- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtomivan
csendes tag
igen,ezt én is sérelmezem!!!!!!de miért csinálja ezt???
-
Integra
titán
oda-vissza hasonlitom az android klienssel és a wp7-es elég furán jeleniti meg a news feed-et.. sokkal több mindent elhagy amit az androidos nem.
aztán a másik fura dolog, hogy reggel egyszerűen nem jelenit meg semmit, mintha törölte volna adott időpont után magát és csak az új infokat hajlandó betölteni..... nem tudok előző napra visszamenni benne.. ez tudatos??? -
catroot
veterán
-
panatha
csendes tag
Bocs az offért, de nem tudja valaki, hogy hogy lehet zune-on keresztül frissíteni az alkalmazásaimat? Van amikor ugye túl nagy a fájl és felajánlja, hogy csatlakoztassam, de mi van ha én alapból így szeretnék frissíteni? A választ előre is köszi!
-
Lall
veterán
válasz
RepeatSector #4 üzenetére
Fim Chat minek, mikor integrálva van a messaging-be az egész?
-
zooole
senior tag
Nagyon szép szerintem.
Jó, hogy tartja a droidos és iOS-es alapot, de kihasználja a szerintem marha jó WP-s kezelőfelületet (nem a csempéket, hanem ezt a betűtípust meg stílust).
Bár érdekes, mennyire rajongtak a beépített funkciókért aztán mégiscsak a külön natív app a jobb.
Droidra várós a frissítés, mert elég gáz.
-
fogtunder
nagyúr
nem kicsit volt már ideje, hogy el lehessen érni végre a csoportokat, igazából fogalmam sincs, miért tartott kb. egy évig megcsinálni.
az új verzió amúgy nagyon jó, nekem így már az androidos kliens előtt van a rangsorban, bár a sebességén kicsit még mindig csiszolhatnának.
-
dipeti
senior tag
válasz
RepeatSector #4 üzenetére
Androidot nyomkodok, de nagyon csábít a vindóz.
-
dipeti
senior tag
Élőben [így] funkcionál.
Egyébként WP7-re nincs semmilyen FBMessenger? Olyan, amilyen droidon is van. -
h-yle
addikt
Ez már a második poszt erről az appról aminél rossz kép van betéve. Ha pedig direkt a régi app van a képen, akkor legalább írjátok alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest