Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
Ha vmi komolyabb vírusírtó van gépeden, lehet az nem engedi felrakni, nálam pl. Bitdefendert, v G Data átmenetileg kikapcsolva ment csak fel.
Az, h táblára jó csak, meg nem tetszik a Metro, lerágott csont, van akinek meg igen és desktop környezetben tipi-tapi kijelző nélkül is el van vele, mint énNem kötelező használni...
Ha annál maradtak volna, akkor meg most azért ugatna mki, h nincs benne semmi újítás, tök olyan mint a 7-es, ezért kár pénzt kiadni, ha alig másabb stb.Vmivel muszáj volt előrukkolniuk dizájn, felhasználói felület terén, csak hát ugye nem lehet mindig mikinek a kedvére tenni.
-
King Unique
titán
Azért olvasva hsz-okat nem értem egyesek mit kapkodnak mit erőltetik az RC, RTM verziók minél előbbi levadászását, mikor bó hónap azt itt a végleges, addig csak kibírják, nem...
Nálam is fent van VHD-n 8.1 preview, vannak jó újítások, de azért nem forgatta fel 360 fokban eddigi win8-as élményeimet, én azzal is, köszönöm elvagyok, start menü nélkül is
Apropó start menü...az meg a másik, ha hiányolja user felrak egyet számtalan free alternatíva közül azt kész, attól még nem kell fullon lehúzni a rendszert, csempézni meg nem muszáj, ha vkinek képességeit mégis meghaladja maradjon 7-esnél azt kész, 2020-ig támogatva lesz úgy tudom... Nem ez a nyűg, hanem ha vki win után linuxra vált, azt megszokni, kiismerni a lelki világát, na az az, ha vki azért nyavalyog azt megértem, de "ez" már kicsit tényleg kezd uncsi lenni...(#24) tomtyi : azért egy kicsit röhej, h egy ilyen free xart tesznek rá előtelepítve, amit akárki leszed--felrak magának, ehhez nem kell Lenovo
, elvárná az ember, h egy fizetős verziót (StartIsBack) pakoljanak rá, h ne usernek keljen kifizetni azt a pár dolcsit, így már vonzóbb lenne őket választani, de hát made in china...
aszem azzal érveltek, mert a pokki töltötték le legtöbbx, v mképp sokx, persze mert free...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest