- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
Nekem is van, nekem se laggol webtop módban a gyári rom-mal. Lapdock jó lenne még hozzá, pláne ennyiért.
-
big-J
őstag
nekem van én imádom !!
ne rakják bele az újakba, nem is kell, arra van az xda
-
gerilee
aktív tag
válasz
atillaahun #29 üzenetére
Nem a konkrét terméket tartottam jónak, hanem az ötletet. Ugyanezt simán el tudnám képzelni a W8/WP8-as platformon.
-
snapdragon
tag
válasz
tomistarkapi #24 üzenetére
hát én atrixom-on futott egyszerre a linux rendszer+androidon ment kisablakba az nfs shift,semmi nem laggolt semmit
van abba erő
-
korpicschess
veterán
Pedig én is vennék szerintem, és váltanék valami Motorolára, de tényleg.
Nekem szörnyen tetszik az elképzelés, egy mindenes eszköz, hogy hazaérek, bedobom a telefont, és netezek - csak valóban az árral elcseszték, tényleg vennék valami kínai internettáblát, vagy egy kis netbookot, amit mégiscsak több mindenre lehet használ.
-
Cyberpunk
félisten
Drága, kevés készülékkel kompatibilis. Csodálkoznak, hogy a kutya sem veszi?
-
kurion
senior tag
válasz
atillaahun #29 üzenetére
ebben a moddolt Webtopban azért már elég sok minden benne van.
-
gerilee
aktív tag
Pedig jó ötletnek tartottam. Egyet otthonra, egyet a céghez és csak a telefont kell magammal cipelnem. Csak hát az ára...
-
JoeFox
csendes tag
Csak én nem találok linket ahol $50-ért adják?
-
vicze
félisten
válasz
tomistarkapi #24 üzenetére
Csak éppen a Webtop 3.0-val megszűnt a linux és az egész egy ICS tablet móddá degradálódott szóval minden ugyan úgy ment, minden app minden HW ugyan úgy volt használható, csak éppen nem egy natív linux-ot kaptál, hanem ugyan úgy az android futott más felbontással és mode-dal.
Ilyen miden ICS-es dokolót támogató gépen, szóval csak az Altrix-on maradt meg a sima webtop. -
tomistarkapi
tag
Nekem volt atrixom csak sima dokkolóval nagyon fasza a koncepció csak a baj a support hiánya az akadozó szarul megírt szoftver szar android verzió meg a hardverekkel való korlátozott kommunikáció de hdmin egész jól lehetett filmezni, de ha jött egy hivás nagyon összeszarta magát... Lehet egy razr durvával ment volna dolog faszábban de a sima atrix húgy volt hozzá
-
snapdragon
tag
Atrixon webtop linux mód iszonyat jó, kellemes-gyors,mindennapi használatra is kiváló,csak sajnos nem terjedt el. De majd 2-3-4 év múlva felfedezik aztán atom raj lesz.
-
nobela
senior tag
-
Tigerclaw
nagyúr
Remélhetőleg kirúgnak pár piackutatót, akik szerint ez így ilyen formában ilyen áron piacképes volt.
-
Neurotoxin
őstag
Nekem tetszik, ez lesz a jövő.
-
Kobaljov
senior tag
Egy ideje már elég olcsón hozzá lehet jutni (eBay, stb.), az utóbbi pár hónapban olyan projektekben tűnt fel ahol a pendrive kialakítású Androidos gépekkel meg ha jól emlékszem a Raspberry Pi-vel bírták működésre.
-
(An)Dante
őstag
Nem tudom, ezen mi a meglepő? Szerintem szenzációhajhász módon nem szoktam szuperlatívuszokban kárörvendenék egy cég balszerencséjén.
A Motorola koncepciója nem volt rossz, csak túl drága lett és a hosszú távú kompatibilitás már a kezdetektől kétségesnek tűnt a dokkoló kialakítása miatt.
-
törölt tag
Azért nem lett népszerű, mert abszolút nem reklámozták és nagyon drágán adták.
Pedig irtó jó dolog. -
Cathulhu
addikt
Vicces ara volt, boritekolni lehetett. Nameg azota van padfone, sokkal eletkepesebb megoldassal
-
Probber
őstag
A "mozgatható adatcsatlakozó" az már megvalósult, kapni hozzá, így kompatibilis az összes Atrix és RAZR modellel. Egyébként a mondandód többi részével egyetértek, főleg a szabadabb készülékfogadással, mert szó mi szó, ez egy nem túl jó (sőt, egyenesen béna) megoldás.
Egyébként 50 dollárért még én is megvenném a RAZR-hez.
-
Retekegér
MODERÁTOR
A koncepció pedig jó. Csak ugye univerzálisnak kellene lennie, alacsonyabb áron.
-
culas25
tag
Szerintem már a koncepció sem volt hibátlan, nekem valahogy az elején sem tetszett már.
Valami oldalról behelyezhető (mint pl egy cd) megoldás jobban tetszett volna.
Vagy még inkább, valami nagyon gyors 1-2 méter hatótávú wifi szabvány kifejlesztésével az egészet úgy megoldani, hogy elég ha a közelemben van a telefon, egy érintéssel átváltok PC módba, és használom a telefonon tárolt fájlokat a gépen.
-
mrlujoak
veterán
Visszavonul a Motorola Lapdock
hmm, kellemes cím. Meglepődtem, hogy nem "megbukott", vagy "óriási bukás" terpeszkedett címként...
Ettől eltekintve sajnálatos, de ez van.
Nagyontalán egy kicsit szabadabb készülékfogadási dokkolót kellene kialakítani (mozgatható adatcsatlakozóval pl) és könnyebben személyre/modellre szabható lenne a dock... -
Matada2.3
veterán
Kár érte én most gyúrok egyre itt MO-n és az atrixom még teljesebb lesz!
-
nobela
senior tag
Egyébként ez egy BAROMI JÓ koncepció, nagyon nagy ötlet, csak nem volt mögötte marketing.
Képzeljük el ugyanezt egy almával, mekkora őrület lenne.
-
törölt tag
Jó lett volna ez, csak olcsóbban, meg nagyobb kompatibilitással.
-
Cece04
tag
Ha Motorolám lenne, akkor 50 dodóért simán kéne
-
sagit
veterán
Pedig ez a jövő
-
kurion
senior tag
"50 dollárért kezdte el kiszórni a Lapdock készleteit."
remélem akkor kicsiny hazánkba is kerül 1-2 és így olcsón hozzá lehet majd jutni
-
RexpecT
addikt
Nem is néz ki valami jól....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vicces képek
- Interactive Brokers társalgó
- Íme az új Android Auto!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest