Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz Raysen623 #94 üzenetére

Nálad is, erről van szó :C
    szerintem 7-ről----->8 /8.1-re váltani, újban megtanulni elpötyögni nem nagy kín egyáltalán, inkább linuxra váltás...jól tolja faterod :K , enyém még új telóján sem tudja kezelni droidot, ezért használja inkább a régit :D

• King Unique

titán

válasz hanics #91 üzenetére

Ha vmi komolyabb vírusírtó van gépeden, lehet az nem engedi felrakni, nálam pl. Bitdefendert, v G Data átmenetileg kikapcsolva ment csak fel.
    Az, h táblára jó csak, meg nem tetszik a Metro, lerágott csont, van akinek meg igen és desktop környezetben tipi-tapi kijelző nélkül is el van vele, mint én :) Nem kötelező használni... :N
    Ha annál maradtak volna, akkor meg most azért ugatna mki, h nincs benne semmi újítás, tök olyan mint a 7-es, ezért kár pénzt kiadni, ha alig másabb stb. :D Vmivel muszáj volt előrukkolniuk dizájn, felhasználói felület terén, csak hát ugye nem lehet mindig mikinek a kedvére tenni.

• King Unique

titán

Azért olvasva hsz-okat nem értem egyesek mit kapkodnak mit erőltetik az RC, RTM verziók minél előbbi levadászását, mikor bó hónap azt itt a végleges, addig csak kibírják, nem... :D Nálam is fent van VHD-n 8.1 preview, vannak jó újítások, de azért nem forgatta fel 360 fokban eddigi win8-as élményeimet, én azzal is, köszönöm elvagyok, start menü nélkül is :))
    Apropó start menü...az meg a másik, ha hiányolja user felrak egyet számtalan free alternatíva közül azt kész, attól még nem kell fullon lehúzni a rendszert, csempézni meg nem muszáj, ha vkinek képességeit mégis meghaladja maradjon 7-esnél azt kész, 2020-ig támogatva lesz úgy tudom... Nem ez a nyűg, hanem ha vki win után linuxra vált, azt megszokni, kiismerni a lelki világát, na az az, ha vki azért nyavalyog azt megértem, de "ez" már kicsit tényleg kezd uncsi lenni... :U

(#24) tomtyi : azért egy kicsit röhej, h egy ilyen free xart tesznek rá előtelepítve, amit akárki leszed--felrak magának, ehhez nem kell Lenovo :DDD , elvárná az ember, h egy fizetős verziót (StartIsBack) pakoljanak rá, h ne usernek keljen kifizetni azt a pár dolcsit, így már vonzóbb lenne őket választani, de hát made in china... :DD
    aszem azzal érveltek, mert a pokki töltötték le legtöbbx, v mképp sokx, persze mert free...

Új hozzászólás Aktív témák