- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fun fact:
Ez nem más, mint a GeeksPhone One, Alcatel brand alatt, WM-mel, ugyanezt az Acer is árusította neoTouch P300 néven, meg persze ott a GeeksPhone-os kivitel Androiddal, szóval nagyon is kapható volt Európában, csak nem az Alcatel neve alatt.
Meg persze az sem véletlen, hogy designban kicsit sem illeszkedett a korabeli Alcatelekhez, hiszen ez 100%-ban GP által tervezett és gyártott termék, amihez lényegében sem a francia Alcatelnek, sem a kínai TCL-nek nincs sok köze. -
Gismo
addikt
Básszusz! Pedig há behosznák kici kontinenszünkre ocón ezeöccáé, kúva szokan venni meg, köztük énisz!
-
Nagyon-nagyon tetszetős^^
A felbontás lehetne nagyobb, de úgyse kapunk belőle, szóval mindegy.. -
madarasz92
őstag
Hú de jo kis cucc!
-
válasz
RaveForce #21 üzenetére
Igazad van, nem volt Alcatel telefonom állandó használatra, ellenben értékesítettem azokat, illetve került a kezembe egy-kettő rövidebb-hosszabb távra. (Tartalék telefonnak most is van egy -ingyen volt...
)
Hidd el, nem a levegőbe beszélek.A szerviz-igényéről nem beszéltem -abban lehet, tényleg jók.
-
RaveForce
veterán
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
legyünk őszinték oké!
neked hány alcateled volt aminek baj volt az összeszerelésével?
nekem 7, és egyikkel sem, sőt még szervízbe se kellett vinnem egyet sem. asszem ennyi.. -
-
-XadAnuX+
őstag
Fura ezt a megoldást az Alcatel-től látni
.
-
RaveForce
veterán
azért bírom azokat akik ezekről a képekről rögtön megmondják, h rossz az összeszerelési minősége...
-
plus44
veterán
Az még hagyján, hogy nállunk nem lesz kapható, de így képről az összeszerelési minőség nem valami jó...
-
RaveForce
veterán
7db alcatel után azért megdobban a szívem egy ilyen hír láttán
bár, ez már nem az az alcatel...
-
törölt tag
dualsimet bele, és nekem tökéletes lesz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Hjah, krómkeret,csilli-villi fekete.
Nagyon sérülékeny.Üdv.M
-
Javítottam a hírt 3G-vonatkozásban.
Kár, hogy Alcatel. Már a képeken látszik a felhasznált anyagok "minősége"... -
kaller1
veterán
A nevenincs Alcatel a semmiből előjön egy ilyennel...Ezt majd tényleg érdemes lenne letesztelni...
-
troller
senior tag
Ebből igazán hozhatnának a kici kínaiak szokat jó óccón
-
AS
félisten
Ez tényleg Samsung F700 külsőre.
-
copin
őstag
A China Unicomnak a "WO" a 3G szolgaltatasa. Onnan tudom, hogy a SH9020C-nek es a SH1810C-nek lett 3G verzioja, a szolgaltato szamara. Szoval ebben van 3G.
Sot, ha a kepernyo kepeken van UMTS 2100 is a legordulo menuben.
-
Morden24
nagyúr
Bátor... bár a vicc az, hogy egyáltalán nem néz ki szarul, viszont a close-up képeken számomra úgy tűnik, hogy elég vacak az összeszerelés és a használt anyagok minősége. Egyébként nem csak speckókra, de dizájnra is emlékeztet egy G1-es HTC-re, az ocsmány felugró alsó perem nélkül persze.
-
Wajk
addikt
meglepen jó húzás az Alcatel-től, a kissé Sony Walkman logóra hajazó emblémát talán leszámítva, de ne legyünk szőrös szívűek ;)
-
skajwa
senior tag
Nekem egyből a samsung f700 jutott eszembe. Felülről a csatlakozóknál meg nagyon nokia.
-
neptun78
csendes tag
Kár hogy csak a kínai piacra megy...Remélem lesz egy-két cég, amelyik behozza Európába, mert igazán nincs ok arra, hogy kimaradjunk belőle. Alcatel, gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest