Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én ezt értem. Erre írtam, hogy egy abakuszon is elfut, viszont változatlanul nem fogom, hogy - leszámítva az extrém alacsony erőforrásigényét - miért ajánlható?
Nem kekeckedni akarok, csupán kiváncsi vagyok. Mi lehet az a hw, amire már tényleg csak ilyen szintű oprerációs rendszert érdemes telepíteni, hogy ne vágja fel az ereit a felhasználható?
Az öreg dual core AMD laptopom a 2GB RAM-mal ha nem is fickósan, de teljesen használható módon működik a XFCE felületű linux-szal (az LXDE VB-ban jól működik, a laposon hááát. nem mondhatnám, az egész ablakkezelő szétesett, nincsenek ikonok) és hát az is már 9 éves és nem épp egy erőművész.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő