- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én Vistát használok és a programok 98%-ban hibátlanul mennek.A Nokia is dobjon össze Vista alat jól működőt.
-
engusz
veterán
Látom, elég radikális a véleményed a témában. Nem tudom, hogy milyen szoftvereket használsz, tehát mik azok, amik nem mennek, mert én csak annyit látok, hogy kezdeti nehézségek ellenére (ami XP-nél is megvolt), javuló tendenciát mutatnak a mind a driverek, mind a szoftverek.
-
Chapell
aktív tag
Most nehogy már a Vista legyen rossz azért, mert a Nokia nem bír olyan programot csinálni, ami támogatná. A legtöbb gond eddig (és most is) third party cuccokkal volt...
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Pont tegnap akadtam ki ezen. Felkaptam az egyik XP-s notit, és megcsináltam azzal. Persze nem talált újabb frissítést a 3500-hoz, ami egy picit defektes.
-
Jadro
veterán
Nem mintha kedvem támadt volna vistát használni, de az ilyen kishírek mindig megerősítenek hogy az Xp még mindig jobb választás.
-
-
engusz
veterán
Vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest