Új hozzászólás Aktív témák
-
fun fact:
Ez nem más, mint a GeeksPhone One, Alcatel brand alatt, WM-mel, ugyanezt az Acer is árusította neoTouch P300 néven, meg persze ott a GeeksPhone-os kivitel Androiddal, szóval nagyon is kapható volt Európában, csak nem az Alcatel neve alatt.
Meg persze az sem véletlen, hogy designban kicsit sem illeszkedett a korabeli Alcatelekhez, hiszen ez 100%-ban GP által tervezett és gyártott termék, amihez lényegében sem a francia Alcatelnek, sem a kínai TCL-nek nincs sok köze. -
Gismo
addikt
Básszusz! Pedig há behosznák kici kontinenszünkre ocón ezeöccáé, kúva szokan venni meg, köztük énisz!
-
Nagyon-nagyon tetszetős^^
A felbontás lehetne nagyobb, de úgyse kapunk belőle, szóval mindegy.. -
madarasz92
őstag
Hú de jo kis cucc!
-
válasz
RaveForce #21 üzenetére
Igazad van, nem volt Alcatel telefonom állandó használatra, ellenben értékesítettem azokat, illetve került a kezembe egy-kettő rövidebb-hosszabb távra. (Tartalék telefonnak most is van egy -ingyen volt...
)
Hidd el, nem a levegőbe beszélek.A szerviz-igényéről nem beszéltem -abban lehet, tényleg jók.
-
RaveForce
veterán
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
legyünk őszinték oké!
neked hány alcateled volt aminek baj volt az összeszerelésével?
nekem 7, és egyikkel sem, sőt még szervízbe se kellett vinnem egyet sem. asszem ennyi.. -
-
-XadAnuX+
őstag
Fura ezt a megoldást az Alcatel-től látni
.
-
RaveForce
veterán
azért bírom azokat akik ezekről a képekről rögtön megmondják, h rossz az összeszerelési minősége...
-
plus44
veterán
Az még hagyján, hogy nállunk nem lesz kapható, de így képről az összeszerelési minőség nem valami jó...
-
RaveForce
veterán
7db alcatel után azért megdobban a szívem egy ilyen hír láttán
bár, ez már nem az az alcatel...
-
törölt tag
dualsimet bele, és nekem tökéletes lesz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Hjah, krómkeret,csilli-villi fekete.
Nagyon sérülékeny.Üdv.M
-
Javítottam a hírt 3G-vonatkozásban.
Kár, hogy Alcatel. Már a képeken látszik a felhasznált anyagok "minősége"... -
kaller1
veterán
A nevenincs Alcatel a semmiből előjön egy ilyennel...Ezt majd tényleg érdemes lenne letesztelni...
-
troller
senior tag
Ebből igazán hozhatnának a kici kínaiak szokat jó óccón
-
AS
félisten
Ez tényleg Samsung F700 külsőre.
-
copin
őstag
A China Unicomnak a "WO" a 3G szolgaltatasa. Onnan tudom, hogy a SH9020C-nek es a SH1810C-nek lett 3G verzioja, a szolgaltato szamara. Szoval ebben van 3G.
Sot, ha a kepernyo kepeken van UMTS 2100 is a legordulo menuben.
-
Morden24
nagyúr
Bátor... bár a vicc az, hogy egyáltalán nem néz ki szarul, viszont a close-up képeken számomra úgy tűnik, hogy elég vacak az összeszerelés és a használt anyagok minősége. Egyébként nem csak speckókra, de dizájnra is emlékeztet egy G1-es HTC-re, az ocsmány felugró alsó perem nélkül persze.
-
Wajk
addikt
meglepen jó húzás az Alcatel-től, a kissé Sony Walkman logóra hajazó emblémát talán leszámítva, de ne legyünk szőrös szívűek ;)
-
skajwa
senior tag
Nekem egyből a samsung f700 jutott eszembe. Felülről a csatlakozóknál meg nagyon nokia.
-
neptun78
csendes tag
Kár hogy csak a kínai piacra megy...Remélem lesz egy-két cég, amelyik behozza Európába, mert igazán nincs ok arra, hogy kimaradjunk belőle. Alcatel, gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest