- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
őstag
válasz Tomi155 #2045 üzenetére
Nem tudom mi a menete a pénz visszaigénylésnek, soha sem vásároltam még play-en...
Érdekes dolog ez, hogy van akinél megy jól a játék, van akinél pedig nem.
HW egyezik, ROM ua., szinte "klónjai" egymásnak, mégis. Háttérben nem fut semmi...Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
A.G.S.
tag
Én ezt használom, mert van nekik wifi ki-be kapcsolójuk is, a kettő elég jól néz ki egymás mellett a képernyőn (és a wifi cuccuk is jól működik)
Lock Screen Widget -
spiritex
veterán
válasz Tomi155 #2050 üzenetére
Hát, mert nem szoktam ilyen fajta játékokkal játszani!
A pénz visszaigénylésnek pedig ha jól tudom csak annyi a menete, hogy 15 percen le kell installálni.
(#2053) A.G.S.
Igen, régen én is ezt használtam, de a tablet felbontásának érzékelésével, és az ahhoz való igazodással azt hiszem bajai voltak, tehát túl nagy volt a képernyőn, vagy pixeles, már nem emlékszem pontosan, úgyhogy én ezért váltottam.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
minikahona
tag
válasz albinolynx #2044 üzenetére
Szinte ugyan úgy mint te. Annyi különbséggel, hogy én nem használok memóriakártyát, hanem a 6gigás tárat (nekem az is elég lenne ha működne rendesen). Rádugom a gépre, Total Commander.el másolom a tablet-re a cuccost (zene, film, képek, emulátorhoz fájlok, stb.), ha befejezte akkor vagy lecsatlakoztatom windows-al is, vagy csak szimplán a tableten. Igazából mindegy hogy lecsatlakoztatom e vagy csak lehúzom, minden esetben kb 3-5 percig (néha kevesebb) csak gondolkodik. Ilyenkor a droid kép narancssárga marad, és a töltő karika is megáll. Néha kiírja hogy a rendszer UI nem válaszol, ilyenkor rányomom hogy várakozzon, mert ha bezárom, akkor garantált a hiba. Végül általában észhez tér, de az esetek többségében (tízből nyolcszor) a fájlok behalnak. Ha lesz egy kis pénzem lehet veszek egy memóriakártyát. De szerintem továbbra is sz*r lesz , szóval...
We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.
-
minikahona
tag
válasz spiritex #2046 üzenetére
Én is szoktam (főleg most hogy sz*r) wifivel másolni, de nekem csak 150-es a routerem, és akkor is csak 1-2 megával másol, így csak kis fájlokat másolok kis mennyiségben. Meg ha már van rajta USB akkor mért ne használjam. Én elvárnám, hogy még egy ilyen alap gépnél is működjön rendesen, de hát úgy látszik ezt sem tudják normálisan megcsinálni, mint ahogy a mikrofon hangszóró dolgot. (mivel egy oldalon van mindkettő, így csak fülessel lehet skype-olni mert a másik félnél visszhangzik, de ezzel még ki is békülnék...)
We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.
-
spiritex
veterán
válasz minikahona #2056 üzenetére
Nem próbáltad esetleg lecserélni a total-t az ES FileExplorer-re? Az is generálja ezeket a hibákat?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
minikahona
tag
válasz spiritex #2057 üzenetére
Én a PC-s Total Commader-re gondoltam. Tudtommal nincs ES FileExplorer PC-re, vagy van? A tableten ritkán szoktam használni fájlkezelőt. Úgy szoktam másolni a tabletre számgépről, mint ahogy egy pendrive-ra szokás.
-
spiritex
veterán
válasz minikahona #2058 üzenetére
Hát én meg még soha nem másoltam rá így pc-ről! Ha rá is dugtam pendrive-ot, akkor is ES-el, és copy-paste-el másoltam eddig mindig... Ha pedig pc-re kötném, amit nem szoktam, akkor is a tabletről indítanám a másolást, ugyanúgy ES-el és kopipészttel. Valószínűleg így neked sem lenne gondod.
[ Szerkesztve ]
-
minikahona
tag
válasz spiritex #2059 üzenetére
Félreértettél valamit szerintem. A számítógépről közvetlen másolok a tabletre, a számítógépes Total Commander-el. Vagy is rádugom a PC adatkábellel, ekkor megjelenik egy cserélhet lemezkét a tablet memóriája, rámásolom a cuccot, lecsatlakoztatom Win7-el, majd a tablettel, és kész. Pendrive-ot nem használok, csak példaként mondtam, hogy olyan mint amikor bedugsz egy pendriveot a PC-be és másolsz rá majd lecsatlakoztatod. Pendriveról talán még nem is másoltam a tabletre.
-
spiritex
veterán
válasz minikahona #2060 üzenetére
Nem értettelek félre, csak mondtam, hogy én még soha nem másoltam tabletre pc-s programmal. Pc-ről és pendrive-ról is ES-el csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
-
spiritex
veterán
válasz kameraman77 #2062 üzenetére
Ez mivel nem progi, hanem widget, a Modulok alatt kell keresni, de előtte aktiválni kell a Beállítások / Biztonság / Eszköz-adminisztrátorok alatt a Screen Lock Widget-et. De most hogy mondod, ha jól emlékszem nekem sem jelent meg elsőre. Talán újra kellett indítanom a tab-ot.. De lehet, hogy elég annyi is amit az 1. mondatban írtam.
Ja most olvastalak végig.. bocsi, szóval ha a feltelepített programok között megvolt, akkor a fenti módszer segíteni fog.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz minikahona #2060 üzenetére
Esetleg ha kihagynád a TC-t a műveletből, és megpróbálnád mondjuk sajátgépből végezni a másolást?
Én a helyedben leellenőriznék mindent, kezdve a windows-tól, a PC usb portját, az usb kábelt stb..
Ugyanis ha wifi-vel másolsz, szintén a belső tárra, és a másolás ez esetben hibátlan, akkor biztos hogy nem a belső NAND sérült, illetve lehet korábban már írtad, de pontosan melyik szoftver van fent?
-
albinolynx
őstag
válasz minikahona #2056 üzenetére
Megnézem majd, ha hazaértem. Való igaz, hogy belső tárra még nem másoltam soha, csak mem. kártyára.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
A.G.S.
tag
Lehet, hogy csak rosszul emlékszem, de mintha valahol olvastam volna, hogy a VLC player nem megy a tabon. Hát most feltettem a play-ről és tökéletesen működik.
-
kameraman77
tag
válasz spiritex #2064 üzenetére
Köszönöm a segítségedet , a beállítások alatt tényleg aktiválni kellett és utána újraindítani, meg is jelent a widgetek között, ki is raktam egy szép zöld lakat ikont . igazából ez mit csinál azon kívül, hogy kímélem vele a bekapcsoló gombolt? Alvó állapotba helyezi a gépet? Ez valami hasonló, mint a PDA-k "kikapcsolt" állapota?
-
spiritex
veterán
válasz kameraman77 #2071 üzenetére
Szívesen! Igen, ez ugyanannyit csinál, mint a bekapcsológomb, simán alvó módba teszi. Azt, hogy milyen a pda-k "kikapcsolt" állapota, azt nem tudom.
Amúgy használjátok az Anysoft keyboard-ot? Nagyon kényelmesen lehet vele két kézzel gépelni ékezetekkel! Én főleg a 3 részre osztott kiosztását szeretem, amikor a betűk ki vannak tolva a két szélre, a betűk és a speckó karakterek pedig középen vannak.
[ Szerkesztve ]
-
minikahona
tag
válasz kelzsoca #2065 üzenetére
Hát mivel nincs más ötletem letesztelek mindent. Szoftverből a legújabb van fent, a 0807. Leteszteltem HD Sentinel-el a tárolót, de nem talált hibát, így ez kilőve. Nem tudom hogy a Total Commander lenne-e a gond. Amióta számítógépekkel foglalkozom mindig használtam TC-t. Számomra ez a kényelmes, mivel minek nyissak meg 2 ablakot és szenvedjek az egérrel, ha egyszer itt gyorsbillentyűkkel lehet navigálni a meghatók között. USB portból már próbáltam 4-et (még jó hogy van kb 8-10 a gépen). Nem mondom hogy wifi használatakor nem jön elő ez, mivel még nem másoltam vele nagyobb adatmennyiséget, a sebesség miatt. Most mindent kipróbálok, ha jutok valami majd írok. Amúgy gondolkodtam azon is nem-e valamelyik app miatt van ez. Gondolok itt arra hogy van pár olyan app-om, amit a Play-ről nem tudtam leszedni, mert nem kompatibilis, de amúgy meg működi, csak a név miatt nem engedi telepíteni. Például a FaceBook Messenger. Azt nem engedi leszedni, viszont amúgy tökéletesen működik. De ha amiatt van hát akkor letörlöm. na mondom, ha van valami akkor majd írok, addig pedig szenvedek...
-
A.G.S.
tag
válasz minikahona #2073 üzenetére
próba képpen átmásoltam egy avi-t, 1,8GB USB-n, vista sp1., sajátgép, 2 ablak, drag&drop a tab saját meghajtójára (mem kártya nem volt benne).
leválasztottam a vistáról a hardver biztonságos eltávolításával, majd a tabba is benyomtam az USB tároló leválasztását.
Simán átment. néztem, beletekertem (a gyári videó lejátszó tényleg kitölti a teljes képet, nincs alul a 4 kis pötty sem)[ Szerkesztve ]
-
elpatkorado
aktív tag
Ha van időtök feltétlenül próbáljátok ki a splashtop2 HD-t, ingyenes és le kell tölteni egy pc-s klienst is. Regisztrálni kell egy accountot és már kezdheted is. A pc kiküldi a képet a tabnak és irányíthatod a gépet. Vannak gesture-os megoldások, de használhatod trackpadnak is, nézhetsz filmet stb. nekem nagyon bejön. Mondjuk távirányítónak is lehet használni, mivel a fotelből válthatsz filmet, ami közben megjelenik a gépen. A képet ajánlott a monitoron nézni, mivel a tabon kicsit késik. Én egy nagy trackpadnak használom.
-
spiritex
veterán
válasz elpatkorado #2077 üzenetére
Szerintem a Teamviewer is ugyanerre való és ahhoz account sem kell.
-
minikahona
tag
Érdekes dolgot vettem észre. Megpróbáltam rámásolni minden fontosat a Windows Intézővel, és rá is másolta őket. Aztán mielőtt lehúztam volna, lefuttattam egy Lemezellenőrzést a Windows beépített ellenőrzőjével. És azt írta hogy "A lemez a Windows által nem javítható fájlrendszerhibákat tartalmaz." Viszont nem volt egyik fájl sem 4,0Kb-os. Na most akkor mi van. Már lehúzás előtt rossz minden amit rámásolok? Most már tényleg nem értem hogy mi ez.... Most fogadok, ha lehúznám, akkor lefagyna, majd egy rakás fájl meghibásodna....
-
3szli
tag
üdvözlet mindenkinek!
(bocs hogy ide irok igazság szerint nem tudom hova kéne...)
szeretnék egy tabot veni és ahogy néztem a mobilex tv videokat ami eröl a tabról készült és elégé tetszet a tab de ahogy utána olvastam sokan szidták meg valami orjási kompromiszumokról beszélnek de pontosan mik ezek?
Illetve ha van valami ötletetek hogy ehelyet a tab helyet milyen másikat vétek kb. ebben az árkategoriában -
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Ez igaz, de ha folytatod a topic olvasását láthatod, hogy folyamatosan oldódtak meg a gondok kelzsocanak köszönhetően, mígnem a legfrissebb szoftver nem lett majdnem teljesen tökéletes. A kijelző érzékenysége, megmondom őszintén nem tudom mikor jött helyre. A töltés is bejáródott és kb. 3 óra már. A pixelesség pedig az én és mások hülyesége volt, mert nem igaz. Volt azóta sok másik tablet a kezemben, és hidd el ebben az árkategóriában az egyik legszebb kijelzője van. Ami pedig még a benne maradt wifi alvó módjának szépséghibáját illeti avval együtt lehet élni. Mivel nem vagyok egy hardcore játékos, csak azt tudom elmondani, amit én tapasztaltam, hogy azokkal a játékokkal amik mindenféle buhera nélkül feltelepülnek a Play-ről, tökéletesen elboldogul.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #2085 üzenetére
A sebesség kimaradt.. Szóval már az sem él, hogy lassú lenne, mert az új, optimalizált szoftverrel sokkal gyorsabb, mint amikor megvettem, teljesen élvezhető a sebessége!
Hogy laptop-ot ki tud-e váltani egy ilyen kis, elsősorban szórakozásra való, 7"-es kütyüke azt nem tudom, de szerintem nem arra hivatott..[ Szerkesztve ]
-
3szli
tag
válasz spiritex #2086 üzenetére
Igazság szerint most igen meg gyöztél mondjuk kompromiszum alat ara gondoltam ami folyamatosan meg oldodot problémákra a ... a képernyö érzékenységtol nagyon nem félek redisztiv kijelzösz vodafone 845 öm van azt már megszoktam hogy nem cak simogatni kell
még egy kérdésem viszont még lene én tegnap utána akartam googlizni hogy milyen romok vanak hozzá de végülis nem találtam semit hogy ez hogy is van ? :\
A lapi kiváltást meg igazság szerint nem lene gond mert csak vavarészt film nézésre használom szoval szerintem alkamasab lene azokra a használatokra egy tab csak még sose volt tabom -
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #2068 üzenetére
Megnéztem, semmi gond. Másik gépről próbáltad már a másolást?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
kameraman77
tag
Ez a kompromisszumos dolog érdekes. Vásárlás előtt szerintem magadban kell eldöntened, hogy pro-kontra mi az ami miatt egy tabletre szükséged van, vagy nincs. Legfőképpen, ha laptopot akarsz kiváltani vele, akkor azt mérlegeld, hogy miért akarod. Mobilitásban, kijelző minőségben, akkuidőben, személyre szabhatóságban ki tudja váltani a Wayteq 70w a laptopot. A 7" már bőven elég videónézésre, főleg azért, mert az emberi agy leképezi a képet, tehát ha megfelelő távolságból nézel egy 40" tv-t és 7" tabot, akkor az agyad nem tesz különbséget. (És igen, én is azt mondom, hogy a kijelző nagyon szép, a nagyobb felbontás minőségbeli különbséget is jelent a többi hasonló árkategóriás tabhoz képest - természetesen nem leszólva azokat)
Ha viszont voltak speciális windows-os programok, amiket futtattál, akkor azokat ezentúl is a laptopon kell futtatnod.
Játékok terén amiket kipróbáltam, hogy mit bír a gépen a grafikus kártya - és mentek - ebből talán nagyjából be tudod lőni - Dead Trigger, Call of Heroes, Eternity Warriors II, Race of Champions, Angry Birds összes, War pinball, Drag Racing... Ezek mind bármilyen módosítás nélkül (root, új rom) futnak a gépen akadásmentesen.
Az 1-es hozzászólásban van a legújabb és stabil rom, azt olvasd végig, a legfontosabb dolgok oda vannak összegyűjtve.
Érintésre nagyon jól reagál, gyakorlatilag csak simítani kell és görget. Nekem is ez az első tabom, sőt ezelőtt még androidos készülékem sem volt és nagyon hamar megkedveltem, mert tényleg jól működik és könnyen hordozható.
-
spiritex
veterán
Rom-ok csak azok vannak, amik ide a fórumba menet közben felkerültek; ezek közül a legfrissebb mindig átkerül az 1.Hsz-ba. Ezen kívül a WayteQ hivatalos oldalán is vannak rom-ok, de azok ugyanazok, mint az itteniek.
-
Tomi155
tag
Honnan lehet a Cool Readerbe könyveket letölteni? Gondolok itt pl. a Rómeó és Júliára.
-
Tomi155
tag
válasz kameraman77 #2093 üzenetére
Köszönöm, a PDF-et tudja olvasni a Cool Reader-t, szóval neki is állok az olvasásnak.
-
A.G.S.
tag
válasz Tomi155 #2092 üzenetére
A cool reader nem kezeli a pdf-et, de nem is baj! (a pdf-et amúgy a tab saját nézegetője is meg tudja jeleníteni)
epub-ba érdemes mindent konvertálni a calibre nevű pc-s programmal és azt áttölteni a tabra, vagy eleve epub-ban letölteni.
én is a mek-ről szoktam tölteni, de ott nincs epub. viszont van html, azt nagyon szépen kezeli a cool reader (jobban olvasható mint a pdf az acrobat readerben)
-
Gadhead
csendes tag
Sziasztok!Megérkezett a gép.Eddig meg vagyok elégedve vele.A Wifivel vannak problémáim.Valamikor be se hozza az oldalakat,merthogy nincs kapcsolat.Valamikor meg 1megával tölt le storeból, utána meg 10kb-al döcög és megszakad. A jel az maxon van. Laptopon nincsen ilyen problémám ezzel a wifivel. 1-2 tanácsot kérnék,hogy mit nézzek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest