Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Béta key ingyér: https://vermintide2beta.com/#get-code
-
duvi
nagyúr
Köszi az infót! Nem játszottam vele. Sokszor volt/van akcióban (gyakorlatilag ingyen dobálják már) és gondolkoztam rajta, hogy érdemes-e behúzni, de soha nem tudtak meggyőzni az ingame videók
Mindenhol csak a végeláthatatlan sorokban érkező ellenfelek henteléséről volt szó és ez nem az én műfajom. Persze ettől még szórakoztató lehet a műfaj kedvelőinek. -
nemlehet
őstag
Nem tudom mennyit játszottál vele, de mi bele raktunk több mint 200 órát a haverokkal és minden percét élveztük.
Ha csak simán hentelsz akkor már normal fokozaton is bedarálnak, hát még mondjuk nightmare vagy cataclysm-on. Ez azon kevés játékok egyike ahol egy alap ellenfél is képes kinyírni 2-3 ütésből, de mégse érződik unfairnek a játék, mert a harcrendszer bőven ad lehetőséget arra, hogy ezt elkerüld. Elsőre nagyon primitívnek tűnik, hogy csak ütni meg védekezni tudsz, de aztán rájössz, hogy van dodge, push, aggro mechanika, mindenféle ability-k a fegyvereken, minden kasztnak több fajta fegyvere van amik tényleg szignifikánsan megváltoztatják, hogy hogyan kell játszani velük, mi ellen jók.Ami nagy baj az első résszel az a loot rendszer.... Hát az valami eszement gány azzal, hogy minden random benne és még csak tradelni sem lehet. Emlékszek 2 hete volt meg a játék és a 6. narancssárga itemet gurítottam ki ahhoz az egyetlen kaszthoz ami egyáltalán nem tetszett...
A grafika valóban nem a main selling point, de gondolom kell kompromisszumot kötni mivel gyakran 60-70 ellenfél is mozog egyszerre az ember látómezejében. De pl az atmoszféra és a stílus szerintem nagyon jó.
-
duvi
nagyúr
Egyszerű hentelős játék, Warhammer köntösbe bújtatva. Az első rész se váltotta meg a világot és a fenti videó alapján ez se fogja

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenhol csak a végeláthatatlan sorokban érkező ellenfelek henteléséről volt szó és ez nem az én műfajom. Persze ettől még szórakoztató lehet a műfaj kedvelőinek.
Ha követi az első részt, akkor 3 hónap múlva féláron, egy év múlva 75%-os akcióban behúzható lesz