- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Intel SST audio van benne, ami a Cherry Trail platform beépített cucca. A támogatás mindig is megvolt hozzá Linux alatt, valószínűleg rossz ACPI azonosítót állítottak be neki mikor tervezték a laptopot. Ha van kéznél egy live Linux, boot után ha nézel egy dmesg kimenetet, ott ki is írja a sorok között, hogy mi a gondja ezen a téren.
Az egyel korábbi BayTrail platformnál jártam így, ott a Realtek hangkeltő azonosítóját keverték össze egy egyel régebbi IC azonosítójával és a driver teljesen jogosan kiköpte miután kiolvasta az azonosítót az IC-ből, hogy ez nem az az IC. Leveleztem kicsit az Intel két fejlesztőjével ez ügyben és kiderült, hogy Win10 alatt azért volt hangja a tabletnek, mert az ottani Realtek driver nem ellenőrzi le a chip típusát...
A probléma nem egyedi, több konkrét eszköz van hardveresen beleírva a kernel forrásába, hogy milyen nevű eszköznél milyen drivert kell betölteni a hanghoz, figyelmen kívül hagyva az ACPI táblában lévő hibás azonosítót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- iGO Primo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest