lumia 800 névre keresztelt készülékről van szó, amely januártól hivatalosan is kapható lesz Magyarországon. Az említett Facebook-alkalmazás ezen a linken érhető el, a demó megtekintéséhez ráadásul nem is kell lájkolnunk az oldalt. Jópofa viszont, hogy ha engedélyezzük a profilunkhoz való hozzáférést, a képernyőn megjelenő telefonon ismerőseink képei jelennek meg a megfelelő csempékben és hubokban.

A virtuális telefon képernyőjén megjelenő csempéket egytől egyik végigbökdöshetjük, beléphetünk a menükbe, valamint néhány programot is elindíthatunk. A megnyitott menük és elindított alkalmazások funkcionalitását és képességeit pedig mindeközben a jobb oldalt megjelenő szövegbuborékokban olvashatjuk.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.