Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
WOW? ..... hát ez aztán a WOW: ...... klikk

játékok címszó alatt, további sok bődületes "baromság" (illetve: érdekesség) található -
Breki's
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Főleg azoknak jött jól a névváltoztatás akik szerettek Ninjázni.

-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sose WoW-oztam, de ha valaki éveken át, napi 6-8 óráz néz egy kupac polygon-t, elég valószínű, hogy nem mindegy neki, hogy néz ki
Viccet félretéve, simán megváltozhat a véleményed a karaktergenerálás után, most legalább nem kell új karaktert kezdened, ha hosszú távon valami még se tetszik. -
LucifeI2
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
15$ ez a mostani, ami kb 3000 Ft. Szerintem nem módosult a régi.
Nagy hülyeség az egész szerintem, csak annak éri meg aki a karaktere nemét akarja megváltoztatni. Ismerek mondjuk pár embert, aki tuti meg fogja.
-
LucifeI2
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen lehetett, kb. 2000 Ft.
-
-
LucifeI2
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van akinek mindegy van akinek nem, nekem pl. a neve se mindegy, változtattam már meg pár karakterem nevét.
Ez a hír pedig megtévesztő, mert ilyen változásokat nem lehet csinálni. Taurenből nem lehet humant csinálni, nem tudod a hordás karidat alliance karakterré alakítani. Csak a karakter arcát, haját, bőrszínét stb. változtathatod meg. Ez pedig in-game is elérhető, és nem kell érte készpénzt fizetni.
Ez a fizetős annyiban különbözik, hogy a nevét és a nemét is meg tudod változtatni a karakterednek.
A link pedig wow.com-ra megy, a többség aki meg ezt olvassa EU serveren játszik, nem US.
-
Sirandrish
legenda
Istenem...az én karakterem lába 46os..nem lehetne 44es-re csinálni? mert van egy cipő ami tetszik de csak 44es van belőle...
számomra ezek HIHHETETLEN dolgok...ha akkora élmény az a játék és ugy leköt X milió embert...akkor nemtökmindegy hogy néz ki a karaktere?
-
Xmodule
őstag
Az igazán fontos dolgok...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viccet félretéve, simán megváltozhat a véleményed a karaktergenerálás után, most legalább nem kell új karaktert kezdened, ha hosszú távon valami még se tetszik.