- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Google Pixel topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Nem a kártyán tárolt cuccokra gondolt szerintem, hanem magára a kártyára, más tableteknél nem egyszer volt már ebből probléma.
Illetve amíg nem látjátok hogyan működik egy másik hasonló specifikációjú kínai gép, addig nem érdemes általánosítani, én már láttam, ott még 4.1.1-es rendszer fut, és olyan állapotok vannak, mint ennél a gépnél első körben.
-
apeelme
addikt
Hohóó a kártyának igenis marha sok köze van a rendszer működéséhez, elég csak a MediaProvider-t említeni mint android szolgáltatás. Folyamatosan (bizonyos időközönként), végig scanneli a kártyát a belső fájltartalmakkal együtt, és azért "dolgozik" hogy neked mindig a leggyorsabban nyíljanak meg a képeid, zenéid, videóid. Mennyi fájl van rajta...darabra? Vagy tényleg ,vedd már ki egy kis időre és talán egy gyári adatviszaállítást is csinálj!
(#781) gg72 : Csak azért mondasz le róla mert Ő azt mondta? 1 valaki? Bár ha ismeritek egymást és megbízol benne akkor megértem.
(#784) -=Libria=- :"A medialejatszok a directorykat nagyon lassan erik el (class 10es kartya), vlc rendre fel percre megall a foldereknel." - itt általánosságban írod és nem a VLC-nek tudod be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen alaplapot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Projektor topic
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egészséges életmód
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest