- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én Vistát használok és a programok 98%-ban hibátlanul mennek.A Nokia is dobjon össze Vista alat jól működőt.
-
engusz
veterán
Látom, elég radikális a véleményed a témában. Nem tudom, hogy milyen szoftvereket használsz, tehát mik azok, amik nem mennek, mert én csak annyit látok, hogy kezdeti nehézségek ellenére (ami XP-nél is megvolt), javuló tendenciát mutatnak a mind a driverek, mind a szoftverek.
-
Chapell
aktív tag
Most nehogy már a Vista legyen rossz azért, mert a Nokia nem bír olyan programot csinálni, ami támogatná. A legtöbb gond eddig (és most is) third party cuccokkal volt...
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Pont tegnap akadtam ki ezen. Felkaptam az egyik XP-s notit, és megcsináltam azzal. Persze nem talált újabb frissítést a 3500-hoz, ami egy picit defektes.
-
Jadro
veterán
Nem mintha kedvem támadt volna vistát használni, de az ilyen kishírek mindig megerősítenek hogy az Xp még mindig jobb választás.
-
-
engusz
veterán
Vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Nők, nőügyek (18+)
- Mafia: The Old Country teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Óra topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest