Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én Vistát használok és a programok 98%-ban hibátlanul mennek.A Nokia is dobjon össze Vista alat jól működőt.
-
engusz
veterán
Látom, elég radikális a véleményed a témában. Nem tudom, hogy milyen szoftvereket használsz, tehát mik azok, amik nem mennek, mert én csak annyit látok, hogy kezdeti nehézségek ellenére (ami XP-nél is megvolt), javuló tendenciát mutatnak a mind a driverek, mind a szoftverek.
-
Chapell
aktív tag
Most nehogy már a Vista legyen rossz azért, mert a Nokia nem bír olyan programot csinálni, ami támogatná. A legtöbb gond eddig (és most is) third party cuccokkal volt...
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pont tegnap akadtam ki ezen. Felkaptam az egyik XP-s notit, és megcsináltam azzal. Persze nem talált újabb frissítést a 3500-hoz, ami egy picit defektes.
-
Jadro
veterán
Nem mintha kedvem támadt volna vistát használni, de az ilyen kishírek mindig megerősítenek hogy az Xp még mindig jobb választás.
-
-
engusz
veterán
Vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest