- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Nem a kártyán tárolt cuccokra gondolt szerintem, hanem magára a kártyára, más tableteknél nem egyszer volt már ebből probléma.
Illetve amíg nem látjátok hogyan működik egy másik hasonló specifikációjú kínai gép, addig nem érdemes általánosítani, én már láttam, ott még 4.1.1-es rendszer fut, és olyan állapotok vannak, mint ennél a gépnél első körben.
-
apeelme
addikt
Hohóó a kártyának igenis marha sok köze van a rendszer működéséhez, elég csak a MediaProvider-t említeni mint android szolgáltatás. Folyamatosan (bizonyos időközönként), végig scanneli a kártyát a belső fájltartalmakkal együtt, és azért "dolgozik" hogy neked mindig a leggyorsabban nyíljanak meg a képeid, zenéid, videóid. Mennyi fájl van rajta...darabra? Vagy tényleg ,vedd már ki egy kis időre és talán egy gyári adatviszaállítást is csinálj!
(#781) gg72 : Csak azért mondasz le róla mert Ő azt mondta? 1 valaki? Bár ha ismeritek egymást és megbízol benne akkor megértem.
(#784) -=Libria=- :"A medialejatszok a directorykat nagyon lassan erik el (class 10es kartya), vlc rendre fel percre megall a foldereknel." - itt általánosságban írod és nem a VLC-nek tudod be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest