- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
MasterDeeJay #246 üzenetére
Nekem nem volt problémám a 7->10 upgrade-del, pedig az 5 éve a júniusi hajrában sok gépet érintett, ráadásul egyszerre.
Otthon 8.1-ről frissítettem, azt is csak bő egy évvel később telepítettem újra, amikor a rendszer SSD-re költözött. Ideális esetekben nincs baj a frissítésből. A baj többnyire a gépen lévő korszerűtlen szoftverekkel van, bár nekem ezzel sem rémlik gondom, mert ami nem indult el 10-en, az már e 7-en sem futott, erre a célra volt még gép XP-vel fenntartva.
De egy normális környezetben az upgrade nem okozhat gondot. Otthoni user meg azt csinál, amit akar, bajlódjon velük, akinek két anyja van. -
Dilikutya
félisten
válasz
MasterDeeJay #162 üzenetére
A 4. generációs i7-ben új korában is gyenge volt az IGP, de ennek most nincs jelentősége.
-
Dilikutya
félisten
válasz
MasterDeeJay #146 üzenetére
DirectX 12-t 10 éves videókártyák is támogatják, sőt az AMD-nél 10 éves IGP-k is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest