- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Nem a kártyán tárolt cuccokra gondolt szerintem, hanem magára a kártyára, más tableteknél nem egyszer volt már ebből probléma.
Illetve amíg nem látjátok hogyan működik egy másik hasonló specifikációjú kínai gép, addig nem érdemes általánosítani, én már láttam, ott még 4.1.1-es rendszer fut, és olyan állapotok vannak, mint ennél a gépnél első körben.
-
apeelme
addikt
Hohóó a kártyának igenis marha sok köze van a rendszer működéséhez, elég csak a MediaProvider-t említeni mint android szolgáltatás. Folyamatosan (bizonyos időközönként), végig scanneli a kártyát a belső fájltartalmakkal együtt, és azért "dolgozik" hogy neked mindig a leggyorsabban nyíljanak meg a képeid, zenéid, videóid. Mennyi fájl van rajta...darabra? Vagy tényleg ,vedd már ki egy kis időre és talán egy gyári adatviszaállítást is csinálj!
(#781) gg72 : Csak azért mondasz le róla mert Ő azt mondta? 1 valaki? Bár ha ismeritek egymást és megbízol benne akkor megértem.
(#784) -=Libria=- :"A medialejatszok a directorykat nagyon lassan erik el (class 10es kartya), vlc rendre fel percre megall a foldereknel." - itt általánosságban írod és nem a VLC-nek tudod be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged