- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszi a tanácsokat! a szerverekről letölti a kliensem a hiányzó - általában - mapokat és utána mindig marad valami dll vagy egyéb fájl ami hiányában kirak a szerver automatikusan. ezután reconnect, de persze a fájlok letöltése nem indul be. lehet ez az update kevés volt a telepités mellé?
vagy csak nagyon kacifántos szervereket találtam.
még mindig maradok a linux verziónál, mert próbáltam win8-al a hétvégén - a win7 telepitőm sajnos megsemmisült - és a játék eszméletlenül lagolt.lassan nekiesek a bejgli készitésnek és ha kész vagyok, kísérletezek tovább a játékkal
őőő anno amúgy én sem voltam kezdő a játékban, de már már tuti visszadegradálódtam arra a szintre. -
nekem van egy kis bajom a linuxon.
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing Enemy Territory 2.60 Full Install..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
./setup.sh: 191: ./setup.sh: /home/robi/.setup24938: not foundnem akar lefutni a telepitő
mi a fene ez? -
no! én próbáltam a linuxos verziot, de úgy néz ki, hogy sem a kiegészitő csomagok nem jönnek, sem a skynetes linkek nem léteznek...
most lehet vindózt telepiteni.. -
na jó tudni, hogy még él ma is a játék. talán az x200t-men el is indul. anno én is több ezer órát töltöttem el vele, aztán egyszer csak felnőttem és nem volt több időm rá. lassan neki is esek a telepitésnek meg keresek egy egeret is.. valahol kell lennie itthon..
az xbox kontroller nem annyira bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest