Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nana! A Vista - szerintem - még egész frankón kompatibilis visszafelé a korábbi Windowsok irányába. Nem bántom a Vistát, elismerem azokat, amiket felvonultat. A Vista is olyan, mint au iPhone 3G: vagy rajong érte a csoport egyik fele, vagy gyűlöli a másik. Megosztotta az embereket. Én is használtam, és _használható_.
De a visszafele kompatibilitása HATALMAS kritikákat kapott. És tény, hogy vannak programok szépszerével, amik nem kompatibilisek vele, annak ellenére, hogy szerintem nagyon korrektül kompatibilis.Mi lenne, ha még csak kompatibilis sem lenne, ahogy te mondod?
Linuxoknál meg egészen más jellegű a kérdés. Azzá teszem komatibilissé, amivel csak akarom - szinte. És olyan gyorssá teszem, amilyenné csak akarom - egy határig. Persze kompromisszumok vannak és lesznek ennek a folyamatnak során. És a másik kérdés, mindezeket milyen áron tudom megvalósítani.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- SörcsaPH!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest