- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Vettem a Tescoban egy Lenovo 320-as laptopot N3550 procival amikor félárban volt. Konkrétan 1 hét használat után felfényesedett a touchpad. Az egész nyiszorgott, ha ölbevettem.
Win10 szenvedés volt rajta.
Ha van a Win10-nek 8 giga ramja, és ssd, akkor igen gyors tud lenni, de az biztos, hogy i3 alatt semmilyen gépet nem vennék. -
NGA
addikt
Érdekes, az én 73 éves anyukám is sokat beszél skype-on, messengeren. Beszél. Nem gépelget, és neki is tabletje van. Facen meg beírja azt az egy sort, hogy de szép az unoka.
Mondjuk ő nem sztrimel semmit, hanem csak youtube videókat nézeget. Én is tökéletesen elvagyok ipaddal otthon, ha nem kell a laptop, és nem szoktam regényeket begépelni rajta, de a telefonomon is tudok messengerezni írásban. Nem kell bill hozzá. Anyukám pl azért szereti a tabletet, mert fel tudja nagyitani a fotót az ujjaival.Apollyon: Érdekes, én is és a család is remekül elvan telefonnal, tablettel. Senki nem ír regényeket rajta, hanem sokszor inkább beszélget hanggal.
-
-
NGA
addikt
Nem értem miről beszélsz. A háttérben letöltötte a frissítéseket, miközben a telepítés után felraktam az összes alkalmazást, amire szükségem volt (böngészők, driverek, skype, PS stb,) majd jelezte, hogy végzett a frissítésekkel, és újraindulna. Ez volt kb 20 perc. Mivel nem AC-s a wifim, ezért lehetett volna gyorsabb is, de a gyermek youtube.ozott, közben Xbox-al játszott onlineba, a párom szintén youtube-ozott, igy a 100 megabit ennyit bírt.
Te arra gondoltál, hogy közben nem tudtam használni a gépet? Mert akkor valamit félreértettél. Közben is használtam a gépet, csak a telepítés után még frissített egy kicsit.Linuxot soha nem használok, és nem is fogok, mert alapvető alkalmazások hiányoznak, amiket használok otthon is. (Nincs Photoshop, Dimension, Illustrator többek között)
-
NGA
addikt
"Hi! Olyan ket hónappal korabban alltam vissza a gyari allapotra (olyan 6 orat dolgozott rajta a gep) majd hagytam hogy felpakoljon minden szart, oppardon frissítést. Erre olyan 12 ora ment el (saccra), és mindezt 3 napra osztotta be a drága."
Ehhez képest letöltöttem a legfrissebb msn buildot a szeptemberi frissítésekkel, 4 perc alatt feltelepítettem usb-ről ssd-re, majd kb 20 percig frissített, és kész.
-
NGA
addikt
Én nem tudom ti mit hol vesztek, de én 2 hete vettem a Facebook Marketplace-n személyes átvétellel egy 17,3" -os Asus X751LB-t 39.000 Ft-ért, i3 5gen procival, raktam bele egy 240-es SSD-t, meg kapott ramot, most 12 giga van benne, és az Adobe Dimension is hasít rajta. Az akksija simán visz 4 órát, alig 2 éves a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest