Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
"Azért az LTSC nem csinál olyasmit, hogy egy frissítés után átállítja például az alapértelmezett programokat a Microsoft saját szoftvereire. Szívtam én amiatt, mert egy laza frissítés után a sokadik almenüben kell kézzel visszaállítani a .PDF fájlokhoz az Adobe Readert, mert hát a helyette beállította az Edge-et. Nem volt mókás..."
Az LTSB 2016 tényleg nem csinált ilyet, de az LTSC rosszabb ebből a szempontból, amígy nem alkalmazom a fixet, addig visszaállítja a jpg kiterjesztéshez a Paintet az IrfanView helyett, meg a Foxit Readernél is ugyanezt csináltja.
2 GB ram mellett és lassú merevlemezzel teszteltem ezt és a régebbi verziót, a régebbi gyorsabban bootol és a programok is gyorsabban indulnak, reszponzivabb a rendszer, lehet, hogy érdemes volna megnézni rajta a játékokat is.
Semmilyen komolyabb hibát nem tapasztaltam velük, semmi olyan probléma nem volt, amit a Candy Crush Edition felhasználói írnak a Windows 10 topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi