- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbis2
tag
Valakinek van tippje arról hogy az enyémet mennyibe lehetne elpasszolni?
-Garancia-Van
-Kijelző-Fóliás
Egyik sarkán van egy kis hiba:Leejtettem de nem nagyon látszik.
Minden tartozék+2gb memória kártya
(Szeretném lecserélni a két magosra )Viviamo il modo in cui - Da solo
-
kovabor
tag
válasz kovabor #2853 üzenetére
Elkészítettem egy módosított romot, jelenleg tesztelem. Kivettem belőle a fölösleges (legalábbis nekem) dolgokat. Build.prop módosítva, Samsung GT-I9100-ra, root integrálva.
Gyorsabb, eddig zökkenőmentesebb működés, gyors felállás.
Kérésre közzéteszem.
szép napot: kovaboR
u.i: Google play Samsungnak látja
és még annyit, hogy a filekezelő helyett integráltam a totalcommandert.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz kelzsoca #2728 üzenetére
De miért? Ezt nem tudod esetleg? Mert ez új tabom is evvel szórakozik, másnak meg egy Galaxy-ja, úgyhogy elég elterjedt problémáról van szó. A Naptár letiltása sajnos más típusú tab-oknál nem segít, nem tudom itt végérvényesen bevált-e, és hogy tényleg megoldotta-e.. úgy emlékszem itt hangzott el ez a tipp.
(#2857) kelzsoca
A legfőbb gond nem is ez lenne, hanem hogy ténylegesen felébred a tab, ezt az akksi grafikonja is feltünteti, ugyanis az "Awake" csík szaggatott egy 8 órás, elvileg alvó üzemmód alatt, és emiatt fogy az akksi ezerrel![ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
kovabor
tag
válasz kovabor #2854 üzenetére
feltetteM:
http://android.kovabor.hu/2012/12/18/wayteq-xtab-70w-modositott-rom-beta/
a root valamiért nem működik, de az csak most jött ki, felteszi magát szépen a rommal, de nem tud root jogosultságot adni:9 még át kell írni pár dolgot. de felraktam a root zipet, és működött.
-
spiritex
veterán
válasz kelzsoca #2857 üzenetére
Na úgy néz ki kiderült mi okozza a jelenséget. Volt egy megérzésem, hogy talán a képernyőlezáró app-hoz vagy az ahhoz szükséges Eszköz adminisztrátorok beállításhoz lehet köze a pattogásnak, és úgy néz ki, hogy tényleg. Mert ugye a legszélesebb körben a Screen Off and Lock képernyőlezáró dívik, a legtöbben azt használják. Én is ezt tettem fel. De tegnap mondom leszedem. De ahhoz, hogy le lehessen installálni, ki kellett kapcsolni az Eszköz adminisztrorokat erre az app-ra. Kikapcsoltam, leszedtem, majd feltettem a Screen Lock Widget-et, amit régen is használtam. Hogy az új működjön, aktiválni kell és visszakapcsolni az Eszköz adminisztrátorokat. Amióta ez megvan, nem pattog, nem merül, és sokkal gyorsabban is hallgat el a hangszóró sistergése miután megnyomom a zöld lakatot. Tehát úgy néz ki, hogy itt kell keresgélni. Vagy a széles körben elterjedt app a hibás, vagy az Eszköz adminisztrátorok beállítással van valami, és csak azt kell kikapcsolni, majd vissza, tehát lehet, hogy az is elég lett volna.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
kelzsoca
félisten
válasz spiritex #2859 üzenetére
A màsik topicban, ha jól emlékszem valaki rájött, hogy mi okozza a pattogást, mobilrol vagyok, nem tudom megkeresni, keress rá a pattogás szóra az xPAD-70-es topicban.
(#2858) kovabor
Nem szedtem le, így nem tudom milyen verzióban van fent, de az update.zip elegendő, tehát a másik 4 fájl nem szükséges, ami a gyári csomag része.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz kelzsoca #2860 üzenetére
Hát csak két megoldás van ott, az egyik a Naptár alkalmazás letiltása és az értesítési hangok kikapcsolása. Az első sajnos nem segít más gépeken, a második meg - ha segít is - csak tüneti kezelés, mert az akksi attól még lemerül. Ja, valaki szerint a levél ellenőrzés miatt van, de ez ki van zárva, mert wifi nélkül, a szinkronizálás teljes tiltása mellett is csinálja. De azért köszi a tippet, egyelőre a saját megoldásom működött.
-
snorbis2
tag
nekem már megint ez a no extranal sz@r van nem tom mi a baj.
valaki valami ötlet?Viviamo il modo in cui - Da solo
-
snorbis2
tag
Ezért is cserélem le a 2 magos dolgra
hátha...Viviamo il modo in cui - Da solo
-
SteveL
aktív tag
válasz snorbis2 #2862 üzenetére
Sajnos nekem is rendszeresen előfordul (1-2 hetente), már ha a belső sdcard eltűnéséről van szó, aminek következtében a külső sdcard is elérhetetlenné válik a media partition wipe-ig. Nem is tárolok semmit a belső sdcard partíción. Így persze semmi értelme annak a kb 6 GB-nak.
Más: az Időkép alkalmazás már telepíthető a Google Play-ről közvetlenül. Írtam nekik, hogy a GPS nélküli készülékeken is fusson, és tessék.
-
SteveL
aktív tag
Apropó, meg lehet oldani, hogy a külső sdcard ne a belső sdcard almappája legyen, azaz akkor is elérhető legyen, ha a belső sdcard partíció megadja magát?
És ha már itt járunk, megoldható, hogy az op. rendszer a külső SD kártyát tekintse elsődleges sd kártyának? Van olyan programom ugyanis, ami az sd kártyára letölt adatokat (SVOX Mariska), és ezt mindig újra kell telepítenem a media partition wipe után.
Köszi a választ előre is.
[ Szerkesztve ]
-
snorbis2
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Viviamo il modo in cui - Da solo
-
RasHaN
aktív tag
válasz kovabor #2858 üzenetére
feltettem, es azota nem tart percekig a boot, es nem restartol allando jelleggel (inditas utan sokadik alkalommal allt talpra ezelott, es ha el is ndult, percekig probalta betolteni a gyari sd kartyat)
ha igy marad, es tovabbra sem jon elo semmi hiba, akkor tartozom Neked egy rekesz sörrelKerlek rakd be a forumra a kesobbi updateket is
[ Szerkesztve ]
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
Serial07
csendes tag
Sziasztok!
Két dologban kérnék segítséget:
- A Link2SD-t szeretném használni, de sehogy sem ismeri fel az SD kártyám második partícióját. Kipróbáltam már az összes ext fájlrendszert kisebb és nagyobb kapacitással is.
- A másik az, hogy amikor elforgatom a gépet, akkor az elforgatásnak az animációját nem mutatja, pedig beállítottam a beállításokban.
A gép Root-olva van és egy 32GB-os memóriakártya van benne. -
snorbis2
tag
Huhh valaki segítsen a jobb felső sarokban nem érzékeli ha meg nyomom a képerrnyőt
eddig semmi baj nem volt.
Rom: Kovabor :-([ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Mi a teendő, ha az 1%-os akksi kijelzés után nem kapcsolt ki a gép, hanem visszaugrott hirtelen 100-ra? Kikapcsoltam, ott üresnek mutatta magát az akksi, rátettem töltőre, utána bekapcsoltam, de itt meg megint 100%-ot mutat továbbra is és töltődik. Hogyan tudnám az akksit a leginkább megkímélni? Mit csináljak, hogy az a legjobb legyen a tab-nak és helyreálljon a rend? Húzzam le a töltőről és hagyjam annyira lemerülni, hogy kikapcsoljon?
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz Tarcsajana #2881 üzenetére
Ez már kicsit ijesztő! Mert mondok még jobbat: a kínai Ainol tabom is ma reggeltől! Annyi különbséggel, hogy annál 87% lett a 0, mert ott kapcsolt ki... Mi lehet ilyenkor tenni? Kalibrálni?
-
snorbis2
tag
Bakker le sem kopogtam erre pont ma kezdődik el ez a kikapcsolós dolog amiről beszélünk.
-
snorbis2
tag
Valaki extra help!
Már napok óta folyton kiírja hogy rendszer ui leállt,Facebook leállt,apex leállt,Google.process leállt,Google.apps leállt. Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz snorbis2 #2891 üzenetére
Akkor húzd újra a szoftvert.
A másik kérdésre a választ Neked kell megtalálni, kismillió alkalmazás létezik Androidra (ráadásul Rajtad kívül senki sem tudja, hogy mit használsz) de általánosságban a widgetek, időjárás alkalmazások, közösségi alkalmazások (facebook, skype stb..) is okozhatnak ilyet. -
Serial07
csendes tag
A Link2SD-t sajnos feladom (mert kipróbáltam, hátha a partíciók méreteit adtam meg rosszul), de viszont az érdekelne, hogy CyanogenMOD létezik-e a WayteQ xTAB-70w - hez?
-
Bingoo
tag
Az FPse for Android programról tudna nekem valaki pár sort írni? Működik-e ezen a Tableten, illetve mennyire élvezhető a sebessége? Arra is kíváncsi lennék, hogy milyen kiterjesztésű fileokat játszik le. Illetve láttam, hogy OpenGL szükséges hozzá. Ebben nem vagyok túl jártas, de ezt ha jól tudom, akkor a Chainfire programmal meglehet oldani, nem?
(Remélem nem túl offtopic )
-
kovabor
tag
működik, én a gta 2-est raktam fel rá, elég élvezhetően ment. Sima iso kell neki, és műköik szerintem majdnem mindegyik, aminek nincs túlzsúfolt grafikája.Helyette ajánlom inkább a következőket:
psx4droid (ez gyorsabb működést tudott elérni, ennél annyira nem akadt a Driver játék)
ePSXe (talán ez a legjobb)más konzol:
n64oid (majdnem minden játék fut, még a carmageddon is!!!szép napot
-
tomee007007
őstag
Üdv!
Ismételten vihetem a szervízbe a tabletet, az elmúlt 5 hónapban harmadjára!
Most ismét a memóriakártya modul adta meg magát, nem érzékeli a microSD-t....... -
kelzsoca
félisten
válasz tomee007007 #2898 üzenetére
Nem az SD kártyával lehet probléma véletlenül?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest