- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Béta key ingyér: https://vermintide2beta.com/#get-code
-
duvi
nagyúr
Köszi az infót! Nem játszottam vele. Sokszor volt/van akcióban (gyakorlatilag ingyen dobálják már) és gondolkoztam rajta, hogy érdemes-e behúzni, de soha nem tudtak meggyőzni az ingame videók
Mindenhol csak a végeláthatatlan sorokban érkező ellenfelek henteléséről volt szó és ez nem az én műfajom. Persze ettől még szórakoztató lehet a műfaj kedvelőinek.
-
nemlehet
őstag
Nem tudom mennyit játszottál vele, de mi bele raktunk több mint 200 órát a haverokkal és minden percét élveztük.
Ha csak simán hentelsz akkor már normal fokozaton is bedarálnak, hát még mondjuk nightmare vagy cataclysm-on. Ez azon kevés játékok egyike ahol egy alap ellenfél is képes kinyírni 2-3 ütésből, de mégse érződik unfairnek a játék, mert a harcrendszer bőven ad lehetőséget arra, hogy ezt elkerüld. Elsőre nagyon primitívnek tűnik, hogy csak ütni meg védekezni tudsz, de aztán rájössz, hogy van dodge, push, aggro mechanika, mindenféle ability-k a fegyvereken, minden kasztnak több fajta fegyvere van amik tényleg szignifikánsan megváltoztatják, hogy hogyan kell játszani velük, mi ellen jók.Ami nagy baj az első résszel az a loot rendszer.... Hát az valami eszement gány azzal, hogy minden random benne és még csak tradelni sem lehet. Emlékszek 2 hete volt meg a játék és a 6. narancssárga itemet gurítottam ki ahhoz az egyetlen kaszthoz ami egyáltalán nem tetszett...
A grafika valóban nem a main selling point, de gondolom kell kompromisszumot kötni mivel gyakran 60-70 ellenfél is mozog egyszerre az ember látómezejében. De pl az atmoszféra és a stílus szerintem nagyon jó.
-
duvi
nagyúr
Egyszerű hentelős játék, Warhammer köntösbe bújtatva. Az első rész se váltotta meg a világot és a fenti videó alapján ez se fogja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest