- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
ipavlidu!
üzenetére
Mittomén, hol mondtam már korábban, el szoktam vele humorkodni itt magamban, jobb rajta nevetni, mint sírni...

Nem titok, több oka is van. Egyrészt alig mozdulok ki itthonról, kell segíteni a ház körül. Másrészt nincs pénzem sem - egyelőre, bár ha lesz, azt is a családra fogom először fordítani. Harmadrészt - bár ez az előbbi kettő után szinte nem is ok vagy szempont -, valami oknál fogva, ha szerelmes vagyok egy lányba, ami igen ritkán, de annál tartósabban következik be, akkor biztos, hogy önmagamnál jobb társat kívánok neki...

-
Crystalheart
őstag
"Akkor úgy tűnik, hogy ilyet legalább egyszer mindenkinek át kell élnie
"Nem, nekem nem, én mindig tudom, mit érzek és sohasem dilemmázok vagy depizek be.

(És csoda, hogy átférek az ajtón a széles pofámmal.
De akkor a negatíve: )Már egészen hozzászoktam, hogy jelen állapotomban esélyem sincs barátnőre.

Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
De akkor a negatíve: )