- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
st4rlight
csendes tag
Köszi a cikket, hasznos! Ti milyen alkalmazáson dolgoztok, ha lehet ilyet kérdezni? Alwares-nek is szól!
Nekem az SL4 ami tetszik (implicit styles) meg a TCP socket (lesz végre Skype stb msg kliens végre normálisan).
-
Végre profiler... ez hiányzott belőle.
Azért érdekes, miért jelent meg külön molbilos osztálykönyvtár? Ezt nem teljesen értem. Na majd leszedem és megnézem.
Magyar dev accra azt mondták, hamarosan, ami heteket is jelenthet. Elég ciki, hogy Finnország, India és egy sor ugyanakkor bejelentett ország már kiválasztható a listából. Nem tudom, mit tökölnek itthon, de összekaphatnák magukat.
-
blex
senior tag
lehet már kamera nélkül használni a flashlight-ot?
-
Alwares
aktív tag
Az iránytű meg a kamera API már iszonyatosan hiányzott a készletből. Lehet végre jó kis AR app-okat készíteni. A háttér-agenteket még nem próbáltam, de jó dolgokat lehet majd velük készíteni az biztos. Az SQL úgy kellett már mint részeg arabnak a víz a sivatagban. Eddig halál volt nélküle. Házi félmegoldásokkal nagy adatbázisokat építeni, nem volt egy leányálom.
Jobb lett a fejlesztőkészlet is, a Silverlightos app-oknekem gördülékenyebben mennek. A gyorsulásérzékelő és GPS emulátort pedig imádom.A Dev reg-t nagyon várom, most készül egy komolyabb progim, a Mago-val pedig szeretnék majd készíteni egy Budapest-specifikus AR-appot.
-
AkosL
aktív tag
magyarországi bevezetésről van valami hír esetleg? (dev reg.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest