Hirdetés

WP7 blog: Megújult a Facebook alkalmazás

Komoly ráncfelvarráson esett át a Facebook közösségi oldal Widows Phone 7-es kliense, amely jelenleg a 2.3-as verziónál jár. A program egyébként szinte a kezdetek (azaz 2010. október) óta elérhető a Marketplace-en keresztül, a használata pedig ingyenes. Pár napja napvilágot látott egy új kiadás, amely a grafikai változtatások mellet funkcionalitás és sebesség szempontjából is tud újat mutatni.

A felületek többségét átrajzolták, a főoldal immár egy megújult panorámanézettel operál. A fotóinkat immár az alkalmazás háttérképeként is használhatjuk, ezt az opciót az első indításkor fel is ajánlja az app, illetve a beállítások között is rátalálhatunk. Az új verzióban a csoport- és lapkezelés is megoldható, valamint a like-ok között is böngészhetünk. A felhasználók profilját megjelenítő felület is átesett egy vérátömlesztésen, valamint fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az adatvédelmi beállításokat is elérhetjük az alkalmazáson belül. Ezek mellett több kisebb-nagyobb optimalizációra is sort kerítettek, többek között gyorsult a feed betöltési sebessége, melynek tartalmát immár szűrni is lehet.

Mindent összevetve sokat fejlődött az alkalmazás, az igazán égető sebességbeli problémákon sikerült javítani, ám az biztos, hogy van még hova fejlődni. A változtatásokról részletesen ezen a linken lehet olvasni, amely stílszerűen a program Facebook-oldalára visz. Magát a programot pedig a Marketplace-en keresztül, illetve ezen a linken lehet beszerezni.

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények