- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Totally agree.
1. pont 610-esem van (nem én választottam), ott a kevés memóriával is meg kell kűzdeni, elég hamar bezárogatja a cuccokat.
2. Nem rossz az explorer (ha csak egy oldalt nézel), de a tabkezelése 0, használhatatlan.
3. Symbianon imádtam. De már eljutottam oda, hogy most már sima ékezetes gomboknak is örülnék. -
JoseGee
tag
Persze, hogy van. Én 3 év droidozás után váltottam WP-re. Azóta kicsit nyugisabb az életem, nem cincálja az idegeimet az, hogy geeknek kell lennem ahhoz amit meg szeretnék valósítani a telómon. Itt kicsit kevesebb a lehetőség, ezért nem is érdekel, cserébe viszont van egy atomstabil, gyors telefonom. Nincs BT fájlküldés, droidon sem használtam. Van navi, office, PC Remote, rádió, játék stb. Nem igazán hiányzik semmi, talán csak egy progi a 3G Watchdog.
-
|AP|
veterán
semmi különös
-fehér háttér (pontosabban PS-ben gyártottam egy bal oldalán fehér, jobb oldalon fekete -az app listnek- hátteret)
-fekete csempék (a különböző árnyalatot a különböző átlátszóság adja)
-tile padding: 1px-re állítva
-a programban beépített ikonok +pár saját gyártmány+Icon 7(playről tölthető)
-beautiful widgets 4x1 clock
-simple calendar widget
-lejjebb görgetve van még poweramp widget is ICS skinnel, meg még pár app, de az már nem látszik a képenasszem ennyi.
-
BloodRay
veterán
Egyetértek, pedig én is nézegettem a WP8-as telefonokat, mikor elkezdtek elérhetővé válni. Aztán benézegettem mindegyik fórumába és gyorsan meg is gondoltam magam egy időre.
A cikkben szereplő launcheren tényleg még van mit finomítani. Annó a Launcher 7-et próbáltam ki, érdekes volt már az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest