Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
Pedig minden játékot meg kell unni pár év után. Nem értem, hogyan lehet még játszani ezzel. Grafika is szar, meg jönnek a kung-fu pandák is.
-
Jojo5
őstag
Sokat játszottam én is régebben a WoW-al, de sajnos idő hiányában abbahagytam, végül pedig már nem mentem vissza...
7év basszus... azért az nem semmi!
-
po1son
addikt
Happy Birthday wow.
Wow-os ismerőseimnek mindig ezt linkelem, amikor szülinapjuk van. -
alcsa
senior tag
Éljen éljen!
-
Silenzio
addikt
Ennek örömére a szülinapi tortát hajítsuk bele az arcába.
-
ldave
félisten
Hm, lehet be kéne fizetni egy hónapra, ne hiányozzon már ez az acsi
-
Tikakukac
titán
Riszpekt a gammának, 4 évet toltam és volt jó pár forgószékes hátraszaltó raidek alatt, egy jó társaságban lehet marhulni rendesen. Egyetem mellett meg úgy siccs rá egy szabad percem sem, így marad az órán való marhulás
-
atike
nagyúr
0%-ig nem érdekel és nem is tetszik a WoW.
De azért azt el kell ismerni, hogy 7 éve üzemel (szinte) töretlen lendülettel... Le a kalappal! Respect!
Jöhetne már a DIII...
-
Spancho
senior tag
És új WOW reklám is van ha valaki nem tudná
Chuck Norris -
Viktor77
titán
Várjuk az "Idén nincs pet? Haldoklik a WoW!" hozzászólásokat.
-
Gergosz2
veterán
Nem vagyok mmorpg fan de azért , respect hogy már 7 éve megy a wow.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest