- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- iPhone topik
- WWDC 2025: Új funkciókat kapnak az AirPods fülhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Nem a kártyán tárolt cuccokra gondolt szerintem, hanem magára a kártyára, más tableteknél nem egyszer volt már ebből probléma.
Illetve amíg nem látjátok hogyan működik egy másik hasonló specifikációjú kínai gép, addig nem érdemes általánosítani, én már láttam, ott még 4.1.1-es rendszer fut, és olyan állapotok vannak, mint ennél a gépnél első körben.
-
apeelme
addikt
Hohóó a kártyának igenis marha sok köze van a rendszer működéséhez, elég csak a MediaProvider-t említeni mint android szolgáltatás. Folyamatosan (bizonyos időközönként), végig scanneli a kártyát a belső fájltartalmakkal együtt, és azért "dolgozik" hogy neked mindig a leggyorsabban nyíljanak meg a képeid, zenéid, videóid. Mennyi fájl van rajta...darabra? Vagy tényleg ,vedd már ki egy kis időre és talán egy gyári adatviszaállítást is csinálj!
(#781) gg72 : Csak azért mondasz le róla mert Ő azt mondta? 1 valaki? Bár ha ismeritek egymást és megbízol benne akkor megértem.
(#784) -=Libria=- :"A medialejatszok a directorykat nagyon lassan erik el (class 10es kartya), vlc rendre fel percre megall a foldereknel." - itt általánosságban írod és nem a VLC-nek tudod be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged