Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
hory1987
csendes tag
Mikor lesz már végre a tm-s szolgáltatónál elérhető a frissítés?! Kíváncsian várom már, hogy mennyivel növeli meg az üzemidőt? Reggel leszedtem a töltőről és délután 1 órakor már csak 50% on volt az akksi, úgy hogy egyszer léptem fel a netre 3 percre és nem telefonáltam, nem halgattam zenét....! Ez így nagyon nem jó!
-
matchbox_
csendes tag
a 710-re jött már egy firmware update, abban különböző források más dolgokat emlegetnek, állítólag jobb lett a hangszórós zenelejátszás, e-mail szinkronizációt javítottak és a billentyűzet eltűnős hibát is kiküszöbölték (érdekes nekem ilyen bajaim nem voltak
) ellenben a hozzá kapott nokia fülesem gombját nyomogatva már nem vált olyan patentül számot,mint azelőtt. -
nicu71
addikt
válasz
d.salvatore
üzenetére
az nagyon szép teljesítmény így is!Az én Omnia 7-em jó ha egy napig bírja wifivel,közepesen intenziv használat mellett.na és ha ezek után még az új firm növeli az üzemidődet...frankó!

-
d.salvatore
tag
kedden vettem a készüléket zsír újonnan, akkor feltöltöttem, azóta megy!!! 3G igaz nem volt bekapcsolva, wifi viszont igen, és még mindig negyeden van az akksi...akkor most mi van?
kameráztam, neteztem, GPS-szel szórakoztam. Végülis ha nincs 3G bekapcs. akkor 3x nő az akksi ideje? -
atoth
aktív tag
A Nokia zászlóshajója nem a Lumia 900?
-
David3
őstag
Úgy hírlik, hogy az a növekedett üzemidő 12 óráról 24 órára nőtt. Úgy látszik, hogy az okostelefonok egyik Achilles-pontja az akkumulátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legalábbis nálunk.